Σαλονικεις ενωμένοι, πάντα διψασμένοι.

Αντε λοιπόν πετάχτε κάποιος καμια ημερομηνία.

Αριστοτέλους και μπυρίτσα απο το περίπτερο?

μια στιγμή να τσεκάρω την ατζέντα μου :P

τεσπά μου φαίνεται ότι είναι λίγο αργά μετά 12 μέρες ίσως να κρυώσει το ζήτημα μέχρι τότε, εγώ θα έλεγα κατά τις 9 ή 10 σεπτ...αλλά είμαι μέσα ένιγουεϊ

καλά αλλού για αλλού, καμία πιο σταθερή ημερομηνία και πιο σταθερό μέρος να ειπούμε? αν είναι θα έρθω απο σπάρτη για μία μέρα στην πόλη... στον τσέχο χαλαρα θα είμασταν αλλα πολύ μικρό είναι, καμία πλατεία θα μας χωρέσει μόνο... τι λέτε?

kotsos_007 είπε:
καλά αλλού για αλλού, καμία πιο σταθερή ημερομηνία και πιο σταθερό μέρος να ειπούμε? αν είναι θα έρθω απο σπάρτη για μία μέρα στην πόλη... στον τσέχο χαλαρα θα είμασταν αλλα πολύ μικρό είναι, καμία πλατεία θα μας χωρέσει μόνο... τι λέτε?
Σπάρτη??

Σπάρτη???????????????????????? Τι λες ρε μεγάλε. Λοιπόν, παίδες προτείνω αυτό το παλικάρι να ορίσει την ημερομηνία και το μερος.  Του "φούστη" τα χιλιόμετρα θα κάνει.

κ εγω αλλα θα πρεπει να απμε νωρις παιδια δλδ στις 9 που ανοιγει για να βρουμε να κατσουμε ε!

O τσέχος είναι μόνο εως 10+άτομα για παραπάνω θα είναι δύσκολα τα πράματα. Τελικά για πότε είναι? Μπορεί κάποιος να μαζέψει συμμετοχές και τηλέφωνα μέσω π.μ.?

Μπορώ από 11-09 εως 18-09(ανεβαίνω λόγω εξεταστικής) εαν δεν βολέυει δεν πειράζει την επόμενη φορά. ;D

chembeast είπε:
Τελικά για πότε είναι? Μπορεί κάποιος να μαζέψει συμμετοχές και τηλέφωνα μέσω π.μ.?
....και κάποιος να μαζέψει εισφορές για να δώσετε και κανένα φράγκο στον kotsos για τις βενζίνες και τα διόδια!.. ;D

Nα ζητήσω και εγώ εισφορές? Δεν μένω και πολύ πιο μακριά από τον kotso. ;D ;D

Και πληρωμή σε είδος κατά προτίμηση Ζubr ;D ;D ;D

Παιδιά όποτε και να γίνει εγώ μέσα (+1 υπολογίστε εκτός εμού). Θυμίζω πως εκτός του Τσέχου στην Τούμπα υπάρχει και το Roquer που χωράει περισσότερους, αν και να πώ την αλήθεια προτιμώ τουμπιώτη (αν κι είμαι στην άλλη άκρη). Κατά τ'άλλα όντως για να βρούμε εκεί πρέπει να πάμε νωρίς...

X-minor είπε:
Αν μας κάνεις την τελική μείξη!  ;D  ;D  ;D
Ασ'τον αυτόν, έχει άλλες μίξεις να κάνει... O Kώστας παραμονεύει, Nik!  ;D ;D

Πάντως έτσι δε γίνεται δουλειά, ο καθένας προτείνει και από μια ημερομηνία και μέρος. Ας πάρει κάποιος την πρωτοβουλία να προτείνει 1-2 ημερομηνίες και μέρη και ας γίνει "ψηφοφορία". Και αν το χάσει κάποιος δεν πειράζει, δε θα γίνουν και επαναληπτικές συναντήσεις στο εγγύς μέλλον;

Οκ τότε επόμενη τετάρτη στον τσέχο. Στείλτε πμ με όνομα και τηλ. :D

Για να δούμε.....

Trending...

Νέα θέματα

Back