Aυτό όμως δεν το γλύτωσες...όπως και ΤΟ σκάνδαλο που θα αποκαλύψω εν ευθέτω χρόνω...Nestoras είπε:τι θα πει η κοινωνία,
Aυτό όμως δεν το γλύτωσες...όπως και ΤΟ σκάνδαλο που θα αποκαλύψω εν ευθέτω χρόνω...Nestoras είπε:τι θα πει η κοινωνία,
Άτιμε Κακανιάρη. ;Dmarathon είπε:Aυτό όμως δεν το γλύτωσες...όπως και ΤΟ σκάνδαλο που θα αποκαλύψω εν ευθέτω χρόνω...
Άσε τον Κακανιάρη ήσυχο...μόνο η ειλικρίνεια θα σε σώσει ;D ;DNestoras είπε:Άτιμε Κακανιάρη. ;D
κρίμα να μη σε έχω γνωρίσει τότε...Nestoras είπε:Όταν δούλευα στα πανηγύρια και τα σκυλάδικα ....[/b]![]()
...είσαι τελικά...άλλαντάλλων.... ;D οι πραγματικοί bluesman δεν κάνουν τόσο φασαρία όσο ο Νέστορας! 8)bouzoukleri είπε:και τώρα να σε έχω καταχωρίσει ως bluesman :![]()
Φυσικά κάποια πράγματα της λίστας δίνουν πάσα για ωραίες χαλαρές συζητήσεις και η στάση πχ του trolley ήταν άσχημη.Δυστυχώς κάποιες φορές γνωστοί συμφορουμίτες αγνοούν το κειμενάκι που υπάρχει όταν ανοίγεις το noiz.Αν σε κάποιον φαίνονται μπούρδες τα λεγόμενα κάποιου άλλου ας μην τα σχολιάζει καν ή αν θέλει ας τα κρίνει με φειδώ..αλλιώς οι προσβολές μόνο εκνευρισμό φέρνουν στην οικογένεια του forum.sfaku είπε:Την ένσταση ότι το θέμα δεν έχει περιεχόμενο (ενώ καθημερινά γίνονται άπειρες χαβαλο-συζητήσεις), παραβλέποντας το ότι ο έρμος ο spimav μπήκε τουλάχιστον στον κόπο να σπάσει την ανομβρία θεμάτων και σχολίων με ένα νέο ποστ, λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, τη θεωρώ αβάσιμη.
υπαρχει λυση στο προβλημα σου,την εφαρμοζω αλλωστε με επιτυχια και ΕΓΩ... ;Dsoundangels είπε:σε δικό μου σπίτι μένω απλά πάω στην μάνα μου συχνά...ασχολούμαι επαγγελματικά με την μουσική οπότε από εκεί είναι τα έσοδα μου...τέλος πάντων είχα μια χιουμοριστική διάθεση επι του θέματος η οποία μάλλον χάθηκε.
που να δεις την αντιδραση του πατερα μου οταν τον πηρα τηλεφωνο απο την Νεα Υορκη και του ειπα οτι δεν χρειαζεται πια να μου στελνει εμβασματα για το νοικι και τα εξοδα μου.... ;D (ας ειναι καλα τα ελληνικα "μαγαζια" της ΝΥ)Όταν δούλευα στα πανηγύρια και τα σκυλάδικα η μητέρα μου είχε συνεχή γκρίνια για την συνολική πορεία μου, για το τι θα γίνω στη ζωή μου, τι θα πει η κοινωνία, αν κοιμάμαι κλπ. Όταν έριξα τις εισπράξεις στο κρεββάτι, ο πατέρας μου αναφώνησε: Άσε το παιδί Χριστίνα, αφού κοιμάται το μεσημέρι.![]()
Ο trolley εξέφρασε την άποψή του για το αρχικό ποστ, μην κάνοντας καμία νύξη για το πρόσωπο που έγραψε το ποστ (για τον οποίο Σπύρο, άλλωστε έχω πληροφορίες - μέσω κοινού γνωστού - ότι είναι εξαιρετικός τύπος). Δεν υπάρχει τίποτε "άσχημο" σε αυτό, εκτός ίσως από το λάθος (που όλοι κάνουμε κατά καιρούς) να νομίζουμε ότι τα ποστ μας είμαστε εμείς (δεν είμαστε) ή ότι έχουμε το ταλέντο του Χέμινγουαίη και ότι πάντα γράφουμε αριστουργήματα (δεν το έχουμε).Stoner Jackass είπε:Φυσικά κάποια πράγματα της λίστας δίνουν πάσα για ωραίες χαλαρές συζητήσεις και η στάση πχ του trolley ήταν άσχημη.
