- Πόντοι
- 36
Η επόμενη κιθάρα αν δεν είναι σκάφος (jazz-οκιθάρα) ή τύπου 335, θα είναι μάλλον TELE (άκουσες SF και Μιχάλη??? είπα TELE), αλλά βασισμένη στην partscaster που θα φτιάξει ο φίλος Ikaros τις προσεχείς μέρες. Λεπτομέρειες δεν αποκαλύπτω μιας κι ο ίδιος θέλει το κρατήσει ως έκπληξη...¶ντε να σε δούμε και με ταυρί ή Les Paul....- δε χόρτασες με τις στρατ-τέλε πια? :twisted:
Ευχαριστώ!!!
Η επόμενη κιθάρα αν δεν είναι σκάφος (jazz-οκιθάρα) ή τύπου 335' date=' θα είναι μάλλον TELE (άκουσες SF και Μιχάλη??? είπα TELE), αλλά βασισμένη στην partscaster που θα φτιάξει ο φίλος Ikaros τις προσεχείς μέρες. Λεπτομέρειες δεν αποκαλύπτω μιας κι ο ίδιος θέλει το κρατήσει ως έκπληξη...¶ντε να σε δούμε και με ταυρί ή Les Paul....- δε χόρτασες με τις στρατ-τέλε πια? :twisted:
:lol:[/quote']
Εισαι πρωτοςΑν περασεις απο τον Σταυρο κι εχεις φωτογραφικη,βγαλε καμια φωτο.Και ξες με το που παρεις την τελε,θα φτιαξεις ενα decal : elavd's custom tele καλλιγραφικο!
![]()
Ε, οχι και τον ιδιο,αφου το maple μπρατσο κανει ΟΛΗ τη διαφορα στον ηχο.. :lol: :lol: :lol: :lol:Ποιος ο λόγος να έχω 2 κιθάρες με τον ίδιο ήχο???"
Ε' date=' οχι και τον ιδιο,αφου το maple μπρατσο κανει ΟΛΗ τη διαφορα στον ηχο.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ακομα και με τους ιδιους μαγνητες το MAPLE θα σου δωσει εναν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο ηχο τον οποιο θα μπορεις να τον διακρινεις ακομα και με βουλωμενα αυτια.. :lol: :lol:
Αν δε βαλεις και σωμα ash ΕΚΕΙ να δεις ΔΙΑΦΟΡΑ!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']
Πέραν από την πλάκα ο ήχος τους ήταν σχεδόν ίδιος!!!
Ε' date=' οχι και τον ιδιο,αφου το maple μπρατσο κανει ΟΛΗ τη διαφορα στον ηχο.. :lol: :lol: :lol: :lol:Ποιος ο λόγος να έχω 2 κιθάρες με τον ίδιο ήχο???"
Ακομα και με τους ιδιους μαγνητες το MAPLE θα σου δωσει εναν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο ηχο τον οποιο θα μπορεις να τον διακρινεις ακομα και με βουλωμενα αυτια.. :lol: :lol:
Αν δε βαλεις και σωμα ash ΕΚΕΙ να δεις ΔΙΑΦΟΡΑ!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']
απολυτος οπως παντα...α!ξερω..κανεις χιουμορ...![]()
χθες έπαιξα με μια Fender 62ri η οποία θύμιζε πολύ τη δική μου (με διαφορά το 3-tone sunburst)' date=' μόνο που η Rockinger μου είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλύτερο μπράτσο και ήχο![]()
[/quote']
σοβαρα;για δωσε ρε καμια λεπτομερεια πανω στην συγκριση γιατι με ενδιαφερει το θεμα... :wink:
:lol: :lol: :lol:Αφήστε ρε τις κόντρες και προτείνετέ μου μια λύση!
Ξέρω ξέρω τι θα μου πείτε: Shut up and play yer guitar!!!
:lol:
ή ενα βημα παραπερα :Αφήστε ρε τις κόντρες και προτείνετέ μου μια λύση!
Ξέρω ξέρω τι θα μου πείτε: Shut up and play yer guitar!!!
:lol:
Πριν μισή ώρα του είπα prv ακριβώς το ίδιο...Στη θεση σου και μια και ψαχνεις εναν τελειως διαφορετικο ηχο θα εβαζα τους EMG του Gilmour :wink: