- Πόντοι
- 16
Εν ειχα πριονακι θα τον ειχα ηδη σφαξει το λεβιε της strat μου :evil: Εχει λιγο παραπανω μηκος,αλλα -το πιο σημαντικο για μενα- πολυ μεγαλυτερο υψος απο οτι χρειαζεται.Παντα εβρισκα τα τρεμολο που δινει η fender οχι πολυ ανατομικα icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
H δική σου αν δεν απατώμαι είναι Chrome Red όμως ε? Του David είναι Candy Apple RedΣυγχαρητηρια!!!!! Χαιρομαι να βλεπω συναδελφους στο δρομο της Gilmouroποιησης 8) Εγω παω προς τη Red Strat του θειου (δεν εχω καταληξει για τους μαγνητες :?: )
Καλά, κι εγώ φιλολογικά τα ανέφερα...Παρεπιπτόντως το χωριστό διακοπτάκι μου φαίνεται πιο βολικό από ¨πατητό" ποτενσιόμετρο με διακοπτάκι αλλά πάλι δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ...έτσι, δεν έχω προσωπική άποψη ούτε για το κατά πόσο αυτοί οι extra ήχοι είναι τελικώς χρήσιμοι...Ναι τα έχω διαβάσει κι εγώ αυτά αλλά δε ξέρω αν θα τα κάνω...
...
Πάντως' date=' όσο τη βλεπω, τόσο μου έρχεται να αλλάξω την παραγγελία για εκείνο το candy apple red σώμα και να του πω του τύπου να μου στείλει ένα μαύρο. :wink: :wink: :wink:[/quote']
Πάντως και το Candy Apple Red είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χρώμα...
Ρίξτου μια ματιά στην tele μου:
![]()
:wink:
Σωστος!Βασικα θελω να φτιαξω ενα οργανο που θα εχει οσο γινεται περισσοτερο το Look και τον ηχο του David , αλλα θα μπορω να το παιξω κιολας!Να σου πω την αληθεια ακομα και το modern "C" μπρατσο της Am.Series μου φαινεται παχυ :wink: Να εισαι σιγουρος οτι αν η Am.Series εβγαζε C.A.R. αυτο θα ειχα παρει. Β.T.W. ειδατε το καινουριο Candy Cola?????H δική σου αν δεν απατώμαι είναι Chrome Red όμως ε? Του David είναι Candy Apple RedΣυγχαρητηρια!!!!! Χαιρομαι να βλεπω συναδελφους στο δρομο της Gilmouroποιησης 8) Εγω παω προς τη Red Strat του θειου (δεν εχω καταληξει για τους μαγνητες :?: )
http://www.fender.com/products/search.php?partno=0117400712Όχι! Link?Β.T.W. ειδατε το καινουριο Candy Cola?????
+1 8)μου αρέσει πολύύύύύύύύύύ περισσότερο με 3ply pickguard
Βασανίζομαι....... :lol: :lol: :lol: Έχει και άσπρο binding μπρός-πίσω ε? Βασανίζομαι κι'άλλο... :lol: :lol: :lol:Πάντως' date=' όσο τη βλεπω, τόσο μου έρχεται να αλλάξω την παραγγελία για εκείνο το candy apple red σώμα και να του πω του τύπου να μου στείλει ένα μαύρο. :wink: :wink: :wink:[/quote']
Πάντως και το Candy Apple Red είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χρώμα...
Ρίξτου μια ματιά στην tele μου:
:wink:
Πάντως strat C.A.R έχω παραγγείλει, μου το έφτιαξε ένας στην Αγγλία που κάνει custom (δεν το είχε stock) και ύστερα από 2 μήνες που μου το έστειλε ήταν burgundy mist!!! :evil: :evil: Μου είπε συγνώμη για το λάθος και τωρα θα μου στείλει άλλο, που αυτή τη φορά -υποτίθεται ότι- θα είναι το σωστό. Το δεύτερο δίμηνο κοντεύει να περάσει. Θα είχε φάει μαύρο (προσφέρθηκε να επιστρέψει τα λεφτά) αλλά δεν καίγομαι για γρήγορα...
Οψόμεθα... :wink: :wink: :wink:
Αν και photo απο photo ακομα και του ιδιου site (π.χ. Fender) μπορει να εχει διαφορές(contrast-brithness-gamma κ.τ.λ.) εχω την εντυπωση οτι πολλες φορες τα χρωματα εχουν την ιδια ονομασια,αλλα για αγνωστους λογους δεν βγαινουν ακριβως ιδια.Πάντως strat C.A.R έχω παραγγείλει, μου το έφτιαξε ένας στην Αγγλία που κάνει custom (δεν το είχε stock) και ύστερα από 2 μήνες που μου το έστειλε ήταν burgundy mist!!! icon_evil.gif icon_evil.gif Μου είπε συγνώμη για το λάθος και τωρα θα μου στείλει άλλο, που αυτή τη φορά -υποτίθεται ότι- θα είναι το σωστό.
