trolley είπε:Τα γράφω για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, αλλά και της καλλιτεχνικής αλήθειας: το τι ακριβώς μπορεί να κάνει μόνος του ο Waters το φάγαμε στη μάπα στα σόλο άλμπουμ του, right Papalambraina ?
Ούτε εσύ διάβασες καλά τι έγραψα εγώ.Ότι διαβάσετε προέρχεται από έναν άνθρωπο που ζει και αναπνέει με τους Floyd σαν σύνολο, αλλά -με εξαίρεση τον Barrett- δεν αντέχει τις σόλο δουλειές των μελών του συγκροτήματος.
Συγνώμη, αλλά σε αυτό μάλλον κάνεις λάθος. Ο τραγουδιστής τα έλεγε όλα τα μέρη του Gilmour και το καταλάβαινες και από την χροιά του.ndnikola είπε:Πάντως, το στο comfortably numb ακουγόταν η φωνή του Gilmour σε playback, μάλλον είχε και συμβολικό χαρακτήρα.
Διαφωνω καθετα...το amused to death ειναι απ τους αγαπημενους μου δισκους και μαζι με το broken china το θεωρω απ τα must concpet album των floydtrolley είπε:το τι ακριβώς μπορεί να κάνει μόνος του ο Waters το φάγαμε στη μάπα στα σόλο άλμπουμ του, right Papalambraina ?
+10000000fenderiarhs είπε:Οφειλω να πω δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα τα power messages του τυπου "να γαμηθει η κυβερνηση" αλλα τελικα μαλλον αυτη η αντιπαθεια μου οφειλεται οχι τοσο στον πομπο οσο στην αδυναμια του δεκτη να καταλαβει ποτε αυτα ισχυουν αυτολεξει και ποτε στα πλαισια της χειραγωγησης του κοινου (ακομα και οταν το ιδιο το εργο του the wall μιλαει ακριβως γι αυτο το πραγμα).
LOOOOOOOOOL αν ημουν η μπαντα στο abitwpt 1 θα ειχα μπερδευτει σιγουρα.koxcygr είπε:+ Οτι σαν μουσικο κοινο πρεπει να μαθουμε να χειροκροταμε στον ρυθμο !! Οσο για τις καμερες καντε ενα search στο youtube για να καταλαβετε >![]()
Λυπάμαι φίλε αλλά εισαι hopelessfunky_bassman είπε:Γ) Εντάξει ρε παιδιά κλειστός χώρος... Απαγορεύεται το κάπνισμα... Ας μην καπνίσουμε... Δεκτό... ΝΟΤ!!
Δεν κατάλαβες πως το εννοώ... Δέχομαι το να μην καπνίζω σε κλειστό χώρο για να μην ενοχλώ τους άλλος... Αλλά είναι τουλάχιστον χαζό να κράζουμε όχι επειδή ήταν κλειστός ο χώρος αλλά επειδή το απαγόρευσε ο Waters... Στις υπόλοιπες συναυλίες σε κλειστούς χώρους δεν έχω δει να γκρινιάζετε... Αλλά ποιότητα είναι μόνο αυτός που σας απαγορεύει πράγματα επειδή την έχει δει βεντέτα?gdevelek είπε:Λυπάμαι φίλε αλλά εισαι hopeless
Εσύ όταν έρθει ο Waters στον Παρθενώνα να του απαγορεύσεις να βγάλει φωτογραφίες επειδή υπάρχουν ωραιότατες καρτ ποστάλ που μπορεί να αγοράσει με 50 ευρώ (τόσο δεν έχει ένα blu ray?)... Και φυσικά μπορεί να κρατήσει για ενθύμιο το εισιτήριο του metro... Σωστά 65 ευρώ είναι απλά 3 μεροκάμματα... Σα δε ντρέπομαι να τα θεωρώ πολλά λεφτά...Δεύτερον, όχι απλά ήταν καλή τιμή τα 65Ε για όσα είδαμε, αλλά μετά από αυτό το show θεωρώ κιόλας ότι ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ συγκρότημα ζητάει πάνω από 30-35Ε για να τους δούμε απλά να ανεβαίνουν στη σκηνή και να παίζουν είναι κοροϊδία! Που θες κι ενθύμιο... Και τη μάσκα κρατάς άμα θες ενθύμιοκαι τα κόκκινα χαρτάκια στα διάφορα σχήματα που έπεφταν στο τέλος.
Απλά είναι ένας επιπλέον λόγος να σεβαστείς το (υποτίθεται) αυτονόητο. Και δεν είναι θέμα βεντέτας, κι εγώ αν έπαιζα σε συνοικιακό live θα ζητούσα να μην καπνίζουν οι παρευρισκόμενοι, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ! Κι ο μακαρίτης ο Gary Moore το είχε ζητήσει, αλλά ο έλλην ροκάς είναι ασυγκράτητος θεριακλής :funky_bassman είπε:Δεν κατάλαβες πως το εννοώ... Δέχομαι το να μην καπνίζω σε κλειστό χώρο για να μην ενοχλώ τους άλλος... Αλλά είναι τουλάχιστον χαζό να κράζουμε όχι επειδή ήταν κλειστός ο χώρος αλλά επειδή το απαγόρευσε ο Waters... Στις υπόλοιπες συναυλίες σε κλειστούς χώρους δεν έχω δει να γκρινιάζετε... Αλλά ποιότητα είναι μόνο αυτός που σας απαγορεύει πράγματα επειδή την έχει δει βεντέτα?
Άλλα 'ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα :Εσύ όταν έρθει ο Waters στον Παρθενώνα να του απαγορεύσεις να βγάλει φωτογραφίες επειδή υπάρχουν ωραιότατες καρτ ποστάλ που μπορεί να αγοράσει με 50 ευρώ (τόσο δεν έχει ένα blu ray?)... Και φυσικά μπορεί να κρατήσει για ενθύμιο το εισιτήριο του metro... Σωστά 65 ευρώ είναι απλά 3 μεροκάμματα... Σα δε ντρέπομαι να τα θεωρώ πολλά λεφτά...
Αυτάαλλά μετά από αυτό το show θεωρώ κιόλας ότι ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ συγκρότημα ζητάει πάνω από 30-35Ε για να τους δούμε απλά να ανεβαίνουν στη σκηνή και να παίζουν είναι κοροϊδία!
Ποιο είναι αυτό?fenderiarhs είπε:LOOOOOOOOOL αν ημουν η μπαντα στο abitwpt 1 θα ειχα μπερδευτει σιγουρα.
Δεν θέλω να κάνω ανεξέλεγκτο trolling αλλάάά...
Εννοεί Another Brick in the Wall Part 1 ;Dbloody_sunday είπε:Ποιο είναι αυτό?