Rockafone

cigaret13 είπε:
Πολύ ωραίοι, μα πάρα πολύ ωραίοι!!!!! Το γρέζι στην φωνή σου, φίλτατε SOUPI, όλα τα λευτά, πολύ κοντά στην φωνή του Gibbons 8)
Γεγονός είναι ότι μου πάει τέτοιο στυλ φωνής....

Έλα όμως που έχω τρέλλα με κάτι τύπους σαν τον Gillan, αλλά δεν μπορώ να τα πά αυτά....

Και φυσικά να επαναλάβω: Ευχαριστώ και μόνο που κάνετε τον κόπο και τα ακούτε.

cigaret13 είπε:
Πολύ ωραίοι, μα πάρα πολύ ωραίοι!!!!! Το γρέζι στην φωνή σου, φίλτατε SOUPI, όλα τα λευτά, πολύ κοντά στην φωνή του Gibbons 8)
+1000

Άψογοι!

Πλήκτρα φωνή    : Γιάννης Σουπιωνάς [ SOUPI ]

Κιθάρα              : Γιώργος Κεφαλάς  [ Marillion ]

Μπάσσο              : Στάθης Ανέστης

Τύμπανα:            : Νίκος Σουπιωνάς

Μπράβο φίλε SOUPI!

Ωραίοι και σε αυτό το cover, αν και τα φωνητικά δεν ταίριαζαν πολύ στη χροιά της φωνής σου.  :)

Ρε παιδιά χίλια μπράβο  :)

Πολύ μου άρεσε το κομμάτι και πραγματικά το απόλαυσα (βοήθησε και η καθαρή ηχογράφηση)

Μου αρέσει στην ταχύτητα που το παίζετε, ετσι εχει γίνει και δικό σας.

Και πάλι μπράβο και μακάρι να ημουν στον απέναντι τοίχο να σας άκουγα ζωντανά !!!

geodimitri είπε:
Μπράβο φίλε SOUPI!

Ωραίοι και σε αυτό το cover, αν και τα φωνητικά δεν ταίριαζαν πολύ στη χροιά της φωνής σου.  :)
Thanks!!!   

όντως δεν μου πάει και πολύ ο OZZY αλλά αυτό το κομμάτι είναι από τα αγαπημένα!!!

stepar10 είπε:
Αλλος ενας θαυμαστης σας! Συνεχίστε έτσι!  ;)
Σε ευχαριστούμε.  Τώρα το συνεχίστε που μας λες , μια κουβέντα είναι...

Ελάχιστος ο ελεύθερος χρόνος για πρόβες και ότι κάνω είναι σπίτι μόνος όποια ώρα κλέψω το βραδάκι    Πρόβα έχουμε να κάνουμε δυστυχώς πάνω από χρόνο...

Mike Tsilis είπε:
Ρε παιδιά χίλια μπράβο  :)

Πολύ μου άρεσε το κομμάτι και πραγματικά το απόλαυσα (βοήθησε και η καθαρή ηχογράφηση)

Μου αρέσει στην ταχύτητα που το παίζετε, ετσι εχει γίνει και δικό σας.

Και πάλι μπράβο και μακάρι να ημουν στον απέναντι τοίχο να σας άκουγα ζωντανά !!!
Χίλλια μπράβο και σε σένα και σε όλους όσους ακούτε τις διασκευούλες μας!!!!!

Με ευχαριστεί πολύ να ξέρεις που βλέπω άτομα να έχουν ίδια ενδιαφέροντα με εμάς !!

Μπράβο Γιάννη, καταπληκτικό το κομμάτι και το απόδωσες πολύ καλά!

Μόνο η φωνή σε ζόρισε πολύ...αλλά Dio ήταν αυτός.  ;)

geodimitri είπε:
Μπράβο Γιάννη, καταπληκτικό το κομμάτι και το απόδωσες πολύ καλά!

Μόνο η φωνή σε ζόρισε πολύ...αλλά Dio ήταν αυτός.  ;)
  Άν με ζόρισε λέει...επειδή μεγάλωσα με αυτά τα κομάτια και μου αρέσουν πολύ είχα πάντα την επιθυμία να τα πώ έστω και μέτρια....Εννοείτε ότι σε κάποιο λάηβ δεν θα το τολμούσα... αλλά σπίτι όλα επιτρέπονται....

Νάσαι καλά και θα ακολουθήσουν και άλλα!!!

SOUPI είπε:
  Άν με ζόρισε λέει...επειδή μεγάλωσα με αυτά τα κομάτια και μου αρέσουν πολύ είχα πάντα την επιθυμία να τα πώ έστω και μέτρια....

Εννοείτε ότι σε κάποιο λάηβ δεν θα το τολμούσα... αλλά σπίτι όλα επιτρέπονται....

Νάσαι καλά και θα ακολουθήσουν και άλλα!!!

'Ενα Υπέροχο τραγούδι.

Δεν είναι βέβαια στο ίδιο κλίμα με τα προηγούμενα αλλά ήθελα πολύ να το ερμηνεύσω.

Αν και δεν ανήκει στα ακούσματά μου, μου άρεσε!

Tο σόλο της κιθάρας είχε κάποια μικρολαθάκια αλλά δεν πειράζει.  :)

geodimitri είπε:
Αν και δεν ανήκει στα ακούσματά μου, μου άρεσε!

Tο σόλο της κιθάρας είχε κάποια μικρολαθάκια αλλά δεν πειράζει.  :)
Τα μικρολαθάκια συγχωρούνται......Φαίνεται ότι βιάζομαι να ολοκληρώσω αφού μου παίρνει χρόνο για να τα γράψω όλα [εκτός από τύμπανα] και δεν προσέχω.....Ευχαριστώ πάντως.

Το πρώτο που ανεβάζω για το 2014.

Επέλεξα ένα εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου Blues κομμάτι !!!

Ενώ στα προηγούμενα κομμάτια εκτός από τα τύμπανα , όλα τα άλλα όργανα είχαν ερμηνευτεί από εμένα, στο κομμάτι αυτό παίζω μόνο κιθάρα και τραγουδάω.

Το υπόλοιπο είναι Backing Track.....

Καλή ακρόαση !!!

Κομματαρα διαλεξες φιλε μου, μας εφτιαξες το απογευμα.
okay.gif

Ωραιοτατη εκτελεση. Οι εκφρασεις του προσωπου σου ενω παιζεις δειχνουν την μεγαλη σου αγαπη για τα blues.

Παω να ακουσω τωρα ξανα ολο το "After Hours" αρχιζοντας φυσικα απο το "Story Οf Τhe Blues".
image.gif

Waterfall-K είπε:
Κομματαρα διαλεξες φιλε μου, μας εφτιαξες το απογευμα.
okay.gif

Ωραιοτατη εκτελεση. Οι εκφρασεις του προσωπου σου ενω παιζεις δειχνουν την μεγαλη σου αγαπη για τα blues.

Παω να ακουσω τωρα ξανα ολο το "After Hours" αρχιζοντας φυσικα απο το "Story Οf Τhe Blues".
image.gif
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια. Από τότε που βγήκε το άλμπουμ είχα πάθει πλάκα με αυτό το κομμάτι....Το είχα καημό να το ερμηνεύσω....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα