- Πόντοι
- 198
Λύσσαξες... (αλλά με τα υπόλοιπα γέλασα)audiokostas είπε:13. Αυτος που δεν χρειαζεται μετρονομο πια
Ο ντράμερ όμως θέλει
Λύσσαξες... (αλλά με τα υπόλοιπα γέλασα)audiokostas είπε:13. Αυτος που δεν χρειαζεται μετρονομο πια
Ο ντράμερ όμως θέλει
δε ξέρω αν αυτό που κατάλαβα εννοούσες αλλά πέθαναααααααααα37. Αυτος που αισθανεται ενα με το οργανο Μπορώ να σε κάνω
Άλλο επαγγελματίας μουσικός και άλλο ερασιτέχνης για το γούστο μου μουσικός.soundangels είπε:θα είχε ενδιαφέρον να γράφαμε και τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος για τους μουσικούς!
π.χ. αποτυχημένος,τεμπέλης,τυχοδιώκτης,φαντασμένος κτλ ;D
να συνεχίσω? ;D ;Dsoundangels είπε:θα είχε ενδιαφέρον να γράφαμε και τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος για τους μουσικούς!---edit---πολιτικούς, γιατρούς, ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς....
π.χ. αποτυχημένος,τεμπέλης,τυχοδιώκτης,φαντασμένος κτλ ;D
Έτσι γινόταν στις ελληνικές ταινίες...που φαίνεται βλέπεις πολλές ;D ;D...Είναι όμως 40 χρόνια πίσωsoundangels είπε:audiokosta θα το πω διαφορετικά και λίγο πιο κωμικά! σε γνωρίζει η αγαπημένη σου στους δικούς της και σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις. Αν τους έλεγες είμαι υπάλληλος και βγάζω 1000 euro θα χαιρόταν πολυ περισσότερο από το να τους έλεγες είμαι μουσικός και βγάζω 1500 euro.
Σοβαρά τώρα…..υπάρχει κανείς που τον ενδιαφέρει η γνώμη της φαμίλιας της αγαπημένης τουmarathon είπε:Έτσι γινόταν στις ελληνικές ταινίες...που φαίνεται βλέπεις πολλές ;D ;D...Είναι όμως 40 χρόνια πίσω
Για πήγαινε εσύ ΣΗΜΕΡΑ στην φαμίλια της αγαπημένης σου...και πές, είμαι Δημόσιος Υπάλληλος και δη συνδικαλιστής![]()
Έχουν ξεπεραστεί νομίζω αυτά.Τέχνη και επιστήμη δεν μπορούν να αμφισβητούνται..ανέκαθεν ήταν στην κορυφή της πολιτισμικής πυραμίδας.Εκτός αν είσαι όντως φαντασμένος τεμπέλης!soundangels είπε:audiokosta θα το πω διαφορετικά και λίγο πιο κωμικά! σε γνωρίζει η αγαπημένη σου στους δικούς της και σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις. Αν τους έλεγες είμαι υπάλληλος και βγάζω 1000 euro θα χαιρόταν πολυ περισσότερο από το να τους έλεγες είμαι μουσικός και βγάζω 1500 euro.
Υ.Γ. Άσε που μόλις έφευγες θα την έπιαναν και θα της έλεγαν "γι'αυτό σε σπουδάσαμε?για να γυρνάς με τους ροκαμπιλάδες και τους γεγέδες? ;D
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ SEX PISTOLS ;DΈτσι γινόταν στις ελληνικές ταινίες...που φαίνεται βλέπεις πολλές ;D ;D...Είναι όμως 40 χρόνια πίσω![]()
Σίγουρα...ειδικά όταν πλάκωσαν να κάνουν διαφημίσεις ;D ;DStoner Jackass είπε:Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ SEX PISTOLS ;D
Δεν κοιμάται. Κάνει αναλήψεις.marathon είπε:ΥΓ. Προσπαθώ να ξυπνήσω τον ΓΙΓΑΝΤΑ που κοιμάται ;D
Βρε συ μη χολοσκάς. Κι εμείς βερεσέ σ' ακούμε.soundangels είπε:το τι μου λέτε εσείς τα ακούω βερεσέ! ;D όποτε παίρνουν την μάνα μου τηλ.και την ρωτάνε τι κάνει ο γιός σου τους λέει ''κάθεται'' άσχετα αν άσχολούμαι τα τελευταία χρόνια επαγγελματικά με την μουσική επένδυση και την σύνθεση. Αφού δεν έγινα δάσκαλος μουσικής σε σχολείο και δεν με βλέπει να έχω ωράριο κάθομαι!![]()
Λεφτά βγάζεις?...Αλλιώς έχουν δίκιο γι αυτά που λένε στη μάνα σου...soundangels είπε:άσχετα αν άσχολούμαι τα τελευταία χρόνια επαγγελματικά με την μουσική επένδυση και την σύνθεση.
τι τον ρωτας τον ανθρωπο?αν εβγαζε λεφτα θα καθοτανε με τη μανα του?... ;Dmarathon είπε:Λεφτά βγάζεις?...Αλλιώς έχουν δίκιο γι αυτά που λένε στη μάνα σου...
Κορυφαία ατάκα ομολογώ ;Daudiokostas είπε:8. Αυτος που ξερει την νοτα της κορνας του αυτοκινητου του
Ναι. Παύση.