- Πόντοι
- 38
Mε τα ακρωνύμια δεν τα πάω καλά, και όντως δεν ήξερα τι εννοούσε ο Φεντεριάρης...
Εσύ δηλαδή βρίσκεις λογικό το να απαγορεύεται να βγάλεις φωτογραφία ε? Δεν έχω πληρώσει καμία συναυλία πάνω από 45 ευρώ (εκτός από μία)... Τώρα αν υπάρχουν άνθρωποι που σκάνε 90 ευρώ εύκολα για αηδίες τότε υπάρχει πρόβλημα... Αλλά 65 ευρώ για να δω τον έναν από μία μπάντα θρύλο και κλώ(ου)νους γύρω γύρω μου κάνει too much... Ειδικά αν εκμεταλλεύεται το πόνημα όλης της μπάντας...koraxprs είπε:Άλλα 'ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα :
Δεν ήταν λίγα λεφτά, σε σχέση όμως με το τι αηδίες (μπροστά σε αυτό) έχουμε δει πληρώνοντας 80 και 90 ευρώ, θα μου επιτρέψεις να θεωρώ ότι αυτά τα 65 άξιζαν τον κόπο μέχρι τελευταίου cent.
H παράσταση (το intro της) ξεκίνησε με το ρολόι μου 9.27NicolasAth72 είπε:Παιδιά, μερικές πρακτικές ερωτήσεις για τους χθεσινούς:
τι ώρα άρχισε η παράσταση?
που παρκάρεις?
βλέπεις τίποτα από το άνω διάζωμα?
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!koraxprs είπε:H παράσταση (το intro της) ξεκίνησε με το ρολόι μου 9.27
Παρκάρισμα: Θα φας τρελή ταλαιπωρία να ξέρεις, ειδικά φεύγοντας. Είναι ανοιχτά τα parking εντός ΟΑΚΑ μπροστά στο κλειστό του μπασκετ και την αίθουσα ξιφασκίας (ακριβώς δίπλα). Αν είσαι της περιοχής και τα ξέρεις καλά, πήγαινε από πίσω, εκεί που είναι τα γήπεδα τένις. Έχει ποδαρόδρομο (λίγο) αλλά πας και φεύγεις άνετος.
Εγώ αρένα ήμουν αλλα, λογικά, βλέπεις από παντού. Για να καταλάβεις, αν έχεις δει video απο το Λονδινο με το Γκιλμουρ, ε είναι το ίδιο σκηνικό!
χαχαχαχαχαχα ρε παιδιά έριξα τρελό γέλιο στα περισσότερα κομμάτια ;Dkoxcygr είπε:+ Οτι σαν μουσικο κοινο πρεπει να μαθουμε να χειροκροταμε στον ρυθμο !! Οσο για τις καμερες καντε ενα search στο youtube για να καταλαβετε >
Ακριβώς. Πρόκειται για κάτι αξιόλογο το οποίο πας να δεις ζωντανά και για μια παράσταση όπως πχ να δεις ένα musical μια όπερα κλπ. Όπως ακριβώς σε αυτά δεν καπνίζεις και δε βγάζεις βίντεο το ίδιο ισχύει και για εδώ. Όχι επειδή είναι ροκ πρέπει να ναι και Judas PriestΠιστεύω (όπως πολλοί άλλοι) ότι το έχει "ξεχειλώσει" λίγο το θέμα με το The Wall όλα αυτά τα χρόνια, αλλά από την άλλη είναι τόσο όμορφη δουλειά που αξίζει πάντα να τη βλέπει ο κόσμος.
...
Αν και είμαι από αυτούς που αρκούνται να βλέπουν τέτοια live και από dvd (όπως λέει ο trolley) και πολλές φορές το προτιμώ κιόλας, θα έλεγα πως για όποιον μπορεί να πληρώσει το αντίτιμο του εισητηρίου, η παράσταση είναι εξαιρετική. Μην τη χάσετε.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Γρηγορα στα θρανια (και επρεπε να ειχα βαλει ενα space στο pt1)bloody_sunday είπε:Mε τα ακρωνύμια δεν τα πάω καλά, και όντως δεν ήξερα τι εννοούσε ο Φεντεριάρης...
Θα αστιευεσα βεβαια...zappa είπε:Άκουσα και αρκετά προ ηχογραφημένα χειροκροτήματα πράγμα τραγικό
και κοιταζόμασταν σαν χαζοί.
Οσον αφορα το πρωτο (λαικισμο) ισως να εχεις ενα δικιο αλλα και παλι δεν ειμαι και τοσο βεβαιος οτι γι αυτο φταιει ο ιδιος η αν γινονται λαικιστικα τα μυνηματα επειδη ετσι τα εκλαμβανει η αρενα.zappa είπε:, λαϊκισμός και μασημένη τροφή σε ορισμένα σημεία,
Άκουσα και αρκετά προ ηχογραφημένα χειροκροτήματα πράγμα τραγικό
και κοιταζόμασταν σαν χαζοί.
Κοιτα το the wall εχει αρκετα μερη σαμπλαρισμενα(οπως και η παιδικη χορωδια σαμπλαρισμενο ηταν,δεν νομιζω να πιστεψε καποιος οτι οντως τραγουδουσαν τα παιδακια..)Μαλλον μπερδευτικες με καποιο σαμπλαρισμενο χειροκροτημα απο τους "οπαδους" του Pink...δεν νομιζω οτι ο waters εχει καποια αναγκη να βαλει εξτρα χειροκροτηματα,ασε που και ο κοσμος την παρασκευη σε καποια σημεια ηταν εκνευριστικοτατος...zappa είπε:Σε 2-3 σημεία ήταν και μάλιστα στην αρχή νόμιζα οτι ήταν ο κόσμος
αλλά αφού γύρισα το βλέμμα μου απο δω και από κει και τότε το συνειδητοποίησα.
Αδερφε μολις ανοιξες ενα τερααααστιο θεμα και πολυ πολυ πολυ ενδιαφερον....koraxprs είπε:Να ρωτήσω ένα άλλο θέμα, πώς γίνεται να μην έχει καμία από τις συναυλίες των συγκροτημάτων που έχω πάει τόσο καλό ήχο όσο αυτή (με την έννοια που είπε κάποιος πριν, όλα τα όργανα καθαρά και σε σωστή ένταση, στις άλλες συναυλίες πονάνε τα αυτιά μου κυριολεκτικά);
Χαιρομαι που το λες, αν και επ' αυτου θα μπορουσαν να ειπωθουν πολλα, αλλα αστο καλυτεραzappa είπε:Δεν τον έβλεπαν και ζώα, καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα και διαβάζουμε, ξέρουμε τι γίνεται στον κόσμο.