R.I.P Gary Moore...

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....ΟΧΙ Ο GARY ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΙΘΑΡΑ....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...ΤΩΡΑ ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ...R.I.P.

Gary να σε καλα εκει π πηγες εμας θα μας λειψεις παντως :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :'(

η μουσικη του με συντροφευε και θ με συντροθευει.ηξερε πραγματικα πως να εξυμνει τον ερωτα και να δινει παρηγορια με την μουσικη του.he shall never be forgotten

Inspiration.

H πορεία του καταγράφτηκε πλέον στο πάνθεον της Rock και Καλλιτέχνες όπως ο Moore δείχνουν πως πραγματικά μεγάλο κιθαρίστα δεν κάνει κάποιον μόνο η τεχνική και το ταλέντο, αλλά και το ήθος του ανδρός.

R.I.P.

Y.Γ. Το serial number της les paul μου δείχνει ότι η κιθάρα κατασκευαστηκε στις 6 φεβρουρίου.... ('96). Θλιβερή επέτειος σε συνδυασμό με το ότι είναι η πρώτη μου κιθάρα,η αξία της πλεον για μένα είναι ανεκτίμητη.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σοκ!Ακόμα ψάχνομαι να δω αν είναι αλήθεια

Αντίο μεγάλε Gary....

"13 sep 2008" Αθήνα

garrygreece1.jpg

garygreece2.jpg

garygreece3.jpg

έχουμε να σε θυμόμαστε Gary!

Άλλος ένας που πέρασε στο πάνθεο των θρύλων της μουσικής   :(

Πρέπει τώρα να είναι κάπου εκεί...............

Σοκ απιστευτο. Τεραστια η στεναχωρια μου μιας και τον ακουγα καθε μερα!!!!Δε συγχωρω με τπτ τον εαυτο μου που εχασα το Live του στην Αθηνα.

ikaros είπε:
  Σοκ απιστευτο. Τεραστια η στεναχωρια μου μιας και τον ακουγα καθε μερα!!!!Δε συγχωρω με τπτ τον εαυτο μου που εχασα το Live του στην Αθηνα.
+10000000000000000000000 :'( :'( :'( :'( :'( :'(

στον υπνο τ λενε πεθανε.

Ηθελα να τν δω Live ρ π..... μια φορα.

:-[

Ειπα να μπω στο νοιζ να χαζεψω λιγο κ τωρα το διαβασα κ δεν μπορω να διαβασω π δινω κ μαθημα αυριο :-\

BB King / Gary Moore - The Thrill is Gone

Vartanis είπε:
Δευτερη θλιψη μετα τον Dio.
Παρομοίως. Για άλλη μια φορά, δεν θέλω να το πιστέψω.

Δεν θυμάμαι πότε τον πρώτο άκουσα, αλλά θυμάμαι πότε τον πρωτοείδα: Κάποια στιγμή το 1984, κοπάνα από το γυμνάσιο, για μπύρα και metal video, στην Best στην Ηλιούπολη. Σαν να το βλέπω μπροστά μου... Out in the Fields- μαζί με την άλλη μεγάλη μου λατρεία τον Phil Lynott.

Απλά τον λάτρεψα, για τον τσαμπουκά, την μελωδία και την Ιρλανδία που κουβαλούσε μαζί του.

Γαμώτο, άλλο ένα κομμάτι από τα εφηβικά μας χρόνια, μας κούνησε μαντίλι... Και τελικά δεν ξέρω τι με στεναχωρεί πιο πολύ... Ο χρόνος που περνάει ή οι «ήρωες» που φεύγουν;

Thunder rising early in the morning...

Καλή του ώρα    

Δεν θυμαμαι ποτε να ειχε φυγει απο τη ζωη καποιος τοσο αγαπημενος μου καλλιτεχνης. Μπορει να ακουγεται χαζο κ υπερβολικο αλλα νιωθω σαν να εφυγε καποιος γνωστος μου

billaraskats27 είπε:
Δεν θυμαμαι ποτε να ειχε φυγει απο τη ζωη καποιος τοσο αγαπημενος μου καλλιτεχνης. Μπορει να ακουγεται χαζο κ υπερβολικο αλλα νιωθω σαν να εφυγε καποιος γνωστος μου
+1000

Trending...

Νέα θέματα

Back