Συμπεριφορά στο φόρουμ

Έγω είμαι 16/5 και αυριο παίρνω και βαθμους και θα φανει ποσο κακο(μιλαμε για πολυ κακο ίσα με 7 βαθμους κατω απο το 20) κανει η μουσικη αλλα αυτη είναι όλη η μαγεια αν είναι να κάθομε να σπάω τα νεβρα για τον καθε άσχετο καθηγητη που το μονο που τον ενδιαφερει είναι να τελιώσει όσο πιο γρήγορα και άτσαλα γινετε την δουλεία του για να πάει σπιτι του από το να ακούω μουσικη δηλαδη οχι ας καταστραφω από αυτην όσο ποιο πολυ γίνετε (μην κάθεστε να μετρατε ορθογραφικα λάθοι θα βαρεθητε :D )

το μεγαλυτερο ΛΑΘΟΣ που κανουμε ΟΛΟΙ μας στο φορουμ αυτο ειναι η

μη χρηση του chat room

χρησιμοποιουμε το φορουμ για προσωπικες αντιδικιες που αφορουν ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ αντι να "ξεσπαθωνουμε" face to face στο chat room!

αν αυτο γινοτανε θα ειχαμε ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ λιγοτερες αντιδικιες & ΠΟΛΥ λιγοτερες παρεξηγησεις μια και το 90% των παρεξηγησεων ξεκινανε απο τη διαφορετικη χρηση της γλωσσας που ο καθενας μας κανει λογω διαφορετικου ηλικιακου,μορφωτικου & "εμπειριακου" :lol: background..

Ας ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ CHAT ROOM ΛΟΙΠΟΝ (ειναι αλλωστε το μονο μερος οπου ακομα & οι ορκισμενοι εχθροι ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ.. :wink: )

¶ργησα να μπώ σήμερα να διαβάσω το θέμα (το παρακολουθώ αλλά δεν έχω κάνει ποστ) και αυτό που είπες τώρα superfunk είναι ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, μα καλά ρε παιδί μου τι στο καλό σκέψη για άσκηση πυρηνικής φυσικής ήταν αυτό από όλους μας?

αν αυτο γινοτανε θα ειχαμε ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ λιγοτερες αντιδικιες & ΠΟΛΥ λιγοτερες παρεξηγησεις μια και το 90% των παρεξηγησεων ξεκινανε απο τη διαφορετικη χρηση της γλωσσας που ο καθενας μας κανει λογω διαφορετικου ηλικιακου' date='μορφωτικου & "εμπειριακου" :lol: background..
Ας ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ CHAT ROOM ΛΟΙΠΟΝ (ειναι αλλωστε το μονο μερος οπου ακομα & οι ορκισμενοι εχθροι ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ.. :wink: )[/quote']

Συμφωνω SUPERFUNKκαι το πιστευω κι εγω πως πολλοι απο εμας θα μπορουσαν να ειναι φιλοι κανονικα..αν γνωριζονταν απο κοντα..κι οχι μεσω επικοινωνιας σε forum..

Sorry λοιπον αν μπηκα στη συζητηση ''ασχημα'' κι εγω.. :oops: :oops:

Και συγγνωμη αν παρεξηγησα τα λεγομενα καποιων.. :oops: :oops:

Trending...

Νέα θέματα

Back