Θα πρέπει να εννοείς μαζί με όλους τους άλλους ΚΑΙ την Ινδία ΚΑΙ την Αργεντινή εφ' όσον έχει κάτι ενδιαφέρον να επιδείξει δε σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να υπάρχει μεγάλη παραγωγή, παντού υπάρχουν διαφορετικές ποσότητες και ποιότητες... και η Ελληνική ροκ σκηνή αποτελεί ένα πάρα πολύ μικρό μέρος της παγκόσμιας, από μικρή χώρα με ακόμα πιο μικρή ροκ παιδεία τι περιμένεις??? Αλλά από την άλλη το να μηδενίζουμε εντελώς είναι ακραίο...menelaos είπε:Σίγουρα, απλώς κατ'αυτήν την έννοια ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι χώρες έχουν σκηνή. Αλλά όταν λες "Death Metal σκηνή" ΔΕΝ εννοείς την Ινδία επειδή υπάρχουν και εκεί 3 μπάντες! Ούτε λες "RnB σκηνή" και εννοείς την Αργεντινή. Πίστεψέ με, και στην Ινδία παίζουν death, και στην Αργεντινή RnB. Θεωρείς ότι υπάρχει "σκηνή"; Υπάρχουν καλλιτέχνες, ναι, αλλά όταν λέμε "σκηνή" σημαίνει μεγάλη ΠΟΣΟΤΙΚΑ και ΠΟΙΟΤΙΚΑ παραγωγή ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με τον μέσο όρο. Ε, συγκριτικά με το μέσο όρο ΔΕΝ έχουμε μεγάλη παραγωγή ροκ στην Ελλάδα ΟΥΤΕ ποσοτικά ΟΥΤΕ (πόσο μάλλον) ποιοτικά...
Πάντως εγώ προσωπικά λατρεύω τους A.C.T και οι A.C δε μου λένε τίποτα...![]()
Οι A.C.T. και μένα είναι από τους πολυαγαπημένους μου...