- Πόντοι
- 36
Επίσης κάτι που παρατηρείται είναι ότι κιθάρες απο το εργαστάσιο πιο συχνά θα φοράνε SD και EMG παρά Dimarzio με εξαίρεση κάποιες Ibanez και την Strat του Malmsteen.
αυτον λεω αλλα με τρομαξε ο fenderiarhs....που ειπε οτι δεν εχει μεσαια.......τον εχεις δοκιμασει σε strat>?studio54GR είπε:Θα σου πρότεινα SH14 (Custom 5 SD)
Ακριβως γι αυτο λεω οτι δεν πολυταιριαζει σε στρατ.studio54GR είπε:τον δοκίμασα αλλά σε μαόνινο σκάφος με έβενο ταστιέρα....
Είχε μπασάκια και μέτρια μεσαία.
ουτε η απαντηση γιατι μιλαμε μονο για τις δυο αυτες εταιριες....που ειναι και καλα οι πιο γνωστες και φημισμενες..... ;DKostas-5150 είπε:Bareknuckle
FritzBlackLP είπε:Πριν κανα χρόνο είχα postαρει για τον ίδιο λόγο εδω...
Εψαξα αρκετές απο τις λύσεις που μου προτάθηκαν..
Σιχαίνομαι το ξυσιμο και τα τζιτζίκια οπότε :
X2N..μεγα σφάλμα...η κιθάρα έγινε μέσο τρομοκρατίας... ;D ;D ;D
Jeff Beck-Evolution αποδείχθηκαν στα αυτιά μου λίγοι...(πολύ φασαρία για το τίποτα κατ'εμε...άμπαλοι ρυθμικά.ο JB για lead και μόνο ήταν ωραίος)...
Ο Tone Zone είχε ενδιαφέρον...αρκετά μεσαίος...και πεντακάθαρος σε λειτουργία...και καλά καθαρά..
...τώρα έχω DP-100 ....και η κιθάρα άλλαξε....εντυπωσιακό σε όγκο και αρμονικές αποτέλεσμα...παχιά lead...gibson-like crunch έως καργα καφριλίκια..ταιριαζει με ότι αναλογικό εφε έχω στα πόδια μου...για μένα είναι η νο.1 λύση για να δώσεις όγκο σε strat...τον σπλίταρα και παίζει μιά χαρα και κουτσός.
Το μόνο αρνητικό του είναι ότι σου δίνει μία αίσθηση λασπης σε ακραία settings..αλλα αυτό παλεύεται.
..Αν χρησιμοποιούσα ψηφιακά εφε θα κρατουσα τον ToneZone που παρα τα υπερβολικά μεσαία του είναι πεντακάθαρος...
...ενας γνωστός έβαλε tonerider και είναι πολύ ευχαριστημένος...