Στις Πανελλήνιες 19 SF, στο Noiz θα κοβόσουν... Πάλι λέω ότι δεν κατάλαβες γρι από αυτά που ήθελα να πω, δεν πειράζει καμάρωσε το βαθμό σου άλλη μια φορά...Superfunk είπε:μπα δε θα το ....ελεγα (στις Πανελληνιες εγραψα...19.... ;D ;D)
Κρίνω αυτό που ακούω SF, κι έχω ακούσει άπειρη μουσική, έιπα ότι είμαι άσχετος με την ΙΣΤΟΡΙΑ του ζειμπέκικου, όχι άσχετος γενικώς οπότε πάλι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...αλλωστε ο ιδιος "δηλωνεις ασχετος" οποτε τι περιμενεις να σου πω οταν "κρινεις" μια μουσικη με την οποια δεν ασχολεισαι καν...τελος παντων.... :![]()
SF μη χρησιμοποιείς τέτοιους δημιουργούς που είναι one in a million για να επιχειρηματολογήσεις όταν αυτό που έθιξα εγώ είναι η σημερινή κατάντια του στίχου... ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΣΥ...κοντα εχεις πεσει,τοσες ειναι περιπου οι πωλησεις των Θεοδωρακη & Χατζηδακη κ.α. με δισκους που περιεχουν.....ζεϊμπεκικα με...καψουροστιχους για ΕΞΟΡΙΕΣ,ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΥΣ & ΣΦΑΓΕΣ.......αρα μαλλον κατι ξερεις και μας το κρυβεις ;D
ΠΑΛΙ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ SF, οι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ στίχοι που αναφέρεις όντως υπάρχουν αλλά είναι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ που επιβεβαιώνει τον κανόνα...μιλαμε ΚΑΙ για αυτη,παντως ΧΙΛΙΕΣ φορες προτιμω να ακουω...σκυλοζεϊμπεκικους στιχους στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ παρα ελληνοαγγλικους ροκ στιχους.......(ασε που παρα πολλα ..ΣΥΓΧΡΟΝΑ .....σκυλοζεϊμπεκικα :εχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ στιχους,κανε κοπο να ακουσεις καποια απο αυτα ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβεις αυτο,εκτος βεβαια και αν εχεις προβλημα με τους ερωτικους στιχους γενικα....& ακους αποκλειστικα μουσικη με στιχους...κοινωνικης βιας & ρατσισμου...
)
Το στίχο της βίας/ρατσισμού τον έφερα ως παράδειγμα ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ??? Μ' αρέσουν πολύ οι ερωτικοί στίχοι ΟΧΙ όμως οι καψουροστίχοι της πλειονότητας του σκυλολογιού που υπερασπίστηκες, διότι θεωρώ την καψούρα ως την σκοτεινή και ελεεινή μορφή του έρωτα... Και στον ερωτικό στίχο το ξένο ροκ έχει να επιδείξει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αριστουργήματα από οτιδήποτε Ελληνικό... Συμφωνώ όμως για τα Ελληνοαγγλικά, πράγμα που και εγώ έθιξα από την αρχή της συζήτησής μας. όμως φαίνεται ότι πάλι δεν το πρόσεξες...
ΓΕΝΙΚΑ φίλε superfunk στην προσπάθειά σου να επιδείξεις τις όποιες γνώσεις σου περί μουσικής (που ενδεχομένως είναι πολλές και το σέβομαι αυτό) ναυάγησες στη θάλασσα της παρεξήγησης...
Όσο για το αν υπάρχει ροκ στην Ελλάδα φίλε superfunk υπάρχει και μάλιστα αρκετό και πολύ ποιοτικό αλλά συνήθως βρίσκεται underground εκτός από τρανταχτά ονόματα που έμειναν στην Ιστορία όπως οι SOCRATES ή οι APHRODITE'S CHILD (με Αγγλικό στίχο όμως!!!!!!) και πολλοί άλλοι... Βέβαια θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αυτό που η πλειοψηφία θεωρεί ως ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ είναι μάλλον dog-ποπ παιγμένο με ηλεκτρικές κιθάρες... Άντε γεια μας!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: