R.I.P Gary Moore...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Γαμώτο, άλλο ένα κομμάτι από τα εφηβικά μας χρόνια, μας κούνησε μαντίλι... Και τελικά δεν ξέρω τι με στεναχωρεί πιο πολύ... Ο χρόνος που περνάει ή οι «ήρωες» που φεύγουν;
αυτό ξαναπέσ'το...

τι να πω εγω που το διαβασα 5 λεπτα πριν φυγω για προβα.. με τι κουραγιο μετα να παιξεις.. :'( :'(

raf είπε:
τι να πω εγω που το διαβασα 5 λεπτα πριν φυγω για προβα.. με τι κουραγιο μετα να παιξεις.. :'( :'(
Αντίθετα, το έμαθα μετά από την πρόβα και αν είναι δυνατόν, τον μνημονεύαμε μιλώντας για ήχο strat που δάγκωνε... Λίγο μετά το διάβασα... Πάγωσα.

Η μουσική οικογένεια εκεί πάνω αυξάνει με δραματικούς ρυθμούς. Δεν χωράνε λόγια. RIP

Από http://www.gary-moore.com/

gary.jpg

Μολις το ακουσα στις νυχτερινες ειδησεις.Ειναι σοκαριστικο.Θα μας λειψει οσο πολυ η λιγο κι αν τον εκτιμουσαμε.Σπουδαιος κιθαριστας και σεμνος ανθρωπος.Τι τυχερος που μπορεσα να τον δω live!Προλαβα...Ποιος το φανταζονταν μολις 59... :'(

Έφυγε ο καλύτερός μου φίλος. :'(

Είχα προετοιμαστεί για αυτή τη μέρα, αλλά όχι τόσο νωρίς ρε γαμώτο..... :-[ :-[

Ο Gary επηρέασε υπερβολικά τη ζωή μου...

Ευτυχώς τον είδα 4 φορές live και γνωριστήκαμε σε σημείο να με αναγνωρίζει και να κάνουμε κουβεντούλα. Αυτές τις κουβέντες τις σκέφτομαι κάθε μέρα και προσπαθώ να θυμάμαι την τελευταία λεπτομέρεια... πότε γέλασε, πού κοίταξε, τί είπε....

Ακόμα πιστεύω ότι βλέπω εφιάλτη....

Έκανα προσπάθειες με γνωστό διοργανωτή συναυλιών και σχεδόν είχε κλειστεί συναυλία του σε Λυκαβηττό και Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο...

Μαύρισε η ψυχή μου, μαύρισαν όλα, νιώθω ότι πέθανε ένα μέρος από τα νιάτα μου, ότι ξαφνικά γέρασα απότομα και πρέπει να σοβαρευτώ και να κοιτάξω μπροστά....

Γεια σου Gary, ευχαριστώ για όλα!

Πάνος - moorepanos

www.moorepanos.com

Το Ελληνικό site για τον Gary Moore

Με την σειρά μου ...RIP Gary. Υπάρχουν ζωντανοί που όμως είναι σαν πεθαμένοι και νεκροί που ζουν για πάντα... Εσύ ανήκεις στους δεύτερους :'( :'(

Φιλε Moorepanos σε ζηλευω που τον γνωρισες......μακαρι να μπορουσα και εγω....κλαιω ακομα που δεν μπορεσα να τον δω live....δεν χωνευεται με τιποτα :'(

Άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο του rock-blues έκλεισε.Απο τις πιό μελωδικές κιθάρες του πλανήτη.Κρίμα.... :'(  :'(

Απίστευτη και συγκλονιστική είδηση...

Η μουσική του θα ζει για πάντα όμως...  :'(

Trending...

Νέα θέματα

Back