ΟΚ, θα το βρώ.X-minor είπε:Σχετικά ψηλά στη Λαμπράκη, πίσω από τα expert αν τα ξέρεις. Ένα στενό δίπλα στο σχολείο.
Το berlin ακόμα βασιλεύει μπορώ να πώ! ;Dchembeast είπε:Λοιπόν έχουμε
Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου
9μμ στον Τσέχο
(ανεβαίνουμε την Λαμπράκη και στα expert κάνουμε δεξιά,είναι στο πρώτο παράλληλο δρόμο στην Λαμπράκη.)
Για περαιτέρω οδηγίες πμ.
Regent και εγώ berlin σύχναζα πριν πολύ καιρό.Υπάρχει ακόμα? Μαζεύει τίποτα?
Άντε και πέμπτη 8ball για industrial electro!
Δύσκολο πρόγραμμα......8)
ΜέσαX-minor είπε:Το berlin ακόμα βασιλεύει μπορώ να πώ! ;D
Πέραν αυτού, εκτός του 8ball την Πέμπτη, προτείνω κι ένα X παρασκευή (ναί, electro, industrial, EBM κλπ.) να κλείσουμε κανονικά. Το σάββατο πάμε Κήπο για χαλαράααα! ;D ;D ;D
Φίλε έχω φαει τα νιάτα μου στη περιοχή απο το Ντορέ κορομηλά και ναβαρινο. ΜΑΜΑΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣchembeast είπε:Λοιπόν έχουμε
Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου
9μμ στον Τσέχο
(ανεβαίνουμε την Λαμπράκη και στα expert κάνουμε δεξιά,είναι στο πρώτο παράλληλο δρόμο στην Λαμπράκη.)
Regent και εγώ berlin σύχναζα πριν πολύ καιρό.Υπάρχει ακόμα? Μαζεύει τίποτα?
Άντε και πέμπτη 8ball για industrial electro!
Δύσκολο πρόγραμμα......8)
λοιπόν είναι οριστικό;chembeast είπε:Λοιπόν έχουμε
Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου
9μμ στον Τσέχο
Αν θέλαμε να τρομάξουμε θα τους λέγαμε για τις black/death/thrash βραδιές! ;Dstarscream είπε:λοιπόν είναι οριστικό;
και επίσης μεταλλόκαφροι (με την καλή έννοια ;D ) μην τρομάζετε τον κόσμο με τις προτάσεις για xclub κτλ, θέλουμε και άλλους στην παρέα ;D ;D
Αυτά είναι τα ωραία! ;D ;DX-minor είπε:Αν θέλαμε να τρομάξουμε θα τους λέγαμε για τις black/death/thrash βραδιές! ;D