C
cyclops
Guest
Μανώλης Χναράκης είπε:
Γιατί εσένα σου φαίνεται λογικό; ;D
Μανώλης Χναράκης είπε:
Σε πολλά πράγματα - προϊόντα η χρησιμότητα έχει να κάνει άμεσα και με τη ευρηματικότητα του χρήστη - χειριστή. Στην προκειμένη, ανάλογα το είδος και τον τομέα / μουσικό είδος του καθενός.Αν σε ενδιαφέρει, δώσε παραπάνω προσοχή στα sliders και ειδικά στο μεσαίο. Πιό πάνω έχω δώσει και το link του προϊόντος που έχει και το manual.cyclops είπε:Ομολογώ ότι είναι πολύ χιουμοριστικό το βίντεο, αλλά απορώ αν έχει παραπάνω χρησιμότητα από αυτή που δείχνει ο τύπος. :![]()
Γι'αυτό που είναι προορισμένο να κάνει, ναι. Μπορεί για σένα - για άλλους να είναι λάθος, σεβαστό.Γιατί εσένα σου φαίνεται λογικό; ;D
;Dmamonu είπε:απο τη στιγμη που they dont miss the point ;D
it will be ok
please please Roland dont pull an MC303 thing again ;D
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=_WcGrSGl5Zk
με αλλα λογια ελπιζω η underlying τεχνολογια στη συγκεκριμενη σειρα να ειναι.. 2010-2014 και οχι αναπακεταρισμενη....2004.... (και με κοτσαρισμενο και ενα D-beam)
Δε νομίζω ότι σε κάρμισαν με -1 επειδή έκραξες τα φίλτρα κάποιων Roland. Κάτι άλλο θα έγινεmamonu είπε:μου αρεσει να δινω το ενδεχομενο της αμφιβολιας. ειδικα στη ROLAND.
μπορει να καταλαβαν οτι μισες δουλειες δεν γινονται.
επισης.. οταν εγω ελεγα για φιλτρα κλπ... τα ακουσα εδω μεσα και εχω και ενα -1
σε οτι διαολο ειναι το καρμα .
και να μην μιλησω για το MC808 που για λιγο ειχα και εγω...ξανα...
αλλα μεταξυ μας τα φιλτρα δεν ακουγονται. ;D
(ωχ ωχ μαλλον το παω για -2 8) )
εχεις δικιο. ειπα και για το Dbeam ! ;DOurDarkness είπε:Δε νομίζω ότι σε κάρμισαν με -1 επειδή έκραξες τα φίλτρα κάποιων Roland. Κάτι άλλο θα έγινε![]()
Το D-Beam είναι η προσπάθεια της Roland να φτιάξει ένα mini ...Theremin?? ;Dmamonu είπε:εχεις δικιο. ειπα και για το Dbeam ! ;D
Ο κόσμος είχε αναβαθμιστεί σε MC-909. Είχε, γιατί και το 909 παλιό είναι.OurDarkness είπε:Ως κάτοχος ενός Roland MC-505...
Εμ ναι, αν είναι να τρέχουμε πίσω από την κάθε εξέλιξη... το 909 από οσο ξέρω φόρτωνε samples, αλλά τα φίλτρα;; Το είχε κανείς εδώ να μας πει;Μανώλης Χναράκης είπε:Ο κόσμος είχε αναβαθμιστεί σε MC-909. Είχε, γιατί και το 909 παλιό είναι.
Εμ έτσι είναι αυτά τα πράγματα, marketingOurDarkness είπε:Εμ ναι, αν είναι να τρέχουμε πίσω από την κάθε εξέλιξη...
Έλα ντε ;DΓιατι λεμε για τα MC ???
OurDarkness είπε:Εμ ναι, αν είναι να τρέχουμε πίσω από την κάθε εξέλιξη... το 909 από οσο ξέρω φόρτωνε samples, αλλά τα φίλτρα;; Το είχε κανείς εδώ να μας πει;
Το έβαλες δίπλα στο 909 και άκουσες ότι το 808 ήταν καλύτερο;Δεν ξέρω, ρωτάω.mamonu είπε:ειχα το MC808...
Ρε man μιλαμε για ενα αλλο μηχανημα το οποιο θα αποτελειτε απ 4 διαφορετικα κοματια και οχι για ενα καινουριο MC δεκτα τα παραπονα σου αλλα πιστευω οτι εχουμε να κανουμε με κατι που ειναι πολυ διαφορετικο......τουλαχιστον ας περιμενουμε να βγει και λεμε τα εσωψυχα μας ;Dmamonu είπε:ειχα το MC808 που επαιρνε και samples. Δεν ηταν της προκοπης... πολυ aliasing και με resonance ακουγοταν αστειο. δηλαδη... δεν ειταν και ... αναβαθμιση απο τα αλλα MC
& για να θυμηθουμε....
MC-808
-Motorized faders
-Up to 512MB SD-RAM
-Up to 1GB CompactFlash Card
-No SRX
-128-voice polyphony
MC-909
-No motorized faders
-Up to 256 SD-RAM
-Up to 128MB SmartMedia Card
-With SRX Extension
-64-voice polyphony
λεμε για τα MC διοτι συζηταμε για τις παλιες "αμαρτιες" της Roland που ελπιζουμε να μην επαναλαβει.... deja vu![]()
+1000foxxx είπε:...ας περιμενουμε να βγει και λεμε τα εσωψυχα μας ;D
Μανώλης Χναράκης είπε:Το έβαλες δίπλα στο 909 και άκουσες ότι το 808 ήταν καλύτερο;
Δεν ξέρω, ρωτάω.
Δεν ξέρω, ρωτάω. Το 909 κόστιζε παραπάνω από 50%.mamonu είπε:δηλαδη... για να ανταπαντησω...
το 808 και το 909 ειναι τελειως διαφορετικα μηχανηματα με διαφορετικα φιλτρα?