Συνάντηση Πληκτράδων

ChRiS82

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Όσοι πιστοί προσέλθετε :)

Αγαπητοί πληκτράδες:

Σκέφτομαι να κάνουμε μια συνάντηση η οποία θα γίνει στην βόρεια ελλάδα (κατά προτίμηση θεσσ/νίκη),οπότε όλοι οι πληκτράδες απο βόρεια ελλάδα που θα θέλατε κάτι τέτοιο απλά πείτε το για να κανονήσουμε μια συνάντηση.Βέβαια αν υπάρχουν άτομα και απο την υπόλοιπη ελλάδα που θέλουν και μπορούν να έρθουν θα ήταν ακόμα καλύτερα,δεν αποκλείουμε τίποτα. (Ελάτε άτομα που ασχολείστε απλά με το φόρουμ και έχετε τη δυνατότητα!).

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

ποτε θελετε κανονιστε!!ειμαι μεσα μονο σαββατοκυριακο ομως!!

Αν κάτσει η ημερομηνία και είμαι πανω μπορεί να περάσω μια βόλτα κι εγω. :)

μεσα στο πασχα δεν ειναι η καλυτερη φαση??να ειμαστε και free ρε guys!!

Πολύ ωραία.

1.Σίγουρα θα είναι ΜΗ εργάσιμες ώρες/μέρες.

2.Καλή ιδέα κοντά στο πάσχα!

3.λέω να γίνει μέρα κυριακή που νομίζω όλοι μας έχουμε ελεύθερο χρόνο.

Πείτε και άλλες ιδεές,το θέμα είναι να υπάρξουν απλά συμετοχές.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ως νεος, σε αυτο το φορουμ τουλαχιστον, μου αρεσε η ιδεα...

Δε ξερω αν καταφερατε τοτε να βρεθειτε και επειδη, στη βραση κολαει το σιδερο...

Τι θα λεγατε για αυτη τη Κυριακη...; Με το που θα πουν 10 ατομα το "οκ", θα ανακοινωθει και η ωρα με το μερος (μαλλον Θεσσαλονικη).

Άν κ είμαι νέος στο φόρουμ θα ψηνόμουν να συναντήσω πληκτράδες απο το φόρουμ κ γενικά που ασχολούνται με το αντικείμενο μένω κ Θεσ/νίκη! Γαμάτη ιδέα!  ;)

Kalispera ksana!

Molis giname 2... Ksero oti kai o Chris82 menei Thessaloniki... alla de ksero an exei to xrono kai tin oreksi! De ksero an mporoume posoi prepei na mazeutoume gia na apotelesoume parea kai na ba bgoume alla edo eimaste kai blepoume :)

Perimenoume ligo akoma na doume an endiaferatai kai kaneis allos kai meta to kanonizoume

Μέσα κι εγώ....απλά μη το ανακοινωσουμε τελευταία στιγμή γιατί μπαίνω μια στο τόσο..

Μαλιστα...

έχουμε λοιπον, μαζευτει 2-3! Οποτε λεω εγω τωρα:

Το ΠΣΚ μας το χαλασε :) αλλα τι θα λεγατε για Δευτερα, 26 Νοεμβριου και ωρα 19:30 στο συντριβανι (θεσσαλονίκης);

Εγω ειμαι σχεδον ΠΑΝΤΑ διαθεσιμος απο τις 24 Νοεμβριου και μετα, οποτε και θα γυρισω απο Γερμανια...

Εβαλα μια ημερομηνια σχετικα μακρυα, για να προλαβουμε να οργανωσουμε το χρονο μας!

Λιγο προσοχή στην ημερα και ωρα...

Ειπαμε οτι τα ΠΣΚ βγαινουν εκτος... και ως πρωτη επιλογη/προταση ειναι η Δευτερα 26 Νοεμβριου και ωρα 19:30...

ΟΧΙ στις 24 λοιπον... που ειναι Σαββατο! Στις 26... Τη Δευτερα... στις 19:30... στο συντριβανι...

georgnik είπε:
Λιγο προσοχή στην ημερα και ωρα...

Ειπαμε οτι τα ΠΣΚ βγαινουν εκτος... και ως πρωτη επιλογη/προταση ειναι η Δευτερα 26 Νοεμβριου και ωρα 19:30...

ΟΧΙ στις 24 λοιπον... που ειναι Σαββατο! Στις 26... Τη Δευτερα... στις 19:30... στο συντριβανι...
;D ;D Καλά ρε αφεντικό, ένα λάθος έκανα  ;D ;D

yess guys!!λοιπον neeq εχεις το τηλ μου οποτε επειδη εγω ακομα δεν εχω νετ στο σπιτι ειδοποιησε με!

Συντροφοι ισχύει το κάλεσμα σε τσάι? Να ράψω κοστούμι?

Σημειώνω όι μπορεί να λείπω τελικά από Θεσ/νίκη, αλλά ίσως έρθω....λοιπόν?

ισχυει οντως???πειτε για να κοιταξω στην ατζεντα ποτε εχω χρονο και για σας!

Αφήνω στο κοινό το τηλέφωνο μου αν συνεχίζει να ισχύει η συνάντηση αυτή αν και κατα την γνώμη μου δεν είδα πολλές συμμετοχές.

Ας γράψει λοιπόν ο καθένας μια ημερομηνία έστω κοντά στις γιορτές για να βρεθούμε περισσότερα απο 2-3 άτομα.

Μήπως να μετατρέψουμε τη συνάντηση πληκτράδων σε συνάντηση σκυλάδων για να έρθετε? αντε πάρτε την απόφαση,ένα meeting θα κάνουμε να ανταλλάξουμε ιδεές και ανέκδοτα...

Γι'αυτόν που το είπε παραπάνω,όχι δεν κατοικώ στην θεσσαλονίκη,απο κιλκίς είμαι.

δλδ δεν ισχυει σημερα στις 7:30??με τον neeq λεγαμε να ερθουμε...Ας γινει σημερα να μας παιξεις και κανενα ταξιμι(χιχιχι) που εισαι και κορυφαιος και κανουμε κ ενα meeting και στις γιορτεςςς!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Εγώ θα πάω και θα πιω μπύρες μόνος μου και θα λέω και αστεία και ανταλάσσω ιδεες.

Αντε ρε ελάτε...

"Θα είμαι κι εγώ εκεί"

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back