...καταγγέλθηκε ΚΑΙ αυτό το μνημόνιο... 8)trolley είπε:Η - τίγκα στα εσωτερικά "αστεία" - πλάκα που γίνεται κάθε μέρα εδώ μέσα, κάποια στιγμή πρέπει να κατονομαστεί σαν αυτό που πραγματικά είναι.
Πέστα φίλε. Πέστα.trolley είπε:Η - τίγκα στα εσωτερικά "αστεία" - πλάκα που γίνεται κάθε μέρα εδώ μέσα, κάποια στιγμή πρέπει να κατονομαστεί σαν αυτό που πραγματικά είναι.
Earendil είπε:Λέω εγώ τώρα...μια ελάχιστη προσπάθεια για κουβέντα πάνω στη φράση του trolley που κάνετε quote;
Το τηλέφωνο στο βαρύ, δρύινο γραφείο του Γιάγκου κουδούνισε ξαφνικά κόβοντας τη φράση του στη μέση. Με σβελτάδα αφύσικη για την ηλικία του άρπαξε το ακουστικό.
-"Εμπρός"
-"Πιστεύω ότι τώρα είσαι έτοιμος να ακούσεις τους όρους μου" απάντησε χαιρέκακα μια αλλοιωμένη φωνή.
-"Ποιός είναι;"
-"Ας πούμε...ότι είμαι αυτός που κρατά τη φόρμουλα του πολότουσ"
-"Τί σκοπεύεις να κάνεις διεστραμμένο κάθαρμα; Τί σχεδιάζεις;"
-"Μην ανησυχείς παλιόφιλε...θα το μάθεις πολύ σύντομα"
Ο Γιάγκος ανάσαινε με δυσκολία.
-"Πές μου πόσα θες για να μου παραδώσεις τη φόρμουλα"
-"Αυτό που θέλω είναι πολύ πιο πάνω από όλη την αμύθητη περιουσία της Titan και τη δική σου, Γιάγκο" σφύριξε στο ακουστικό η μυστηριώδης φωνή. "Πρώτα όμως...θα απολαύσω την καταστροφή σου...Δε θα πάρω αυτό που μου ανήκει πριν σε δω να τα χάνεις όλα!!! "
-"Όποιος κι αν είσαι θα...".
-"Έχεις 92 ώρες προσθεσμία", τον έκοψε η φωνή και έκλεισε απότομα.
Ο Γιάγκος κοίταξε τον Ερρίκο με απόγνωση.
"Όποιος κι αν είναι πίσω απ' το πολότουσ μας κσέρει καλά. Πανάθεμά με, σίγουρα κσέρει ότι δεν προλαβαίνουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό τον απόκοσμο εφιάλτη σε 92 ώρες..."
Αν αυτό είναι που σε πειράζει, η παρέμβασή σου είχε ατυχές τάιμινγκ αλλά και στόχευση (το ποστ του spimav, ο οποίος δεν ανοίγει θέμα κάθε τρεις και λίγο).trolley είπε:Η - τίγκα στα εσωτερικά "αστεία" - πλάκα που γίνεται κάθε μέρα εδώ μέσα, κάποια στιγμή πρέπει να κατονομαστεί σαν αυτό που πραγματικά είναι.