Rockafone

Marillion είπε:
Τερρυ βαριες κουβεντες λες για τον...πως τον ειπες? κυναιγειρο? :D αχ και να σε ακουγε! ;D
Γιώργο μου το εντελώς αντίθετο. Ήταν ένα innuendo για την ευφυΐα του Κυναίγειρου να θέλει να βγει οn stage μαζί με έναν καλό μουσικό  8) 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Γιώργο μου το εντελώς αντίθετο. Ήταν ένα innuendo για* μια αναφορά στην ευφυΐα του να βγειτε οn stage δυο καλοί μουσικοί  8)
Ευχαριστώ.  ;D

* Ο διάβολος κρύβεται στα νοήματα των λέξεων. Το innuendo έχει αρνητική. ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
να θέλει να βγει οn stage μαζί με έναν καλό μουσικό
Εγώ δεν ήθελα τίποτα......και τελικά ήταν λάθος αυτή την εμφάνιση....γιατί της δώσαμε περισσότερη αξία από αυτή που είχε 8)

marathon είπε:
Εγώ δεν ήθελα τίποτα......και τελικά ήταν λάθος αυτή την εμφάνιση....γιατί της δώσαμε περισσότερη αξία από αυτή που είχε 8)
Η προσωπική σου εκτίμηση.

Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε.  ;)

Marillion είπε:
πραγμα σπανιο με σας τους δυο!!!! :D

Kayleigh            Marillion

Πλήκτρα,Φωνή      : Γιάννης Σουπιωνάς [ SOUPI ]

Κιθάρα                  : Γιώργος Κεφαλάς  [ Marillion ]

Μπάσσο                : Στάθης Ανέστης

Τύμπανα:              : Νίκος Σουπιωνάς

Κιθάρα:                        : Γιώργος Κεφαλάς  { Marillion }

Πλήκτρα,Μπάσσο,Φωνή  : Γιάννης Σουπιωνάς { SOUPI }

geodimitri είπε:
Πολύ ωραίοι παίδες! Μπράβο!  8)
Εκτός από τους Marillion είναι η αδυναμία του Γιώργου οι Dire Straits { και μάλιστα η πρώτη} οπότε θα σας ζαλίσουμε λίγο με τον Knopfler...

Άσε που έχει την αποκλειστικότητα να τα τραγουδάει αυτός και έκανα μεγάλο αγώνα να με αφήσει να το πώ....

Νάσαι καλά για τα καλά σου λόγια!!!

Wishing Well                Free    Cover                  John Soupionas

Να σημειώσω ότι αυτό το κομμάτι το έπαιζε καλά το παλιό συγρότημα του << Νέστορα >>

Εγώ το κατέβασα έναν τόνο αφού δεν είμαι τραγουδιστής και ζορίζομαι λίγο στα ψηλά.....

Μπράβο για την προσπάθεια σου  ;),τι γα@άτη γκρουπάρα ήταν οι FREE!!και ο Paul Rogers μια από τις μεγαλύτερες φωνές στην ιστορία του ROCK,υποθέτω ότι το cover είναι από FREE υπάρχουν κι άλλα cover αυτού του ''τύπου'' σε περίπτωση που δεν το ξέρεις και σε ενδιαφέρει να το ψάξεις:http://www.youtube.com/watch?v=ahiIkMBpCko και live

;) ;)

sotiroubas είπε:
Μπράβο για την προσπάθεια σου  ;),τι γα@άτη γκρουπάρα ήταν οι FREE!!και ο Paul Rogers μια από τις μεγαλύτερες φωνές στην ιστορία του ROCK,υποθέτω ότι το cover είναι από FREE υπάρχουν κι άλλα cover αυτού του ''τύπου'' σε περίπτωση που δεν το ξέρεις και σε ενδιαφέρει να το ψάξεις:http://www.youtube.com/watch?v=ahiIkMBpCko και live

Την εκτέλεση από Gary Moore την είχα ακούσει τον καιρό που βγήκε και την είχα ξεχάσει. Την ξαναάκουσα λίγο πριν το ανεβάσω. Είναι φοβερή...

Είχα βρει πολλές που μετράγανε...Ακόμα και τελευταίες των Queen με τον Rogers..... 

Ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια και που αφιέρωσες το χρόνο σου για να δεις αυτό που ανέβασα !!!

Πλήκτρα , Φωνή    : Γιάννης Σουπιωνάς [ SOUPI ]

Κιθάρα                  :Γιώργος Κεφαλάς  [ Marillion ]

Τύμπανα:              : Νίκος Σουπιωνάς

Μπάσσο                : Στάθης Ανέστης

Αυτή η Κορυφαία μουσική σύνθεση των Floyd μόλις σήμερα τελείωσε από εμένα.

Καλή ακρόαση.

:)

geodimitri είπε:
Πολύ ωραίο φίλε Soupi!
Ευχαριστώ πολύ !!!

Είναι όντως αρκετά καλό και δεν με ταλαιπώρησε στη φωνή όπως άλλα που έχω προσπαθήσει,αφού όπως έχω πει τραγουδάω χωρίς να έχω φωνή και ικανότητες πιο πολύ για να μην τα ανεβάσω instrumental.......

Μπάσσο, Φωνή    : Γιάννης Σουπιωνάς [ SOUPI ]

Κιθάρα                  :Γιώργος Κεφαλάς  [ Marillion ]

Τύμπανα:              : Αντώνης Καραμπότης

Χαλαρά για το υπόλοιπο του καλοκαιριού....Καλά να περνάτε !!!

Σουπι οι επιλογες σας ειναι εξαιρετικες!!!Μπραβο σας!

Φυσικα τα σεβη μου στον Μαριλιον!

noe13 είπε:
Σουπι οι επιλογες σας ειναι εξαιρετικες!!!Μπραβο σας!

Φυσικα τα σεβη μου στον Μαριλιον!
.Μου άρεσε αυτό  << τα σέβη σου...>>>.  θα τα μεταφέρω αύριο που θα τον δω τον Αρχιεπίσκοπο και Μέγα Αρχιερέα Marillion. Το παλεύουμε για να σπάει η ρουτίνα. Σε ευχαριστώ και εσένα και όσους άλλους αφιερώνουν χρόνο για να βλέπουν τα κλιπάκια μας.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα