Σαλονικεις ενωμένοι, πάντα διψασμένοι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Aς συγκεντρωθούμε στην συνάντηση μπυροποσίας και ας αφήσουμε τις βραδιές metal κτλ γιατί δεν βλέπω να περνάω το μάθημα.... :-\

Απλά για να ξέρουμε πόσοι θα μαστε στείλτε μου ένα πμ όσοι έρθετε. ;D

δε θα σας κανω την τιμη.Αλλα καποια στιγμη θελω τζαμαρισμα

Αν θέλετε να το συνεχίσουμε κάπου αλλού πάντως είμαι μέσα. Θυμίζω τις διάφορες poser βραδιές την Τετάρτη!  ;D

trigga είπε:
δε θα σας κανω την τιμη.Αλλα καποια στιγμη θελω τζαμαρισμα
Eχεις μέχρι τις 26 που φεύγω.Θα πάμε Ναυαρίνου για μπύρες και first/ΕΤΣΗ (aka βίωμα κατάλληλο για μπλούζ).Εχει (δυστυχώς ή ευτυχώς) κλείσει και το rover studios θα πηγαίναμε να παίξουμε.Εκει να δεις βίωμα.

Την Τετάρτη παιδιά το κόβω λίγο χλωμό να  έρθω λόγω υποχρεώσεων..i will do my best.Α και κάποιος να πάρει μια φωτογραφική μαζί του...

odis13 είπε:
Eχεις μέχρι τις 26 που φεύγω.Θα πάμε Ναυαρίνου για μπύρες και first/ΕΤΣΗ (aka βίωμα κατάλληλο για μπλούζ).Εχει (δυστυχώς ή ευτυχώς) κλείσει και το rover studios θα πηγαίναμε να παίξουμε.Εκει να δεις βίωμα.

Την Τετάρτη παιδιά το κόβω λίγο χλωμό να  έρθω λόγω υποχρεώσεων..i will do my best.Α και κάποιος να πάρει μια φωτογραφική μαζί του...
Που πας μετα φοιτητάκος?Εξω ή πουθενα μακρυα αλλα ελλαντα?

bluezlick είπε:
εχω προβα 22:00 me 24:00

θα το πατε αργα? να περασω μετα?
και γω έχω προπόνηση μέχρι 22:30 αλλά μάλλον θα την κάψω.. τι στο καλό είναι η πρώτη μπυροποσία εν θεσσαλονίκη, ιστορικό γεγονός!!

Τελικά ποιοί και πόσοι θα'μαστε ρε παιδιά? Και όντως, ας φέρει κανένας φωτογραφική.

X-minor είπε:
Τελικά ποιοί και πόσοι θα'μαστε ρε παιδιά? Και όντως, ας φέρει κανένας φωτογραφική.
Έλα ντεεεε... άντε να πέφτουν οι συμμετοχές...

μέσα ρε. αύριο κατα τις 9 το βράδυ. Ετσι δεν είχαμε συνενοηθεί? ο chembeast κρατάει τα τηλεφωνα των συμετέχωντων.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπόν;;;; Υπάρχει η λίστα με τις συμμετοχές; Θα γίνει νταβαντούρι; Μην είμαστε τρεις και ο ...τσέχος

chembeast είπε:
Mέχρι τώρα οι δηλωμένοι είναι 7. Αντε να μαζευόμαστε.....
σε περιπτωση που το τραβηξετε μετα τις 12 λογικα θα σκασω μυτη.

αλλιως στο επομενο!

Παίδες, τελικά δεν θα τα καταφέρω...

Έχω το τηλέφωνο του chembeast, αν αλλάξει κάτι θα πάρω!

Trending...

Νέα θέματα

Back