off topic: Είναι ΙΔΙΟΣ ο Χατζιδάκις σε αυτή τη φωτογραφία..!RayDTutto είπε:Από τις τελευταίες του φωτογραφίες, ίσως. Στην τελευταία του περιοδεία...
Holy smoke!!!!!!RayDTutto είπε:Από τις τελευταίες του φωτογραφίες, ίσως. Στην τελευταία του περιοδεία...
Αυτός δεν είναι ο Moore.RayDTutto είπε:Από τις τελευταίες του φωτογραφίες, ίσως. Στην τελευταία του περιοδεία...
Συμφωνώ απολύτως.αν και ποτε δεν υπηρξα φιλο-moore-ικός, προκειται αναμφιβολα για μεγαλη μορφη και εξισου τεραστια απωλεια.
κριμα.
Κώστα, ούτε η δίαιτα, ούτε η μούρη κάνουν τον κιθαρίστα.audiokostas είπε:Αυτός δεν είναι ο Moore.
Αυτός είναι ο Moore.
Τα ροκ είδωλα μου φίλτατε Ray (και δεν μιλώ για τον Moore ή κάποιον συγκεκριμένο) είναι δισδιάστατα, μερικές φορές απρόμαυρα, καίγονται και καίνε τη σκηνή, είναι γ@μάτ@ και δεν παν ποτέ στη χέστρα.RayDTutto είπε:Κώστα, ούτε η δίαιτα, ούτε η μούρη κάνουν τον κιθαρίστα.
Όχι δική σου, ξέρω πολλούς που την ασπάζονται.audiokostas είπε:Μπορεί να είνα βλακώδης αντιμετώπιση αλλά είναι η δική μου. 8)
Παρολαυτά, το πρώτο rock είδωλο, ο Elvis, πέθανε χαρακτηριστικά στην χέστρα...audiokostas είπε:δεν παν ποτέ στη χέστρα.