Πόσο έχει?Πάντως αν ειναι να επισκευάσεις έναν μαγνήτη, ίσως να βόλευε να τον στείλεις στον Νίκο τον Ασημένιο ή τον Γιάννη τον Παπανταντωνάκη όπως ειπε και ο Εκτορας και να στο κάνουν αυτοί που έτσι και αλλιώς έχουν και προμηθεύονται τέτοια υλικά. Κρίμα να αγοράσεις ολόκληρη ταινία για να χρησιμοποιήσεις 15εκ απο αυτή και τέλος.
Δε νομίζω ότι αξίζει έναν SD TB4 να τον πάει σε pickup winder. Με 60-70€ βρίσκει κάτι αντίστοιχο μεταχειρισμένο αλλά σαν καινούργιο.Πάντως αν ειναι να επισκευάσεις έναν μαγνήτη, ίσως να βόλευε να τον στείλεις στον Νίκο τον Ασημένιο ή τον Γιάννη τον Παπανταντωνάκη όπως ειπε και ο Εκτορας και να στο κάνουν αυτοί που έτσι και αλλιώς έχουν και προμηθεύονται τέτοια υλικά. Κρίμα να αγοράσεις ολόκληρη ταινία για να χρησιμοποιήσεις 15εκ απο αυτή και τέλος.
Ακόμη εγώ δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα του μαγνήτη. Τί εννοείς "κουνιέται";
Εκει ειναι αλλα ειναι σκουριασμενο και δε φαινεται καλα. Ο μαγνητης παιζει μια χαρα. Νομιζα οτι η ταινια τον σταθεροποιει κιολας. Οι 2 βιδες στη βαση του μαγνητη φαινεται να ειναι βιδωμενες. Δεν εχω ιδεα πως ειναι κουμπωμενος πανω. απο τοτε που τη πηρα δεν τον εχω πειραξει.Ακόμη εγώ δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα του μαγνήτη. Τί εννοείς "κουνιέται";
Παίζει κανονικά κατ' αρχάς;
Επίσης του λείπει μια βίδα, το pole piece της μι, ή είναι ιδέα μου;
Εντάξει η βίδα απλά δε φαινόταν.Ποια βιδα ρε γαμωτ (κοιτα στη φωτο)! Τελικα οι βιδες της βασης ηθελαν σφιξιμο. Δε πιστευω να αλλαζουν και το υψος του μαγνητη?