Πάντως strat C.A.R έχω παραγγείλει' date=' μου το έφτιαξε ένας στην Αγγλία που κάνει custom (δεν το είχε stock) και ύστερα από 2 μήνες που μου το έστειλε ήταν burgundy mist!!! :evil: :evil: Μου είπε συγνώμη για το λάθος και τωρα θα μου στείλει άλλο, που αυτή τη φορά -υποτίθεται ότι- θα είναι το σωστό. Το δεύτερο δίμηνο κοντεύει να περάσει. Θα είχε φάει μαύρο (προσφέρθηκε να επιστρέψει τα λεφτά) αλλά δεν καίγομαι για γρήγορα...Οψόμεθα... :wink: :wink: :wink:[/quote']
Tι εννοείς λέγοντας ότι σου το έφτιαξε??
Γιατί δεν έπαιρνες πχ ένα Rockinger κατευθείαν?
Aν περίμενες λίγες μέρες ακόμη θα έπαιρνες από το GuitarFetish έτοιμο...Παρηγγειλα και εγω μαυρο ακοπο υλικο για να φτιαξω black 1ply pickguard για την 51 μου!
Καλα, το upgrade kit βγηκε αφου βγηκε η κιθαρα εκτος παραγωγης;;;;; Ποτε βγαινουν ολα αυτα τα καλουδια;;;Aν περίμενες λίγες μέρες ακόμη θα έπαιρνες από το GuitarFetish έτοιμο...Παρηγγειλα και εγω μαυρο ακοπο υλικο για να φτιαξω black 1ply pickguard για την 51 μου!
Ο Jay ετοιμάζει έτοιμο upgrade κιτ για Squier 51 αλλά και pickguards σε διάφορα χρώματα![]()
Γιατί δεν ήξερα την ύπαρξη της rockinger.Πάντως strat C.A.R έχω παραγγείλει' date=' μου το έφτιαξε ένας στην Αγγλία που κάνει custom (δεν το είχε stock) και ύστερα από 2 μήνες που μου το έστειλε ήταν burgundy mist!!! :evil: :evil: Μου είπε συγνώμη για το λάθος και τωρα θα μου στείλει άλλο, που αυτή τη φορά -υποτίθεται ότι- θα είναι το σωστό. Το δεύτερο δίμηνο κοντεύει να περάσει. Θα είχε φάει μαύρο (προσφέρθηκε να επιστρέψει τα λεφτά) αλλά δεν καίγομαι για γρήγορα...Οψόμεθα... :wink: :wink: :wink:[/quote']
Tι εννοείς λέγοντας ότι σου το έφτιαξε??
Γιατί δεν έπαιρνες πχ ένα Rockinger κατευθείαν?![]()
Είχα χτυπήσει ένα μειπλ μπράτσο από αυτόν στο ebay το οποίο ήταν ΟΚ. Ψάχνοντας για σώμα (πάλι στο ebay) καθώς δεν έβρισκα κάτι να με ικανοποιεί και του εστειλα mail και τον ρώτησα πόσα θέλει για ένα CAR strat σώμα. Συμφώνησα στις 120 λίρες και ακόμα περιμένω....Μάλλον την άλλη βδομάδα θα το στείλει....¶ντε να δούμε. Μέχρι τώρα το έχω μετανοιώσει, αλλά περιμένω να δω τι θα στείλει. ...:wink: :wink:
Για το 'κοντό' χερούλι του τρέμολο' date=' αφήστε την κοπτοραπτική, και πάρτε ένα τέτοιο:
http://store.guitarfetish.com/wivitrpoarst.html
Το οποίο εκτός του ότι έχει κοντό, pop-in τρέμολο (δηλαδή δεν πρόκειται ποτέ να χαλάσουν οι βόλτες...), έχει και steel block, σωστό spacing και κοστίζει peanuts. :wink:[/quote']
Ναι αυτήν έχω πάρει...φαίνεται καλή κατασκευή. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι εκεί που σφηνώνει το pop-in τρέμολο αυτό που το κρατάει είναι μια πλαστική φλάντζα που ίσως με τον καιρό "τα πάρει". Βέβαια, μπορεί και να είναι ΟΚ...