Aυγουστιάτικα θα πας στο Malmo εσυ? ... no comment ;DNestoras είπε:Έχω ένα εισητήριο για Malmö που περισσεύει
Aυγουστιάτικα θα πας στο Malmo εσυ? ... no comment ;DNestoras είπε:Έχω ένα εισητήριο για Malmö που περισσεύει
Δυστυχώς, όσο κι αν θέλουμε, ένας είναι ο LάΚης. Και καλά έχει κάνει και έχει κατοχυρώσει το όνομα.Nestoras είπε:Είστε και οι δυό LάΚηδες. ;D
Ναι.yannis37 είπε:Aυγουστιάτικα θα πας στο Malmo εσυ? ... no comment ;D
...μην χάσουν το κελεπούρι...Nestoras είπε:3) Και τα πεθερικά μου είναι έτοιμα να εκτελέσουν κάθε επιθυμία μου.
Γαμπρός από Ελλάδα φίλος, όχι ότι και ότι, ότι πρέπει... ;D Μεσογειακός, lover, rock star και όλο το πακέτο ;D Όχι σαν τίποτα... Europe και τρίχες, που είναι λες και το έσκασαν από το κομμωτήριο. The real thing ;D ;Dmarathon είπε:...μην χάσουν το κελεπούρι...
φερε τους ανθρωπους ρε, να κανουν κανενα μπανιο ;D που πας να τους φορτωθεις κιολας ;D ;D ;D ;D ;D ;DNestoras είπε:3) Και τα πεθερικά μου είναι έτοιμα να εκτελέσουν κάθε επιθυμία μου.
Εσύ δεν θα πήγαινες?![]()
FriendTerry RoscoeBeck5 είπε:Γαμπρός από Ελλάδα φίλος, όχι ότι και ότι, ότι πρέπει... ;D Μεσογειακός, lover, rock star και όλο το πακέτο ;D Όχι σαν τίποτα... Europe και τρίχες, που είναι λες και το έσκασαν από το κομμωτήριο. The real thing ;D ;D![]()
...or foe. ;D...μην χάσουν το κελεπούρι...