"BLACKIE": η νέα μου Goeldo Strat

BTW, πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν θα βγει αίσχος η συνταγή "καπάκια βουτηγμένα σε καφέ" φίλε μου; :?

Δεν είμαι σίγουρος...Ρίσκο είναι...Απλά κάπου το έχω διαβάσει ;)

Καλά τότε, απλά μου ακούστηκε λίγο κουφό. Όσο ζεις μαθαίνεις... 8)

Και thanks που "μου έκανες τη χάρη" και δεν έβαλες φαρδύ headstock! :lol:
Είδες τι φίλος είμαι ??? :lol:
Ωραία και γω σαν καλός φίλος όταν φτιάξω την δικιά μου δεν θα βάλω το "στριμόκωλο" headstock σου, αλλά το καταπληκτικό 70's...όχι τπτ άλλο για να μην λες ότι αντιγράφω την κιθάρα σου... :lol:

πλάκα - πλάκα πάντως είμαι σε δίλλημα...από κει που ήμουν σιγουρος ότι η strat μου θα είναι natural...τώρα με έχεις προβληματίσει πολύ !!!

ps - και όχι δεν μου φτάνουν η LesPaul, η Τele και η Huber...θέλω και strato...

και μετά άλλη μια huber (orca αυτή τη φορά...)

και μετά ένα σκάφος...

και μετά ένα κότερο....

:mrgreen:

Ωραία και γω σαν καλός φίλος όταν φτιάξω την δικιά μου δεν θα βάλω το "στριμόκωλο" headstock σου' date=' αλλά το καταπληκτικό 70's...όχι τπτ άλλο για να μην λες ότι αντιγράφω την κιθάρα σου... :lol:
πλάκα - πλάκα πάντως είμαι σε δίλλημα...από κει που ήμουν σιγουρος ότι η strat μου θα είναι natural...τώρα με έχεις προβληματίσει πολύ !!!

[/quote']

Επειδή ξέρω ότι είσαι 70's τύπος, έχω ένα προαίσθημα ότι θα καταλήξεις σε κάτι τέτοιο τελικά:

photo1.jpg

;) :lol:

Το κακό είναι ότι η Goeldo δεν έχει maple μπράτσο με 70s headstock...

Οπότε ή παίρνεις rosewood, ή παίρνεις από Rockinger αυτό αλλά το οποίο είναι αλουστράριστο, ή παίρνεις κάποιο από ebay ή all parts ή warmoth, ή τελικά απλα "συμβιβάζεσαι" με το ΥΠΕΡΟΧΟ 50's headstock:

headstock_1.jpg

;):D:lol:

Κρίμα ρε γμτ...το μεγάλο headstock είναι η αδυναμία μου....

Όσο για το χρώμα...μου φαίνεται θα φτιάξω 2 για να βγω απ'το δίλλημα... :roll:

Τι radius έχει το μπράτσο που πήρες ?

Το πάχος του είναι πιο χοντρό απο την τελε σου ?

Το radius είναι 9.5" (η Goeldo γράφει 9" στο site της) και το πάχος του είναι πιο παχύ από αυτό της Tele μου...;)

Tέλεια !! και για το radius (δεν μ'αρέσει το 7αρι... και ειδικά για το μπράτσο !! :lol:

Μόλις τελείωσα το decal για την Blackie.

Έχει κι αυτή Asynchronized tremulo :lol:

Σε αυτή όμως δε πέτυχε πολύ καλά το decal γιατί το μπράτσο είναι πιο ξανθό από της Rockinger και οι άκρες από το αυτοκόλλητο είναι πιο ευδιάκριτες...

blackiedecal.jpg

ferden-1.jpg

Ιδού και η συλλογή μου (μέχρι τώρα):

collection-2.jpg

Μια SG σου λείπει τώρα!!! :wink:

Το κιτρινάκι που κάθεται μόνο του πίσω τι παίζει;

Το κιτρινάκι που κάθεται μόνο του πίσω τι παίζει;
Είναι μια παλιά πολύ καλή Squier που έχω δανεική κι αγύριστη την τελευταία δεκαετία ;)

Βλέποντάς τις όλες μαζεμένες, τολμώ να πω ότι η blackie είναι η πιο όμορφη...

Να με συγχωρούν οι υπόλοιπες κιθάρες σου, έτσι; :D

ηλια για πες για την squier που εχεις δανεικη...μην μου πεις οτι ειναι καποια squier jv αρχες δεκαετιας 80 και τρελλαθω...

γεια χαρα και απο μενα.(σορρυ αλλα ελειπα στην αθηνα για "μπιζνες" :lol: )

μεγειά!!!

πολυ ωραιο το εργαλειο!

μμμμμ.........Ζ Η Λ Ε Υ Ω ......γιατι να το κρυψω???θα κρατηθω ομως... 8O

αντε και κανα κλιπακι με τον hrd. :wink:

Πολυ ωραια η ΚΙΘΑΡΑ σου....αληθεια αυτες οι αλλες γυρω της τι ειναι?? :lol: :lol: :lol: :lol:
καλοπροαιρετο--->>> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πολυ ωραια η ΚΙΘΑΡΑ σου....αληθεια αυτες οι αλλες γυρω της τι ειναι?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Είναι μερικές strat και μια tele...

Ηλια' date=' δεν θα γινεις ποτε ΤELECASTERAKIAS :P[/quote']
k1ocray.gif

ηλια για πες για την squier που εχεις δανεικη...μην μου πεις οτι ειναι καποια squier jv αρχες δεκαετιας 80 και τρελλαθω...
Δεν είναι Japan. Είναι μια Κορεάτικη (πιθανότατα από της αρχές των 90's).

Η κιθάρα έχει τραβήξει τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ και ακόμη στέκεται στο ύψος της (έχει και απίστευτο tinted neck!!!!)... Την έχω κυρίως για πειραματισμούς.

Τώρα μου μπήκε η ιδέα να της μεταφέρω τους GFS που πήρα και να δοκιμάσω στην Blackie ένα mixed σετ (Alnico5/Alnico2)...

μμμμμ.........Ζ Η Λ Ε Υ Ω ......γιατι να το κρυψω???θα κρατηθω ομως...
Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ??? :lol:

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back