Ωραία και γω σαν καλός φίλος όταν φτιάξω την δικιά μου δεν θα βάλω το "στριμόκωλο" headstock σου, αλλά το καταπληκτικό 70's...όχι τπτ άλλο για να μην λες ότι αντιγράφω την κιθάρα σου... :lol:Είδες τι φίλος είμαι ??? :lol:Και thanks που "μου έκανες τη χάρη" και δεν έβαλες φαρδύ headstock! :lol:
Ωραία και γω σαν καλός φίλος όταν φτιάξω την δικιά μου δεν θα βάλω το "στριμόκωλο" headstock σου' date=' αλλά το καταπληκτικό 70's...όχι τπτ άλλο για να μην λες ότι αντιγράφω την κιθάρα σου... :lol:
πλάκα - πλάκα πάντως είμαι σε δίλλημα...από κει που ήμουν σιγουρος ότι η strat μου θα είναι natural...τώρα με έχεις προβληματίσει πολύ !!!
[/quote']
Επειδή ξέρω ότι είσαι 70's τύπος, έχω ένα προαίσθημα ότι θα καταλήξεις σε κάτι τέτοιο τελικά:
![]()
:lol:
Το κακό είναι ότι η Goeldo δεν έχει maple μπράτσο με 70s headstock...
Οπότε ή παίρνεις rosewood, ή παίρνεις από Rockinger αυτό αλλά το οποίο είναι αλουστράριστο, ή παίρνεις κάποιο από ebay ή all parts ή warmoth, ή τελικά απλα "συμβιβάζεσαι" με το ΥΠΕΡΟΧΟ 50's headstock:
![]()
:lol:
Bιτρίνα Κοσμηματοπωλείου είναι ρε...φτου φτου :lol:Ιδού και η συλλογή μου (μέχρι τώρα):
![]()
Είναι μια παλιά πολύ καλή Squier που έχω δανεική κι αγύριστη την τελευταία δεκαετίαΤο κιτρινάκι που κάθεται μόνο του πίσω τι παίζει;
καλοπροαιρετο--->>> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Πολυ ωραια η ΚΙΘΑΡΑ σου....αληθεια αυτες οι αλλες γυρω της τι ειναι?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Είναι μερικές strat και μια tele...Πολυ ωραια η ΚΙΘΑΡΑ σου....αληθεια αυτες οι αλλες γυρω της τι ειναι?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ηλια' date=' δεν θα γινεις ποτε ΤELECASTERAKIAS[/quote']
![]()
Δεν είναι Japan. Είναι μια Κορεάτικη (πιθανότατα από της αρχές των 90's).ηλια για πες για την squier που εχεις δανεικη...μην μου πεις οτι ειναι καποια squier jv αρχες δεκαετιας 80 και τρελλαθω...
Η κιθάρα έχει τραβήξει τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ και ακόμη στέκεται στο ύψος της (έχει και απίστευτο tinted neck!!!!)... Την έχω κυρίως για πειραματισμούς.
Τώρα μου μπήκε η ιδέα να της μεταφέρω τους GFS που πήρα και να δοκιμάσω στην Blackie ένα mixed σετ (Alnico5/Alnico2)...
Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ??? :lol:μμμμμ.........Ζ Η Λ Ε Υ Ω ......γιατι να το κρυψω???θα κρατηθω ομως...