Φίλος είσαι άδικος έναντι του Δυτικού κόσμου.
Ο Δυτικός κόσμος δίνει ευκαιρίες στους πάντες. Μπορεί να είσαι ένας ανεπάγγελτος πουθενάς και τσουπ, σε μια στιγμή, εν μια νυκτί, να βρεθείς πρωθυπουργικός σύμβουλος (τυχαίο και πιθανώς... απίθανο παράδειγμα).
Ή (άλλο τυχαίο και ενδεχομένως "τραβηγμένο" παράδειγμα), να είσαι ένας σερβιτόρος κάπου και αίφνης να γίνεις το δεξί χέρι ενός υπουργού, να μπαινοβγαίνεις στο Μαξίμου και να κάνεις τον usher σε διάφορους που θέλουν πρόσβαση. Μέτα, απλά... εξαφανίζεσαι κάπου (πιθανώς στα κατεχόμενα).
Ή (ακόμα ένα φανταστικό παράδειγμα) μπορεί να έχεις βουλκανιζατέρ (να είσαι λαστιχάς) και να γίνεις διοικητής νοσοκομείου.
Πες μας ρομαντικούς φίλος, αλλά εμείς αυτόν τον κόσμο υποστηρίζουμε. Δίνει ευκαιρίες Κωστάκης μας, αλλά που να τα καταλάβεις εσύ αυτά... ?
δεν μπορώ να τα δεχτώ αυτά.
Σέβομαι αυτή την άποψη αλλά αυτή η άποψη μου ακούγεται σαν πληντύριο όλης της σαπίλας, της γάγγραινας που πλέον τον κατατρώει και δουλεύει στη συνείδηση των περισσοτέρων ανθρώπων που αγανακτούν και δυσκολεύονται με χαμηλή πίεση 3.
Πέθανε ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ εδώ και πολλά χρόνια, όπως πέθανε και το αρχικό όραμα της ΕΥΡΩΠΗΣ. Κάποιοι λένε πως δεν πέθανε, έτσι ήταν από την αρχή, μια απάτη που πλασαρίστηκε σαν μια ΟΥΤΟΠΙΑ, εγώ δεν το πιστεύω αυτό.
Απλά η εφαρμογή ενός δυτικού κόσμου με τις σωστές αξίες έτσι όπως διαμορφώθηκαν, ιδιαίτερα μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, έδωσε κάτι πρόσκαιρο.
Ακούω σε προηγούμενα πόστ για τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΥΣ.
ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ.
Για εμένα, όσοι επικαλούνται καλόπιστα οργανισμούς και διαδικασίες και θεσμούς του ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ για να τονίσουν το κύρος του, το κύρος ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ κόσμου που καταρρέει, θα απογοητευτούν και θα έρθουν στα λόγια μου.
Σταδιακά όλοι θα έρθουν στα λόγια μου και τη λογική μου.
Και τότε θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε ΜΑΖΙ τη ρήξη και την ανατροπή αυτού του κατεστημένου, αυτού του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ με το ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ και να φέρουμε ξανά τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ και τις υψηλές αξίες της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και του ΑΛΤΡΟΥΪΣΜΟΥ, της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που θα φέρουν και την εξυγίανση της οικονομίας.
Θα φέρουν ίσα δικαιώματα πραγματικά και πραγματικές ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ και η εξαίρεση του αυτοδημιούργητου εξωσυστημικου θα είναι τότε, όταν πορευθείτε μαζί μου ο ΑΓΩΝΑΣ.
Ζήλεψε τώρα mouxritsa εσύ που διαβάζεις τα πόστ μου και διαμαρτύρεσαι και μιξοκλαίς ανώνυμα στον yameth να με διώξει, δάγκωσε τις γροθιές σου και δέξου του. ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ της ΜΟΥΣΙΚΗΣ και της ΖΩΗΣ!!!! Γιατί δίνω το ΟΡΑΜΑ που εσύ το βλέπεις για ΟΧΕΤΟ γιατί με ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ?