- Πόντοι
- 1,848
Το synth φαινεται ωραιο. Ειναι synth αραγε ή καποιο controller?
+1cyclops είπε:Εκ πρώτης όψεως πρόκειται για πλατφόρμα/σειρά προϊόντων.
http://www.roland.com/products/en/VT-1/Το μόνο κάπως καινούργιο που βλέπω είναι μάλλον το VT-1, που μάλλον έχει να κάνει με vocals (VT=Vocal Transformer ;;; ), αντίστοιχο της σειράς VP (Vocal Ensemble) μηχανημάτων.
• TR-8 (RHYTHM PERFORMER)Τα άλλα 3 υποθέτω από το format και την ονοματολογία είναι modeling remakes παλιών μηχανημάτων:
TR-08 -> TR-808
TB-3 -> TB-303
System-1 -> Synthesizer 101 (από το System-100 modular system)
Απόλυτα κατανοητό. Άλλωστε Κυριακή κοντή γιορτή. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε. 8)Μανώλης Χναράκης είπε:Ήδη είπα αρκετά, πάνω από το επιτρεπτό.
Εννοείς νέο αντιπρόσωπο; ???Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει μελέτη για επιπλέον Ελληνική υποστήριξη, ίδωμεν...
Ακριβώςcyclops είπε:Απόλυτα κατανοητό. Άλλωστε Κυριακή κοντή γιορτή. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε. 8)
Είπα κάτι τέτοιο; : ???Είπα πως υπάρχει μελέτη για επιπλέον Ελληνική υποστήριξη πάνω στα συγκεκριμένα προϊόντα.Εννοείς νέο αντιπρόσωπο; ???
cyclops είπε:@mamonu: Προφανώς και δεν έχεις πάρει χαμπάρι υπό ποια έννοια θεωρώ το System-1 ως remake του System 100. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, αν μη τι άλλο είσαι συνεπής στο flame posting. :
Νομίζω πως πολυ δύσκολα θα είναι απάντηση στα volca. Η Roland (εκτος αν αλλάξει πορεία λόγω της επιτυχίας της korg), δε μας συνηθίζει σε τιμες 100-200€. Τοσο έχουν οι θήκες της ;Dmamonu είπε:μπορει να ειναι μια απαντηση στα volca
Ελπίζω να το είπες για αστείοneeq είπε:...να εχει πληρη midi συνδεσιμότητα...
απο το αποτελεσμα και οχι μονο απο το ονομα θα προσθεσω εγω... και το VT3 ηδη μου εχει προσωπικα κινησει το ενδιαφερον... (μακαρι να χει λογικη τιμη με αλλα λογια...)neeq είπε:Τα παραπάνω είναι υποθέσεις με βαση τη μεχρι τωρα πορεία της Roland.
Μπορεί να αλλάξει βεβαια, αλλά σίγουρα απο μαρκετινγκ, εχει κινήσει το ενδιαφέρον με συζητήσεις επι συζητήσεων. Το θεμα ειναι να δικαιωσει κιόλας τον θόρυβο γυρω απο τα καινουρια εγχειρήματα...
Μαλλον δεν εγινα κατανοητός. Εννοούσα, πως σε αντίθεση με την Korg, που βγαζει και μηχανήματα με περιορισμένα specs (βλ Volca), η Roland δε συνηθίζει (δεν ξερω καν αν το έχει κάνει) να βγαζει μηχανήματα χωρις πλήρη midi συνδεσιμότητα (ενα παραδειγμα).Μανώλης Χναράκης είπε:ελπίζω να το είπες για αστείο αυτό
Μου εκανε και μενα εντυπωση αυτο κυκλωπα ιδωμεν 8)cyclops είπε:Εγώ πάντως δε μπορώ να καταλάβω τι χρησιμότητα μπορεί να έχει το jog/dial στη θέση των pitch/mod joystick/wheels. Νέος τρόπος ελέγχου; :
Ένα παράδειγμα από το παλιό BOSS VT-1 (τέλη δεκαετίας 90).mamonu είπε:...το VT3 ηδη μου εχει προσωπικα κινησει το ενδιαφερον...
Σε αυτό συμφωνω 100%Μανώλης Χναράκης είπε:Για κάποιον που τον ενδιαφέρει πραγματικά η τιμή είναι μετά.