- Πόντοι
- 48
wellcome to the club!!!μη νιοσεις ποτε μονος με αυτες τις σκεψεις....να ξερεις ειμαστε παααααρα πολοι!!!Alex_Under είπε:Δεν λέω ρε παιδιά. Το να πάρω ένα καινούργιο μανίκι είναι πειρασμός...
Αλλά...
Μπαίνεις μετά σε ένα τριπάκι που δύσκολα βγαίνεις...
Λες...
"Και αυτό το σώμα, γ@μ@το χρώμα έχει...όπως το ονειρευόμουν πάντα, γιατί να μην πάρω και καινούργιο σώμα, φτηνό είναι"
Και συνεχίζεις και κατρακυλάς...
"Χρειάζομαι και tremolo, κλειδιά, καπάκι, μαγνήτες..."
Και συνεχίζεις...Βάλε και αυτό, βάλε και το άλλο,μπλα...μπλα...μπλα... Και στο τέλος σου βγαίνει ένα budget 500+€ και σκέφτεσαι...
Γιατί π.χ. δεν έδωσα εξ' αρχής 590€ να πάρω π.χ. αυτήν
http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_roadhouse_strat_mn_3ts.htm
Είναι σαν τα πατατάκια... Δεν αρκείσαι μόνο σε ένα....
φιλε Loci εμαι συμφωνος οτι ''κινδυνεύουν να την πατήσουν άνθρωποι που δεν είναι ίσως εξοικειωμένοι με το θέμα''
μα γιαυτο και προσπαθουμε να βοηθησουμε και μαληστα στο αρχικο μου μηνημα προτηνα οτι υπαρχει ανθρωπος στην πολη μας ο οποιος με κοντινο ποσο του refretting κανει μανικι το οποιο παραγγελνεις οπως θες στα μετρα του σωματος που θες με τα ταστα που θες και αποφευγεις ολα αυτα τα παρατρεχαμενα τα οποια οντος μπωρουν να συμβουν,εχω κανει 2 partcasters και εχω μια καποια ιδεα για τους κινδηνους που αναφερεις.
και δεν τιθεται προσωπικο θεμα διαφωνιας

απλα δεν ειναι ο φοβος και ο τρομος η αλλαγη ενος μανικιου μετααπο τοσα χρονια .
σορυ αλλα βλεπω τα οργανα παντα απο τη πλευρα του πηραματισμου οπως και πολοι εδω.
αντιλαβαμβανομαι οτι ο φιλος την ψαχνει να βρει το καλητερο δυνατον και το σεβομαι γιαυτο και προτηνω
η τεληκη επιλογη παντα σεβαστη και δικη του