- 17 Αυγούστου 2010
- 13,441
- 5,839
- 113
- Όνομα
- Χριστόδουλος
- Επίθετο
- Καλλιανίδης
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Τύμπανα
- Πλήκτρα
Καλό αλλά για να ήταν τελειο ο μπασίστας θα χρειαζόταν ένα πολύ μακρύ μαλλί για να το γυρνάει γύρω γύρωΝομίζω ότι δεν χρειάζεται σχόλιο. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Και όπως είπα στον αγαπητό @LK μετά από αυτό η κιθάρα δεν θα ξεκολλάει από τα χέρια του. ?
Δείτε τον sir για να μάθετε πώς γίνεται ? A true artist
ΥΓ: Απολαύστε υπεύθυνα ?
SAGAPO.mp4
Άμα έχει τον Μάνο δίπλα του που είναι ένας παγκοσμίου κλάσης κιθαρίστας, κανένας από την Ελλάδα δεν έχει τέτοια πιθανότητα ?Πιστεύω να δει αυτό το βιντεο ο Μιχάλης Ρακιτζής και ν' αναθεωρήσει όσον αφορά τη live μπάντα του και να μας απορροφήσει.
@Terry RoscoeBeck5 δεν ξεύρω αν το κατάλαβες, αλλά προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες προκειμένου να στηρίξει τη κατηγορία περί μπόουλινγκ που υπέστη ο εύελπιςΔεν υπήρχε τεχνικά η δυνατότητα να πάρετε ήχο από την κονσόλα για το video ή πολλά ζητάω?
Επίσης γιατί τα τύμπανα μου ακούγονται σαν pads και τα πιάτα, ενώ, αν βλέπω καλά (που δεν βλεπω) , μου φαίνονται φυσικά.
?Δεν υπήρχε τεχνικά η δυνατότητα να πάρετε ήχο από την κονσόλα για το video ή πολλά ζητάω?
Έτσι, στήσε βήμα βήμα το κατηγορητήριο, εκμαίευσε τα στοιχεία ώστε να διαφανεί η αλήθεια, υπομένουμε τη συνέχεια στήσε τους στο τοίχο αργά και βασανιστικάΤο live είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη.
Όταν είδα live τον Steve Vai ,μου φάνηκε σαν σχολική μπάντα σε φεστιβάλ στο Άργος
Παραθέτω δε και το κάτωθι , προς γνωσιν και για τις νόμιμες συνέπειες ?
https://www.facebook.com/share/v/qqz5trNKpZmkUGnC/
Δεν ξέρω ούτε τι κιθάρα ούτε τι ενισχυτής, ήταν. Δεν ξέρω που ήταν και το volume. Δεν ξέρω αν ήταν και κουρδισμένη. Μην το ψάχνουμε, πέρασα ωραία, διασκέδασα τόσο όσο δεν παίρνει και γελάω κι εδώ και στο fb με τα σχόλια. Και θα το ξανάκανα.Μάλλον φρόντισε ο τραγουδιστής με τη σκουντιά που σε έριξε να σε κάμνει να κατεβάσεις τον ενισχυτή απ το 11 στο βολουμέ στο πτωχό τγία. Ήτω ξεκάθαρο μπούλινγκ και μάσησες. Πλέον ο ΛΚ έχει το λόγο, αν και παρήλθε το αυτόφωρο
Είναι εμφανές, του είχαν ρίξει στο ποτό το χάπι του βιασμού ντίαρ ΓουότσονΑμετανόητος...Προβολή συνημμένου 47456
Τουλάχιστον αυτό το θέμα έσπασε μια μακροχρόνια ψυχρότητα μεταξύ των 2.Είναι εμφανές, του είχαν ρίξει στο ποτό το χάπι του βιασμού ντίαρ Γουότσον
Xa.Τουλάχιστον αυτό το θέμα έσπασε μια μακροχρόνια ψυχρότητα μεταξύ των 2.
Πές τους και ότι ήσουν guest της τελευταίας στιγμής κυριολεκτικά ,γιατί δεν ήσουν κάν ο προγραμματισμένος κιθαρίστας !!! Σου έκανε ένα νεύμα ο ντράμερ και σε χρόνο dt ξαφνικα βρέθηκες στη σκηνη ?Δεν ξέρω ούτε τι κιθάρα ούτε τι ενισχυτής, ήταν. Δεν ξέρω που ήταν και το volume. Δεν ξέρω αν ήταν και κουρδισμένη. Μην το ψάχνουμε, πέρασα ωραία, διασκέδασα τόσο όσο δεν παίρνει και γελάω κι εδώ και στο fb με τα σχόλια. Και θα το ξανάκανα.
Αληθές... Και εγώ αιφνιδιάστηκα. Ο sir ήταν... πύραυλος ?Πές τους και ότι ήσουν guest της τελευταίας στιγμής κυριολεκτικά ,γιατί δεν ήσουν κάν ο προγραμματισμένος κιθαρίστας !!! Σου έκανε ένα νεύμα ο ντράμερ και σε χρόνο dt ξαφνικα βρέθηκες στη σκηνη ?
Ακριβώς.Πές τους και ότι ήσουν guest της τελευταίας στιγμής κυριολεκτικά ,γιατί δεν ήσουν κάν ο προγραμματισμένος κιθαρίστας !!! Σου έκανε ένα νεύμα ο ντράμερ και σε χρόνο dt ξαφνικα βρέθηκες στη σκηνη ?