Καλημέρα φίλε. To player παίζει mp3, εγώ θέλω να ανεβάζω wav, δεν είναι κάτι να το κατεβάσεις σε 5 δευτερόλεπτα και να το ακούσεις αν σε ενδιαφέρει.
Στο 99% που ανεβάζω, γράφω όλη τη διαδικασία, εδώ δεν είχα τον χρόνο τόσο πολύ και γενικά αν θελήσει κάποιος ρωτάει. Αλλά γενικώς επειδή είναι Post που αφορά ήχο περισσότερο, παρά παίξιμο, έχεις δίκιο. Ας το κάνω εδώ λοιπόν.
O Blackmore έπαιζε τότε με τον custom του Marshall 200w που τυχαίνει να τον έχει το αγαπημένο μου Amplitube. Όμως η καμπίνα δεν μου πολυάρεσε, οπότε έψαξα και βρήκα τον συνδυασμό που μου ταίριαζε καλύτερα για την Jet Strat Js-300 μου. Cab ένα από τη συλλογή του Amplitube 5, αριστερό ηχείο με το 57άρι και διαφορετικό δεξιό ηχείο με το U87. Παρέχω και το ακριβές Preset που μπορείτε να το αποσυμπιέσετε και να το βάλετε στο preset folder Του Amplitube ώστε να πάρετε ακριβώς ότι και εγώ. Επίσης σημαντικό για τον guitar ήχο είναι το σωστό room sound που πρέπει να είναι αρκετά wet στη μίξη. Έβαλα πάλι από Amplitube και περιλαμβάνεται στο Preset.
Επίσης δίνω και το Bass amp που χρησιμοποίησα γιατί νομίζω ότι βοηθάει πάρα πολύ στην όλη εικόνα Rainbow.
Τέλος, ήταν απαραίτητη η χρήση κάποιου Helios plug-in (εγώ έβαλα από waves) channel και comp, όπως και κάποιο Studer Α80 για να συμπληρωθεί η εικόνα όπως και στο Original.
(Όλα τα tracks φτιάχτηκαν στο "χέρι", δεν είναι κάτι "δανεισμένο")