- Πόντοι
- 38
Αμέσως μετά το Overdrive για να μην έχεις περισσότερη παραμόρφωση
Λοιπόν έχουμε:Toadworks Meat jr.-Electro Harmonix Worm-MXR M 109 6band EQ-Boss RV5-Tech 21 GT2 & Roctron XTune.Το προβλημα που θέλω να αποφύγω έχει να κάνει με την τάση του ρεύματος και πιθανη ασυμβατότητα με κάποιο power supply box' date='αν είναι να πάρω ένα τέτοιο τι θα προτείνατε ώστε να μην έχω πρόβλημα,θα άξιζε να τα δουλεύω με ξεχωριστούς μετασχηματιστές ή μπαταρία?
Προτείνετε και μια συνδεσμολογία αν δε βαριέστε...cheers![/quote']
καμιά βοήθεια παλικάρια?![]()
με εξαιρεση το worm το οποιο αναγκαστικα θα το δουλεψεις με το δικο του μετασχηματιστη (δεν νομιζω να υπαρχει στην αγορα multipowersupplier που να εχει και 24αρα εξοδο) ,ολα τα υπολοιπα θα τα δουλεψεις μια χαρα με ενα ONE SPOTΛοιπόν έχουμε:Toadworks Meat jr.-Electro Harmonix Worm-MXR M 109 6band EQ-Boss RV5-Tech 21 GT2 & Roctron XTune.Το προβλημα που θέλω να αποφύγω έχει να κάνει με την τάση του ρεύματος και πιθανη ασυμβατότητα με κάποιο power supply box' date='αν είναι να πάρω ένα τέτοιο τι θα προτείνατε ώστε να μην έχω πρόβλημα,θα άξιζε να τα δουλεύω με ξεχωριστούς μετασχηματιστές ή μπαταρία?
Προτείνετε και μια συνδεσμολογία αν δε βαριέστε...cheers![/quote']
καμιά βοήθεια παλικάρια?![]()
εγώ όταν έβαζα τον κομπρεσσορα μετά το wah, είχα πρόβληματα θορυβου όταν άνοιγα το wah. Τον έβαλα πριν το wah και όλα εντάξειbloody_sunday είπε:Προσωπικά θα το έβαζα οπωσδήποτε μετά το wah, και στο τέλος της αλυσίδας κι όχι στην αρχή της όπως οι πιο πολλοί, μιας και σε μια ήπια ρύθμιση θα μάζευε λίγο τις "άκρες" από το παίξιμο δίνοντας sustain, αφήνοντας όμως την ευχέρεια να αλλάζει η χροιά ενός καλού βρωμοπέταλου που θα βρισκόταν πιο πριν σύμφωνα με τις δυναμικές του παιξίματος και με τη θέση του volume knob.