Νομίζω πως θέλει ένα κλικ επάνω η ''ταχύτητα'' για να δείχνει το τραγούδι οτι δεν ''σέρνεται''SOUPI είπε:
Μη σου πω οτι μπορει και να 'ναι ο δικος μας-νοιζας εννοω-ο Marillion. ;Dnoe13 είπε:Ο lead σας ποιος ειναι?Μου φαινεται λιγο κουλος!!! ;D ;D ;D![]()
![]()
![]()
ε τοτε να σταματησει να μπαινει στο νοιζ και να κανει λιγο πρακτις επιτελους!!! ;D ;D ;Dgvour είπε:Μη σου πω οτι μπορει και να 'ναι ο δικος μας-νοιζας εννοω-ο Marillion. ;D
Ωραιος παικτης!
Καλο και το κομματι φιλτατε SOUPI.
SOUPI είπε:
SOUPI είπε:
ειπα να κανω ενα διαλλειματακι απο την μελετη!!!!!noe13 είπε:ε τοτε να σταματησει να μπαινει στο νοιζ και να κανει λιγο πρακτις!!! ;D ;D ;D
Σιγά τους γέροντες.Marillion είπε:ειπα να κανω ενα διαλλειματακι απο την μελετη!!!!!Ολα καλα?
Ρε soupi μας εχεις ξεμπροστιασει...οχι αλλο rockafone!!! Παει, γερασαμε τωρα...κανα backing track και πολυ μας ειναι!!!
Ααααααα πολλα ζητας geodimitri!!!!geodimitri είπε:Σιγά τους γέροντες.
Μια χαρά νέοι άνθρωποι είστε!
Πολύ θα μου άρεσε να άκουγα και κάτι δικό σας αν υπάρχει.![]()
Μια χαρά επιρροές βλέπω ότι έχετε αν κρίνω από τα cover σας.Marillion είπε:Ααααααα πολλα ζητας geodimitri!!!!Mε επιρροες απο Πασχαλη και Olympians τι να βγαλουμε? ;D
Πραγματικά 8)audiokostas είπε:Marillion rules the strings ;D
Terry RoscoeBeck5 είπε:Πραγματικά 8)
Γιατί νομίζεις ότι ο Connoisseur Κυναίγειρος τον είχε από κοντά στο Circus;D
γιαυτο παιζουμε μονο σε σκοτεινα υπογεια χωρις κοινο!!!! ;Dsotiroubas είπε:Πολύ καλύτερα τώρα, γ.μάτα θα έλεγα,βάλτε όμως και λίγο ''attitude''(στάση,ροκ ύφος) ,πώς το λένε,και.....![]()
![]()
![]()
Γιώργο μου το εντελώς αντίθετο. Ήταν ένα innuendo για την ευφυΐα του Κυναίγειρου να θέλει να βγει οn stage μαζί με έναν καλό μουσικό 8)Marillion είπε:Τερρυ βαριες κουβεντες λες για τον...πως τον ειπες? κυναιγειρο?αχ και να σε ακουγε! ;D