R.I.P Gary Moore...

Οι βρετανικές εφημερίδες γράφουν ότι το βράδυ πριν το τέλος κατανάλωσε σαμπάνια και μπράντι- αφήνοντας υπόνοιες ότι τα έτσουξε άσχημα. Ποιος ξέρει... Πάντως αν έφυγε έτσι, «τίμησε» τις Ιρλανδικές παραδόσεις (Lynott, Gallagher).

Θα γίνει νεκροψία στην Μάλαγα και θα μάθουμε τα περαιτέρω.   

Με αυτά τα βρωμόξυδα επιτέλους , εχει φύγει τόσος κόσμος ........ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.........μέγας παίχτης και ένας απο τους λόγους που ξεκίνησα να παίζω...... :'( :'(

ΣΟΚ

... τον πρωτοάκουσα κάπου το 1986, τυχαία έπεσε ένας δίσκος του στα χέρια μου.

Κολλήσαμε άσχημα με τον αδερφό μου.

Έχουμε όλη τη δισκογραφία του.

Πορωμένος από αυτά που άκουγα να παίζει αυτός, και κάποιοι άλλοι της κλάσσης του, ξεκίνησα να παίζω κιθάρα.

Ευτυχώς προλάβαμε και τον είδαμε live....

Δεν μπορώ να μιλήσω αντικειμενικά για τον Gary Moore, κολλημένος για χρόνια. Αναγνώριζα κομμάτια που συμμετείχε, μόνο από το παιξιμό του, από τον "ήχο" του, χωρίς να τα έχω ξανακούσει.

Θα τον θυμόμαστε.... :'(

Χτες, το απόγευμα δεν ξέραμ τίποτα για τον χαμό του και στην πρόβα - χαβαλέ παίξαμε για πρώτη φορά 2-3 δικά του κομμάτια.... τυχαίο γεγονός φυσικά.

Ας αναπαυθει εν Ειρήνη η Ψυχή του.

ΥΓ ποιό παληκάρι είχε δημοσιεύσει την φοβερή φωτό από το GAS του ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προτείνω, για όσους από εμάς σήμαινε κάτι παραπάνω, ως σημάδι σεβασμού, να αλλάξουμε για λίγες μέρες τα avatars μας με το πρόσωπο του Gary.

+1

25216140108974792312527.jpg

φωτογραφιαρα! :(

Το εκανα ηδη και μαλλον θα το αφησω και ως εχει....θα το λεω συνεχεια....δεν μπορω να το χωνεψω....δεν το εχω ξαναπαθει αυτο το πραγμα.... :'(

Θεός σχωρές τον άνθρωπο.

Κρίμα γιατί είχε ακόμα μπροστά του....  :(

Δεν μπορεί κάποιος που ακούει ροκ να μην του αρέσει τουλάχιστον ένα τραγούδι ή που συνέγραψε ή που συμμετείχε.

Δεν ξέρω βέβαια πως θα είναι σημάδι σεβασμού τα avatar-Moore αλλά υποθέτω ο καθείς με τον τρόπο του.

RayDTutto είπε:
Προτείνω, για όσους από εμάς σήμαινε κάτι παραπάνω, ως σημάδι σεβασμού, να αλλάξουμε για λίγες μέρες τα avatars μας με το πρόσωπο του Gary.
+1

Εκείνος πέθανε, η μουσική του δεν θα πεθάνει ποτέ. Αλλά πόσο φτωχότεροι μπορούμε να γίνουμε μουσικά?  :'(

Αντίο.

...Νο 1 κιθαρίστας στη "λίστα" μου..........

:-[

...all of us are Crying In The Shadows..................

...but we will ALL get the blues FOR YOU..................

may he rest in peace.

o παραδεισος θα αποκτήσει έναν ακομη κορυφαίο κιθαρίστα

:-[

Τεράστιος.

Να τον θυμόμαστε.

Το σόλο που παίζει στο Empry rooms του "We want Moore" με στοιχειώνει. 10 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα εκφραστικής τελειότητας.

Ο Gary Moore καταφερε κατι που δεν ξερω αν εχει καταφερει αλλος:

Λατρεια και θαυμασμο απο τους ροκαδες,

εκτιμηση και εκατομμυρια ακροασεις της μουσικης του απο τους μη-ροκαδες.

Οι πεντατονικες του ''εκρηξεις'' για μενα,θα μεινουν αξεπεραστες...

Πραγματικο σοκ-Πολυ νεος-Μεγαλο κριμα... :-[

Ο Θεος ν αναπαυσει τη ψυχη του.

Trending...

Νέα θέματα

Back