- Πόντοι
- 98
Εσένα ατιμούτσικο στο κερνάω έτσι κ αλλιώς..............πρόλαβα? ??????
Ειδικά αν ξεκολλήσεις τον axelako από τις μάντρες.
Εσένα ατιμούτσικο στο κερνάω έτσι κ αλλιώς..............πρόλαβα? ??????
Ο σωστός όρος είναι πειραματικός έλεγχος και όχι πειραματική επαλήθευση. Να ξεκινάς τον έλεγχο χωρις κατ' ανάγκη να θέλεις να επαληθεύσεις τη θεωρία σου. Γι αυτό και είναι σκόπιμο ο έλεγχος να γίνεται και από άλλους.Εγω δεν ειπα πως δεν ειναι χρησιμη η πειραματικη επαληθευση.Αυτο ειναι δικο σου λεγομενο.
Ισα ισα εγραψα πως ειναι απαραιτητη.
Κανείς δεν το αρνήθηκε αυτό σε κανένα. Πολλοί όμως αγύρτες το αποφεύγουν γιατί δεν έχουν τη συγκρότηση και τη γνώση που απαιτείται γι αυτό.Eιπα epishw πως ειναι σημαντικο καποιες θεωριες να μπαινουν στα
εργαστηρια και να αναλυονται εξονυχιστικα.
Και ποιός σου είπε ότι μένω προσκολλημένος? Η μέθοδός μου όμως είναι τίμια.Ο 'επιστημονικος μεσαιωνας' που αναφερθηκα ειναι το να μενεις προσκολλημενος στα τωρινα δεδομενα' date='χωρις να ψαχνεις νεους τροπους κατανοησης του κοσμου.Και ο κοσμος παει μπροστα [b']κυριως [/b]απο επαναστατικες θεωριες και πολλη μελετη.
Πίστεψέ με, τους αγύρτες απατεώνες καιροσκόπους ψευδοεπιστήμονες τους καταλαβαίνω αφού αρθρώσουν 2-3 προτάσεις.Οτι δεν καταλαβαινεις εσυ ή εγω δεν σημαινει οτι ειναι τεχνασμα καποιου
αγυρτη απατεωνα.Απαιτειται ερευνα για να αποδειξουμε οτι κατι δεν ισχυει ή το αντιστροφο...
Ο Ανουβης ήταν Ψυχοπομπος θεός. Φύλακας και προστάτης των ψυχών ο οποίος τις οδηγουσε (εκπαίδευε) στο να λάβουν περεταιρω εμπειρίες, όσες δηλαδή δεν έλαβαν εν ζωή. Το θέμα είναι μεγάλο και ανηκει στον αποκρυφισμό που φαντάζομαι αυτό θα απαγορεύεται στο Noiz. γιαυτο και δεν συνεχιζω. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm11 σελίδες το thread και δεν είδα κανένα να αναρωτιέται:
Anouvis_GR εσύ γιατί έχεις το nick αυτό και τo ανάλογο avatar;
Για όσους χρειάζεται να φρεσκάρουν την μνήμη τους:
http://en.wikipedia.org/wiki/Anubis
Εγώ νόμιζα πως άνηκε στην μυθολογία νοτίου μας λαού. Νομίζω η μεσόγειος και το λιβικό πέλαγος μας χωρίζει.Το θέμα είναι μεγάλο και ανηκει στον αποκρυφισμό
Ο Ανουβης ήταν Ψυχοπομπος θεός. Φύλακας και προστάτης των ψυχών ο οποίος τις οδηγουσε (εκπαίδευε) στο να λάβουν περεταιρω εμπειρίες' date=' όσες δηλαδή δεν έλαβαν εν ζωή. Το θέμα είναι μεγάλο και ανηκει στον αποκρυφισμό που φαντάζομαι αυτό θα απαγορεύεται στο Noiz. γιαυτο και δεν συνεχιζω. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm11 σελίδες το thread και δεν είδα κανένα να αναρωτιέται:
Anouvis_GR εσύ γιατί έχεις το nick αυτό και τo ανάλογο avatar;
Για όσους χρειάζεται να φρεσκάρουν την μνήμη τους:
http://en.wikipedia.org/wiki/Anubis
Όμως δεν έχει καμία σημασία με την θανατολαγνεία πτωματολαγνεία και διαβολολαγνεία που ρώτησα. Η διαφορα μπορεί σε κάποιους να φαινεται μικρή και λεπτή αλλά είναι υπαρκτή και ουσιαστική.[/quote']
Τον Ανούβη δεν τον διάλεξες τυχαία λοιπόν.
