"BLACKIE": η νέα μου Goeldo Strat

Έστω και λίιιιιγο καθυστερημένα...(λόγω απουσίας...)

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!!!

Είναι κουκλάρα! Δεν το περίμενα, πραγματικά, λόγω του ότι εγώ δε θα επέλεγα (ξανά) μαύρη κιθάρα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι ο συνδυασμός αυτός όπως είναι ΑΚΡΙΒΩΣ, είναι πολύ όμορφος!!!

(Αυτό σημαίνει ότι είμαι κατά του να βάλεις αυτά τα απαίσια παλιομοδίτικα γερασμένα, "αντικέ" πλαστικά! :evil: )

¶ντε, να τη χαίρεσαι και σου εύχομαι σύντομα και με άλλα μωρά!

¶ντε να σε δούμε και με ταυρί ή Les Paul....- δε χόρτασες με τις στρατ-τέλε πια? :twisted:

Ευχαριστώ!!! :D

¶ντε να σε δούμε και με ταυρί ή Les Paul....- δε χόρτασες με τις στρατ-τέλε πια? :twisted:
Η επόμενη κιθάρα αν δεν είναι σκάφος (jazz-οκιθάρα) ή τύπου 335, θα είναι μάλλον TELE (άκουσες SF και Μιχάλη??? είπα TELE), αλλά βασισμένη στην partscaster που θα φτιάξει ο φίλος Ikaros τις προσεχείς μέρες. Λεπτομέρειες δεν αποκαλύπτω μιας κι ο ίδιος θέλει το κρατήσει ως έκπληξη...

:lol:

Μ΄αρέσει που μόλις πήρες την καινούργια σου σκέφτεσαι κιόλας την επόμενη!!!

Αρρώστια!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ευχαριστώ!!! :D
Η επόμενη κιθάρα αν δεν είναι σκάφος (jazz-οκιθάρα) ή τύπου 335' date=' θα είναι μάλλον TELE (άκουσες SF και Μιχάλη??? είπα TELE), αλλά βασισμένη στην partscaster που θα φτιάξει ο φίλος Ikaros τις προσεχείς μέρες. Λεπτομέρειες δεν αποκαλύπτω μιας κι ο ίδιος θέλει το κρατήσει ως έκπληξη...

:lol:[/quote']

Εισαι πρωτος ;) Αν περασεις απο τον Σταυρο κι εχεις φωτογραφικη,βγαλε καμια φωτο.Και ξες με το που παρεις την τελε,θα φτιαξεις ενα decal : elavd's custom tele καλλιγραφικο! ;)

Λοιπόν...Δοκίμασα τους GFS εκτενέστερα...

Νομίζω τελικά ότι δε μου κάνουν...:(

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΌΧΙ επειδή δεν είναι καλοί μαγνήτες!!! Μια χαρά είναι...Απλά συνειδητοποίησα ότι ο ήχος τους δεν είναι αυτός που ψάχνω...

Όπως είχα γράψει, θυμίζουν αρκετά τους Fender CS 69 με τους οποίους δεν είχε ταιριάξει η ...χημεία μας ιδιαίτερα από παλιά. Ο λόγος είναι ότι παρα-είναι πριμαριστοί για τα γούστα μου και υπέρ του δέοντος σκαστοί...Δαγκώνουν γενικώς!!! :D

Χθες δοκίμασα ένα σετ Haussel classic (true space). Ο ήχος τους είναι κατά 99% ίδιος με αυτόν που έχουν οι Rockinger!

Καλό αυτό από τη μία, αλλά μετά σκέφτηκα: "Ποιος ο λόγος να έχω 2 κιθάρες με τον ίδιο ήχο???"

Οπότε οι πιθανές λύσεις που σκέφτηκα:

1) να πάρω άλλο σετ GFS

2) να δοκιμάσω και άλλα σετ Haussel πχ Blues (μιας και έχω τη δυνατότητα)

3) να πάρω κάποιο σετ άλλης εταιρείας (Fender, Seymour Duncan κλπ)

4) να κάτσω στα αυγά μου και να μη δώσω άλλα λεφτά και να κοιτάξω να μάθω να παίζω κιθάρα...

:oops:

ΥΓ: Παρεπιπτόντως αν ενδιαφέρεται κάποιος για τους GFS 1960 repro, ας στείλει PM.

Ποιος ο λόγος να έχω 2 κιθάρες με τον ίδιο ήχο???"
Ε, οχι και τον ιδιο,αφου το maple μπρατσο κανει ΟΛΗ τη διαφορα στον ηχο.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ακομα και με τους ιδιους μαγνητες το MAPLE θα σου δωσει εναν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο ηχο τον οποιο θα μπορεις να τον διακρινεις ακομα και με βουλωμενα αυτια.. :lol: :lol:

Αν δε βαλεις και σωμα ash ΕΚΕΙ να δεις ΔΙΑΦΟΡΑ!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Μιας και ανέφερα τους μαγνήτες της Rockinger:

1) Από ότι είδα στο site τους, αφαίρεσαν την απίστευτη προσφορά που είχαν (prewired pickguard με 90¤!!!)

