Εγω δεν ειπα πως δεν ειναι χρησιμη η πειραματικη επαληθευση.
Αυτο ειναι δικο σου λεγομενο.
Ισα ισα εγραψα πως ειναι απαραιτητη.
Eιπα epishw πως ειναι σημαντικο καποιες θεωριες να μπαινουν στα
εργαστηρια και να αναλυονται εξονυχιστικα.
Ο 'επιστημονικος μεσαιωνας' που αναφερθηκα ειναι το να μενεις προσκολλημενος στα τωρινα δεδομενα,χωρις να ψαχνεις νεους τροπους κατανοησης του κοσμου.Και ο κοσμος παει μπροστα κυριως απο επαναστατικες θεωριες και πολλη μελετη.
Οτι δεν καταλαβαινεις εσυ ή εγω δεν σημαινει οτι ειναι τεχνασμα καποιου
αγυρτη απατεωνα.Απαιτειται ερευνα για να αποδειξουμε οτι κατι δεν ισχυει ή το αντιστροφο...
Δυστυχως παιρνεις τα ακρα αυτων που γραφω και αυτο δεν σε τιμα. :wink: Οπως επισης ειρωνευεσαι εκει που δεν εχεις επιχειρηματα.
Να σου αναφερω επισης πως το αρθρο της wikipedia που παρεθεσες αφορα την μια οψη του νομισματος.Οταν εισαι ετοιμος να δεις και την αλλη το συζηταμε.
Δυστυχως τωρα ομως πρεπει να παω για δουλεια.
Τα λεμε το βραδυ :wink:
Αυτο ειναι δικο σου λεγομενο.
Ισα ισα εγραψα πως ειναι απαραιτητη.
Eιπα epishw πως ειναι σημαντικο καποιες θεωριες να μπαινουν στα
εργαστηρια και να αναλυονται εξονυχιστικα.
Ο 'επιστημονικος μεσαιωνας' που αναφερθηκα ειναι το να μενεις προσκολλημενος στα τωρινα δεδομενα,χωρις να ψαχνεις νεους τροπους κατανοησης του κοσμου.Και ο κοσμος παει μπροστα κυριως απο επαναστατικες θεωριες και πολλη μελετη.
Οτι δεν καταλαβαινεις εσυ ή εγω δεν σημαινει οτι ειναι τεχνασμα καποιου
αγυρτη απατεωνα.Απαιτειται ερευνα για να αποδειξουμε οτι κατι δεν ισχυει ή το αντιστροφο...
Δυστυχως παιρνεις τα ακρα αυτων που γραφω και αυτο δεν σε τιμα. :wink: Οπως επισης ειρωνευεσαι εκει που δεν εχεις επιχειρηματα.
Να σου αναφερω επισης πως το αρθρο της wikipedia που παρεθεσες αφορα την μια οψη του νομισματος.Οταν εισαι ετοιμος να δεις και την αλλη το συζηταμε.
Δυστυχως τωρα ομως πρεπει να παω για δουλεια.