Δε μου λες τότε, η δική σου άποψη στο θέμα αυτό που ξεκίνησες πού βρίσκεται; Σ'όλες αυτές τις σελίδες δεν κατάφερα να τη βρω κάπου.
Ο Ψυχοπομπός θεός Ανούβης υπήρχε σε όλους τους λαούς με διαφορετικά ονόματα. Σήμερα για παράδειγμα έχουμε την χριστιανική εκδοχή του, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.Εγώ νόμιζα πως άνηκε στην μυθολογία νοτίου μας λαού. Νομίζω η μεσόγειος και το λιβικό πέλαγος μας χωρίζει.Το θέμα είναι μεγάλο και ανηκει στον αποκρυφισμό
gia sena είμαι απολύτως βεβαιαος οτι δεν θα "παρεις" τιποτα.εγώ θα πάρω ένα με απ όλα και σκορδαλιά
Τον Ανούβη δεν τον διάλεξες τυχαία λοιπόν.
Δε μου λες τότε' date=' η δική σου άποψη στο θέμα αυτό που ξεκίνησες πού βρίσκεται; Σ'όλες αυτές τις σελίδες δεν κατάφερα να τη βρω κάπου.[/quote']
δεν ξεκίνησα το θεμα με σκοπο να πω κατι αλλα να μαθω τις απόψεις των άλλων. Αν ήθελα να πω κατι θα το έγραφα απο την αρχή.
...Δε μου λες τότε' date=' η δική σου άποψη στο θέμα αυτό που ξεκίνησες πού βρίσκεται; Σ'όλες αυτές τις σελίδες δεν κατάφερα να τη βρω κάπου.[/quote']
Μα είναι απόκρυφη η άποψη του Anouvis_GR. Θα πρέπει να πλερώσεις για να τη μάθεις. ¶σε που είναι μεγάλο θέμα και δεν χωράει στο noiz. Στείλτου ΠΜ. Θα σου προτείνει κάτι καλά βιβλία να αγοράσεις..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τα ουσιαστικα και ανεκτίμητα πράγματα όπως πχ το νερό και το οξυγόνο η σκέψη ... είναι δωρεάν. όσο για τα βιβλία και κόστος έχουν και απαραίτητα ειναι αλλα δεν προτείνω κάποιες συγκεκριμενες εκδόσεις. αν για πραδειγμασου πώ να διαβάσεις Πλάτωνα, δεν με νδιαφέρει απο που θα τον αγοράσεις και ποιας εκδοτικής θα είναι.Μα είναι απόκρυφη η άποψη του Anouvis_GR. Θα πρέπει να πλερώσεις για να τη μάθεις. ¶σε που είναι μεγάλο θέμα και δεν χωράει στο noiz. Στείλτου ΠΜ. Θα σου προτείνει κάτι καλά βιβλία να αγοράσεις..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
λολ λολ και παλι λολ.Τον Ανούβη δεν τον διάλεξες τυχαία λοιπόν.
Δε μου λες τότε' date=' η δική σου άποψη στο θέμα αυτό που ξεκίνησες πού βρίσκεται; Σ'όλες αυτές τις σελίδες δεν κατάφερα να τη βρω κάπου.[/quote']
δεν ξεκίνησα το θεμα με σκοπο να πω κατι αλλα να μαθω τις απόψεις των άλλων. Αν ήθελα να πω κατι θα το έγραφα απο την αρχή.
Τι εισαι, στατιστικη υπηρεσια?
Ή η γνωμη σου ειναι απορρητο εγγραφο?
Εκτος αν δεν εχεις καθολου γνωμη και απλα για αυτο δεν την λες.
Τι εισαι' date=' στατιστικη υπηρεσια?[/quote']
κοντα επεσες