2) χθες έπαιξα με μια Fender 62ri η οποία θύμιζε πολύ τη δική μου (με διαφορά το 3-tone sunburst), μόνο που η Rockinger μου είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλύτερο μπράτσο και ήχο ;) :P

Ε' date=' οχι και τον ιδιο,αφου το maple μπρατσο κανει ΟΛΗ τη διαφορα στον ηχο.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ακομα και με τους ιδιους μαγνητες το MAPLE θα σου δωσει εναν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο ηχο τον οποιο θα μπορεις να τον διακρινεις ακομα και με βουλωμενα αυτια.. :lol: :lol:

Αν δε βαλεις και σωμα ash ΕΚΕΙ να δεις ΔΙΑΦΟΡΑ!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']

Πέραν από την πλάκα ο ήχος τους ήταν σχεδόν ίδιος!!!

Λες ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΛΗΤΗ!! :lol: :lol:

Πως τολμας να αμφισβητεις την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ των κυριων SUHR & ANDERSON!! :lol: :lol:

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ!! :lol: :lol:

Κουφε!Ε,κουφε!! :lol:

Ποιος ο λόγος να έχω 2 κιθάρες με τον ίδιο ήχο???"
Ε' date=' οχι και τον ιδιο,αφου το maple μπρατσο κανει ΟΛΗ τη διαφορα στον ηχο.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Αν δε βαλεις και σωμα ash ΕΚΕΙ να δεις ΔΙΑΦΟΡΑ!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']

απολυτος οπως παντα...α!ξερω..κανεις χιουμορ... :P

χθες έπαιξα με μια Fender 62ri η οποία θύμιζε πολύ τη δική μου (με διαφορά το 3-tone sunburst)' date=' μόνο που η Rockinger μου είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλύτερο μπράτσο και ήχο ;) :P[/quote']
σοβαρα;για δωσε ρε καμια λεπτομερεια πανω στην συγκριση γιατι με ενδιαφερει το θεμα... :wink:

Αφήστε ρε τις κόντρες και προτείνετέ μου μια λύση!

Ξέρω ξέρω τι θα μου πείτε: Shut up and play yer guitar!!!

:lol: :lol: :lol:

εγω θα σου προτεινα να παρεις τους 57/62..απλα μοναδικοι!

Καταρχην δεν με εντυπωσιαζει καθολου που ειναι καλυτερη απο την 62αρα (ΟΛΕΣ οι Rockinger δεν εχουν να ζηλεψουν σε τιποτα απο τις USA RI & μαλιστα ειναι και "καλυτερες" γιατι εχουν τζαμπο ταστα και παχυτερα μπρατσα (οι 62αρες εχουν κατι μπρατσακια για ...κλαμματα σαν μπουζουκια ειναι.. :lol: ενω γενικα αν σε νοιαζουν & οι λεπτομεριες οι Rockinger ειναι γενικα καλυτερα συναρμολογημενες )

Τωρα απο μαγνητες περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...

Εμενα π.χ μου αρεσουν οι μαγνητες ακριβως οπως περιγραφεις τους GFS & τους 69 (αλλα και οι απολυτα αγαπημενοι μου ειναι αυτη που φοραει η 62αρα δηλ. οι 57/62 αλλα τους ακουσες και δεν σου αρεσαν οποτε..)

Στη θεση σου και μια και ψαχνεις εναν τελειως διαφορετικο ηχο θα εβαζα τους EMG του Gilmour :wink:

Eσυ Τακη μη μιλας..δεν δικαιουσαι να ομιλεις μεχρι να μαθεις .... :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

ή ενα βημα παραπερα :

shut up and play yer guitar some more :D

Στη θεση σου και μια και ψαχνεις εναν τελειως διαφορετικο ηχο θα εβαζα τους EMG του Gilmour :wink:
Πριν μισή ώρα του είπα prv ακριβώς το ίδιο...

Ετσι θα είσαι και ακόμα πιο χαρούμενος καθώς θα πλησιάσεις λιιιιιιιιιιιιιιιιιγο ακόμα την Gilmouroκιθάρα που θες :D

Φυσικά σου μένει μόνο να φτιάξεις και τα δάχτυλα :P

Μα γιατί να βάλω τους EΜG του Gilmour τη στιγμή που δεν τους χρησιμοποιεί ΚΑΝ ο ίδιος???

Ρίχτε μια ματιά στο www.gilmourish.com και θα δείτε. Μόνο μια περίοδο της καριέρας του χρησιμοποιούσε EMG από όσο γνωρίζω. Πλέον παίζει με original 57 pups.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back