- Πόντοι
- 198
Οχι ρε συ... καρα-LIVE είναι.Anduan3 είπε:Εμενα παλι δεν μου ακουγεται playback...
Οχι ρε συ... καρα-LIVE είναι.Anduan3 είπε:Εμενα παλι δεν μου ακουγεται playback...
Συμφωνώ και εγώ (ήμην και εγώ χθές). Και αφού ο Waters κατάφερε να βγάλει ηχάρα στο κλειστό, σημαίνει ότι θα μπορούσαν και άλλοι...γιατί δεν το έκαναν τόσο καιρό και μας χάλασαν τις προηγούμενες συναυλίες? :-[harilatron είπε:Χθες διαπίστωσα από κοντά ότι πράγματι μιλάμε για ένα event υψηλού τεχνικού επιπέδου.
Επειδή υπήρξαν παρατηρήσεις για τα γραφικά (ως επαγγελματίας του είδους), έδωσα λίγο παραπάνω προσοχή. Το μόνο που θα μπορούσα να πώ ως παρατήρηση είναι ότι ήταν λίγο "ασυνεπή" ως πρός το Art direction (του δεύτερου μέρους μου άρεσαν παραπάνω)...Με ενόχλησε αυτό? Ουδόλως στο σύνολο του οπτικοηχητικού δρώμενου...Εάν το ξαναδώ 4-5 φορές στο DVD μπορεί και να γίνω ψείρας.Δεν με ενόχλησαν ούτε οι θεατρινισμοί του waters, ούτε τα προηχογραφημένα φωνητικά του, ούτε τα φτηνά "μασημένα" μηνύματα στον τοίχο. Το μυστικό είναι να μην το παίρνεις όλο αυτό πιο σοβαρά από ότι του αρμόζει.
Αυτό το είχαν και οι Pink Floyd όταν είχαν έλθει παλιά στην Αθήνα (σε ροζάκι). Και στο παλιό άναβαν τα μάτια, αλλά ήταν κρεμασμένο σε σκοινί. Το χθεσινό, είχε μοτεράκι τηλεκατευθυνόμενο με έλικες από κάτω...η τεχνολογία προχωράει ;D ;Dblue είπε:ιπτάμενο γουρούνι FTW.-
Μα φυσικά παίζουν... μπάσο ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δεν βλέπεις εμένα; ;D ;D ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ παίρνουν και κρατιούνται έτσι μερικοί στα 70 τους!!!!!!!!!
...καλά...έχω δεί και τον Jeff Beck στα 60 φεύγα του...που δεν παίζει μπάσσο.Terry RoscoeBeck5 είπε:Μα φυσικά παίζουν... μπάσο ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Αγαπητέ μου φίλε, ο καθένας τοποθετείται απέναντι στα γεγονότα από τη δική του σκοπιά. Αντί να παριστάνεις τον έξυπνο, γιατί δεν κάνεις κάτι πραγματικά έξυπνο: μέτρα πόσοι συμμετείχαν στο thread, σύγκρινέ τους με τον αριθμό των ενεργών επισκεπτών του noiz.gr, και μετά αναλογίσου πόσο απίστευτα λίγοι είναι εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν για το σώου που παρακολούθησες.SPYROID είπε:Τωρα για αυτους που δεν πηγαν και παρολα αυτα εχουν αποψη και εχουν και σκοπο να το κρινουν απο το dvd τι να πω; Με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Εγω παντως εμεινα 100% ευχαριστημενος και ειμαι πανευτυχης που ημουν εκει (παρολο που χαραμησα δυο ημερες απο τις διακοπες μου για να παρω το εισητηριο).
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με χωρητικότητα 20.000 ατόμων περίπου Χ 3 ημέρες...είναι ένα σώου που είδαν 60.000 άτομα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα...trolley είπε:μέτρα πόσοι συμμετείχαν στο thread, σύγκρινέ τους με τον αριθμό των ενεργών επισκεπτών του noiz.gr, και μετά αναλογίσου πόσο απίστευτα λίγοι είναι εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν για το σώου που παρακολούθησες.
Ασφαλώς.marathon είπε:Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με χωρητικότητα 20.000 ατόμων περίπου Χ 3 ημέρες...είναι ένα σώου που είδαν 60.000 άτομα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα...
Ο Noizer και ο Sir ας πούμε που γράφουν μόνο στην επικαιρότητα, δεν συμμετέχουν στο thread, αλλά μπορεί να πήγαν στο ΟΑΚΑ ;D