• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

S.A.G.A.P.O ft. Nestoras

Ο χώρος τι είναι,  αν επιτρέπεται. 

Δεν υπήρχε τεχνικά η δυνατότητα να πάρετε ήχο από την κονσόλα για το video ή πολλά ζητάω?

Επίσης γιατί τα τύμπανα μου ακούγονται σαν pads και τα πιάτα,  ενώ, αν βλέπω καλά  (που δεν βλεπω) , μου φαίνονται φυσικά. 

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται σχόλιο. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Και όπως είπα στον αγαπητό @LK μετά από αυτό η κιθάρα δεν θα ξεκολλάει από τα χέρια του. ?

Δείτε τον sir για να μάθετε πώς γίνεται ? A true artist

ΥΓ: Απολαύστε υπεύθυνα ?

SAGAPO.mp4
Καλό αλλά για να ήταν τελειο ο μπασίστας θα χρειαζόταν ένα πολύ μακρύ μαλλί για να το γυρνάει γύρω γύρω

Πιστεύω να δει αυτό το βιντεο ο Μιχάλης Ρακιτζής και ν' αναθεωρήσει όσον αφορά τη live μπάντα του και να μας απορροφήσει.
Άμα έχει τον Μάνο δίπλα του που είναι ένας παγκοσμίου κλάσης κιθαρίστας, κανένας από την Ελλάδα δεν έχει τέτοια πιθανότητα ?

Δεν υπήρχε τεχνικά η δυνατότητα να πάρετε ήχο από την κονσόλα για το video ή πολλά ζητάω?

Επίσης γιατί τα τύμπανα μου ακούγονται σαν pads και τα πιάτα,  ενώ, αν βλέπω καλά  (που δεν βλεπω) , μου φαίνονται φυσικά. 
@Terry RoscoeBeck5 δεν ξεύρω αν το κατάλαβες, αλλά προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες προκειμένου να στηρίξει τη κατηγορία περί μπόουλινγκ που υπέστη ο εύελπις

?

Κοίτα είχαμε κλείσει τον Ted Templeman για αυτή τη δουλειά, αλλά άργησε η πτήση του και δεν πρόλαβε να έρθει ?

Το μαγαζί λοιπόν ανεβάζει ένα βίντεο με τα πάντα όλα από το gig και από αυτό "έκοψα" το σχετικό τεμάχιο. That's it and that's all.

Για τους φίλους που ρωτάνε : Το event γίνεται κάθε Παρασκευή στο Level 69  στο μοσχάτο όπου παίζονται κομμάτια μετά από συνενόηση μέσω FB ,απροβάριστα πάντα ! 

Γίνεται κάποιο stream όπου μπορεί να κατεβάσει μετά όποιος θέλει όλο το event .Ο ήχος όπως εγγράφεται από την κονσόλα στο stream δεν είναι ο καλύτερος και συνήθως έχω τα κομμάτια από κινητό .Στο συγκεκριμμένο όμως δεν πρόλαβα να γράψω από κινητό διότι με έφαγε η συγκίνηση ?

Το live είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη. 

Όταν είδα live τον Steve Vai ,μου φάνηκε σαν σχολική μπάντα σε φεστιβάλ στο Άργος  

Παραθέτω δε και το κάτωθι , προς γνωσιν και για τις νόμιμες συνέπειες ?

https://www.facebook.com/share/v/qqz5trNKpZmkUGnC/

Last edited by a moderator:
Το live είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη. 

Όταν είδα live τον Steve Vai ,μου φάνηκε σαν σχολική μπάντα σε φεστιβάλ στο Άργος  

Παραθέτω δε και το κάτωθι , προς γνωσιν και για τις νόμιμες συνέπειες ?

https://www.facebook.com/share/v/qqz5trNKpZmkUGnC/
 Έτσι, στήσε βήμα βήμα το κατηγορητήριο, εκμαίευσε τα στοιχεία ώστε να διαφανεί η αλήθεια, υπομένουμε τη συνέχεια στήσε τους στο τοίχο  αργά και βασανιστικά

• Like
Reactions: LK
Μάλλον φρόντισε ο τραγουδιστής με τη σκουντιά που σε έριξε να σε κάμνει να κατεβάσεις τον ενισχυτή απ το 11 στο βολουμέ στο πτωχό τγία. Ήτω ξεκάθαρο μπούλινγκ και μάσησες. Πλέον ο ΛΚ έχει το λόγο, αν και παρήλθε το αυτόφωρο
Δεν ξέρω ούτε τι κιθάρα ούτε τι ενισχυτής, ήταν. Δεν ξέρω που ήταν και το volume. Δεν ξέρω αν ήταν και κουρδισμένη. Μην το ψάχνουμε, πέρασα ωραία, διασκέδασα τόσο όσο δεν παίρνει και γελάω κι εδώ και στο fb με τα σχόλια. Και θα το ξανάκανα.

• Like
Reactions: hampis and LK
Είναι εμφανές, του είχαν ρίξει στο ποτό το χάπι του βιασμού ντίαρ Γουότσον
Τουλάχιστον αυτό το θέμα έσπασε μια μακροχρόνια ψυχρότητα μεταξύ των 2. 

Δεν ξέρω ούτε τι κιθάρα ούτε τι ενισχυτής, ήταν. Δεν ξέρω που ήταν και το volume. Δεν ξέρω αν ήταν και κουρδισμένη. Μην το ψάχνουμε, πέρασα ωραία, διασκέδασα τόσο όσο δεν παίρνει και γελάω κι εδώ και στο fb με τα σχόλια. Και θα το ξανάκανα.
Πές τους και ότι ήσουν guest της τελευταίας στιγμής κυριολεκτικά ,γιατί δεν ήσουν κάν ο προγραμματισμένος κιθαρίστας !!! Σου έκανε ένα νεύμα ο ντράμερ και σε χρόνο dt ξαφνικα βρέθηκες στη σκηνη ?

Πές τους και ότι ήσουν guest της τελευταίας στιγμής κυριολεκτικά ,γιατί δεν ήσουν κάν ο προγραμματισμένος κιθαρίστας !!! Σου έκανε ένα νεύμα ο ντράμερ και σε χρόνο dt ξαφνικα βρέθηκες στη σκηνη ?
Αληθές... Και εγώ αιφνιδιάστηκα. Ο sir ήταν... πύραυλος ? 

Γι' αυτό σας είπα, δείτε να μαθαίνετε πώς γίνεται ?

@Nestoras: Εγγύηση, ποιότητα, αξιοπιστία ?

Last edited by a moderator:
  • Like
  • Ευχαριστώ
Reactions: Nestoras and hampis
Ακριβώς. 

Trending...

Νέα θέματα