• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

S.A.G.A.P.O ft. Nestoras

Είναι ευρέως γνωστό πως μόνο ο Κοζ Δρ αν και νεώτερος, ακολουθεί τα βλήματά μου και αποτελεί παρακαταθήκη δια το μέλλον του τόπου ΚΑΙ της μουσικής
Θα τον βρείτε στο καινούργιο φυλλάδιο προσφορών,που ξεκινάει από αύριο,παρασκευη,με - 30% έκπτωση σε όλα τα Vst's.

• Thanks
Reactions: cos_dr
Θα τον βρείτε στο καινούργιο φυλλάδιο προσφορών,που ξεκινάει από αύριο,παρασκευη,με - 30% έκπτωση σε όλα τα Vst's.
Μου Τζους, μη παίζεις με τα ΑΚ47 και καταλήξεις λίπασμα σε λιβάδι της ποσειδωνίας της λεβεντογένας Κρήτσης λαίμαι . Εκτός κι αν δε θες να βγεις στη σύνταξη ευσταλής και εύελπης λαίμαι όλμος

Μου Τζους, μη παίζεις με τα ΑΚ47 και καταλήξεις λίπασμα σε λιβάδι της ποσειδωνίας της λεβεντογένας Κρήτσης λαίμαι . Εκτός κι αν δε θες να βγεις στη σύνταξη ευσταλής και εύελπης λαίμαι όλμος
Εγώ θείο να βοηθήσω ήθελα.Ολοι εδω μέσα αποτελούμε την συνέχεια σου,όχι μόνο ο κώστας.

Η επιρροή σου επάνω μας είναι εμφανή,εγώ σημερα κάλεσα στο γραφείο και απέλυσα 3!

Ξέρεις τι μου είπαν?

Να τελειώνω με το ξεσκόνισμα στο γραφείο του διευθυντή και να πάω μετά και απο τα δικά τους.

Εγώ θείο να βοηθήσω ήθελα.Ολοι εδω μέσα αποτελούμε την συνέχεια σου,όχι μόνο ο κώστας.

Η επιρροή σου επάνω μας είναι εμφανή,εγώ σημερα κάλεσα στο γραφείο και απέλυσα 3!

Ξέρεις τι μου είπαν?

Να τελειώνω με το ξεσκόνισμα στο γραφείο του διευθυντή και να πάω μετά και απο τα δικά τους.
Τεκνό μου ταύτα γινόντουσαν το 70, τύποι σα τον Εύελπη συνταξιούχο μαμπεμπεγοζγκόνη που γυάλιζε μια μπάντα να παίξει δεκάλεπτον σόλο φλαμπούτσον με τον ενισχυτή στο 11.

Δεν βοηθάς, δεν ξυρίζεσαι με σινγκ κόιλς, δεν τρώεις γίδα βραστή, βρωμάν τα πόδια σου, δεν πιστεύεις στη δύναμη των Βι ες Τι, ακούεις Πατατατανατσίου

Ούτε οι τράπερς τέτοιες απειλές. 

• Haha
Reactions: cos_dr and MGs
Ρε παιδιά, θα με μάθετε να μιξάρω μπάσο? ?

image.png

• Haha
Reactions: MGs and Nestoras
 οποτε θες, 1000 ευρω γιΑσΑΙνα
μου τα πήραν τα φροντιστήρια. Δεν υπάρχει σάλιο. Κανα σουβλάκι κέρασμα και καμιά μπύρα κάτι γίνεται.

bass synth εμεις...μην μπλέκεις με τριξίματα και σλαπιές και μπουμ μπουμ...
Θέλω να έχω ολοκληρωμένες απόψης. 

Να σας πω... Εκεί στην ενότητα "Clubs" έχει το κομβίον "Start a Club". Τραβάτε εκεί να δημιουργήσετε ένα club "Παιδική Χαρά", γιατί έχει καταντήσει βαρετό να γίνονται ρημάδι όλα τα threads. 

Παράγκα, στο παρελθόν είχες γίνει report για αναφορές σε κουμπούρια και έπεσαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ξανά μανά; 

Πηγαίνετε στην "υπόγα" και φτιάξτε "Παιδική Χαρά". 

• Sad
  • Haha
Reactions: Nestoras and cos_dr
Να σας πω... Εκεί στην ενότητα "Clubs" έχει το κομβίον "Start a Club". Τραβάτε εκεί να δημιουργήσετε ένα club "Παιδική Χαρά", γιατί έχει καταντήσει βαρετό να γίνονται ρημάδι όλα τα threads. 

Παράγκα, στο παρελθόν είχες γίνει report για αναφορές σε κουμπούρια και έπεσαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ξανά μανά; 

Πηγαίνετε στην "υπόγα" και φτιάξτε "Παιδική Χαρά". 
Και πιέζομαι να μην παρασύρομαι και όλο κατρακυλάω και εγώ.

Έκαμα λάθος πάλι, έσφαλα. Έχεις δίκιο. Εγώ ζητώ συγνώμη, πρέπει  να μην ξεχνιόμαστε. ?

μου τα πήραν τα φροντιστήρια
 ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτα, και πυρηνικος φυσικος να γινει με 4 μεταπτυχιακα σαλαμι θα κοβει στον Σκλαβενιτη...πες του να γινει ΑΣΑΝΣΕΡΑΣ, μας πηρε σημερα 500 ευρω για 30 λεπτα δουλεια.

• Agree
Reactions: MGs and cos_dr
 ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτα, και πυρηνικος φυσικος να γινει με 4 μεταπτυχιακα σαλαμι θα κοβει στον Σκλαβενιτη...πες του να γινει ΑΣΑΝΣΕΡΑΣ, μας πηρε σημερα 500 ευρω για 30 λεπτα δουλεια.
δηλαδής αυτός που αλλάζει την κασέτα στο ασανσερ ή αυτός που παίζει στην κασέτα?

Για να απαντήσω, με συγχωρείτε, κάτι τελευταίο, στον SF

Πες το στη μάνα του, θα σας φέρω σε επαφή να της εξηγήσεις εσύ που τα ΚΣΕΡΕΙΣ γιατί δεν καταλαβαίνουν. Αν και αμφιβάλλω αν θα καταφέρεις κάτι ?

• Like
Reactions: Costas Siachamis
δηλαδής αυτός που αλλάζει την κασέτα στο ασανσερ
Αυτό είναι επάγγελμα το οποίο κατέει στο πλανήτη ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

ΚΑΤΑΡ-Κ. Την ίδια βάζει, αλλά αισθάνεται πως κάθε φορά βάζει κάτι διαφορετικό, εξίσου όλμος αδιάφορο ?

Αυτό είναι επάγγελμα το οποίο κατέει στο πλανήτη ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

ΚΑΤΑΡ-Κ. Την ίδια βάζει, αλλά αισθάνεται πως κάθε φορά βάζει κάτι διαφορετικό, εξίσου όλμος αδιάφορο ?
Ο Kleeman είναι;

Έχω δει πολλά ''Can i hijack your thread please'' αλλα εδω το έχετε τερματίσει ?
Τεχνική αλά Γκαίμπελς για να διατηρείται στη κορυφή. 

Trending...

Νέα θέματα