- Πόντοι
- 38
@Πανο χαιρομαι που σου αρεσε!Σ ευχαριστω! 
@Kguitar ευχαριστω για το προσθετικον σχολιο!

@Kguitar ευχαριστω για το προσθετικον σχολιο!

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για το σχολιο!alpatman είπε:υπεροχο παιξιμο-φωνη-αποψη
Tερυ σ ευχαριστω,χαιρομαι που αισθανθηκες την ''εσωτερικοτητα'' του κομματιου...ΥΓ: Τόσο εσύ όσο και ο άλλος (LK) είστε αναμενόμενοι το Σάββατο. Θα τηρηθεί αυστηρό... απουσιολόγιο ;D Κανονίστε την πορεία σας...
Και ξερεις γιατι σε χαλαει?Για τον ιδιο λογο που χαλαει και μενα:H ερμηνεια εχει λιγοτερο γρεζι απ οσο πρεπει(πινκφλοιντ-ιαζει)και πεταει λιγο εξω απ το κλιμα κι ας κολλαει στην επαναφορα.Νομιζω.Κι επειδη νομιζω θα το ξαναγραψω. :-*audiokostas είπε:Το refrain θα λεγα ότι με χαλάει (ψιλοφλωρίζει) αλλά έτσι φαίνεται ωραία η επαναφορά.
Γειά σου ρε Σταύρο παλιμπαιδίζοντα.
Πριν ξαναγράψεις αυτό, ξαναγράψε το Innocence (επιμένω) με τέτοια φωνητικά.freerock1974 είπε:Και ξερεις γιατι σε χαλαει?Για τον ιδιο λογο που χαλαει και μενα:H ερμηνεια εχει λιγοτερο γρεζι απ οσο πρεπει(πινκφλοιντ-ιαζει)και πεταει λιγο εξω απ το κλιμα κι ας κολλαει στην επαναφορα.Νομιζω.Κι επειδη νομιζω θα το ξαναγραψω. :-*
Αμα σου πω οτι το φοβαμαι το innocence...Ειναι αλλο κομματι,θελει αλλη κατασταση,δε νομιζω οτι σχετιζεται μ αυτο.Οταν το γραψα σκεφτομουν πραγματα(ξερεις),δυσκολα μπορω να υποβαλλω τον εαυτο μου στην ιδια συναισθηματικη φορτιση και η αποτυχια ειναι πιθανοτερη της επιτυχιας.fusiongtr είπε:Πριν ξαναγράψεις αυτό, ξαναγράψε το Innocence (επιμένω) με τέτοια φωνητικά.
Ο συνδυασμός των δύο κομματιών είναι Innocence of the Sinner.![]()
![]()
Λογικό, κι εγώ το ίδιο!freerock1974 είπε:Αμα σου πω οτι το φοβαμαι το innocence...
Αν το καλοσκεφτείς σχετίζεται ΠΟΛΥ με αυτό. Το παιδί και ο ενήλικος. Η "αθωότητα" και η "αμαρτία". Πώς άραγε το ένα μπορεί να γίνει επακόλουθο του άλλου?Ειναι αλλο κομματι,θελει αλλη κατασταση,δε νομιζω οτι σχετιζεται μ αυτο.Οταν το γραψα σκεφτομουν πραγματα(ξερεις),δυσκολα μπορω να υποβαλλω τον εαυτο μου στην ιδια συναισθηματικη φορτιση και η αποτυχια ειναι πιθανοτερη της επιτυχιας.
Δεν το έχεις μόνο εσύ φίλε! Πολύ λογικό μου φαίνεται! :-*Και ξερεις...εχω ενα θεμα:Οταν αφηνω κατι,δυσκολα το ξαναπιανω,εχω φυγει απ το κλιμα.. :-\
;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Λογικό, κι εγώ το ίδιο!
Γι αυτο με αρεσεις!Γιατι εισαι φιλοσοφας!Αν το καλοσκεφτείς σχετίζεται ΠΟΛΥ με αυτό. Το παιδί και ο ενήλικος. Η "αθωότητα" και η "αμαρτία". Πώς άραγε το ένα μπορεί να γίνει επακόλουθο του άλλου?
Να σαι καλα ρε Περικλη που με..ξεθαψες!pericles είπε:Εγω δεν θα πω τιποτα Σταυρο μου .Δεν χρειαζεται τα ειπαν οι αλλοι ,παντα τετοια μπας και φωτισει ο τοπος !!!!
Σ ευχαριστω παρα πολυ theoctapus για την εκτιμηση.Mε τιμας.theoctapus είπε:Στο 'χω ξαναπεί, έχεις γεννηθεί σε λάθος χώρα και λάθος δεκαετία. Συνεπής όπως πάντα. Respect.
Γενικα μας εχει στη τσιτα ολους ο Νεστος...να μωρε εχω αναλαβει δικηγορος του Νεστορα και τρεχω για κατι υποθεσεις του σχετικα με τα δικαιωματα σε κατι κομματια του .Γι'αυτο δεν το ειχα ακουσει
Μάλλον κάποια μοντέλα φίλη της ξαδέρφης του Jazzjoker (αναμνηστική φωτό από το Σάββατο).freerock1974 είπε:Μολις ειδα το αβαταρ(τι σημαινει αυτο ρε παιδια? ;D)του Νεστορα...
Στο ειπα..Μας τσιτωνει αδιαλειπτως... ;D