- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Θα φάει φόλα στις εκλογές που δεν θα έχει προηγούμενο, αυτό ξέρω εγώ.? Αντε να έρθει το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ να ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙ ΛΊΓΟ Ο ΛΑΟΣ ??
Στη δεύτερη φωτογραφία δεν μας λέτε όμως πόσοι υποφέρουν και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα για να έχει αυτός κότερα και γυναίκες.
Αυτο είναι καπιταλισμός συχρονος. ΣΕΞΙΣΜΟΣ? GOLDEN Boys ΡΏΣΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ να τροφοδοτούν τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΏΝ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ, ΛΑΘΡΕΜΠΌΡΙΟ, ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΟ, ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ.
ΕΝΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
ΕΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΊΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ που σιντομα ετσι θα μας κάνει.
Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να γίνεις ΚΊΝΑ για να ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΊ ΤΗΝ ΚΊΝΑ.
Ζησατε το 80 και δεν μάθατε μου φαίνεται αυτό που αποτελεί το απόλυτο αξίωμα.
"Only a NINJA can stop a NINJA"
Εγω δεν ξαναμιλάω, όλο καζούρα μου κάνετε ?αλλά εμένα στην τελική ένα πράγμα με νοιάζει, είπα αυτά που ήθελα και περιμένω να ΠΈΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΟΣ και μετά μόνο προς τα πάνω θα έχει για τον λαό ??![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Στη δεύτερη φωτογραφία δεν μας λέτε όμως πόσοι υποφέρουν και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα για να έχει αυτός κότερα και γυναίκες.
Αυτο είναι καπιταλισμός συχρονος. ΣΕΞΙΣΜΟΣ? GOLDEN Boys ΡΏΣΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ να τροφοδοτούν τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΏΝ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ, ΛΑΘΡΕΜΠΌΡΙΟ, ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΟ, ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ.
ΕΝΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
ΕΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΊΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ που σιντομα ετσι θα μας κάνει.
Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να γίνεις ΚΊΝΑ για να ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΊ ΤΗΝ ΚΊΝΑ.
Ζησατε το 80 και δεν μάθατε μου φαίνεται αυτό που αποτελεί το απόλυτο αξίωμα.
"Only a NINJA can stop a NINJA"
Εγω δεν ξαναμιλάω, όλο καζούρα μου κάνετε ?αλλά εμένα στην τελική ένα πράγμα με νοιάζει, είπα αυτά που ήθελα και περιμένω να ΠΈΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΟΣ και μετά μόνο προς τα πάνω θα έχει για τον λαό ??
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)