Το πιθανότερο είναι αυτό... Βέβαια, τα πάντα είναι προσφορά και ζήτηση. Μπορεί να προκύψουν τίποτα... φεγγάρια (αν και δεν το θεωρώ πιθανό) που να "τρελαθεί" κόσμος και να πέσει με τα μούτρα σε τέτοια όργανα και να εκτοξευτούν οι τιμές.Eκεί πιθανότατα θα καταλήξουν μια μέρα πολλά απ΄ τα υπερκοστολογημένα "masterbuilt" και "collector 's choice" ράφια.
Λοιπόν το αναστένω.Πάντως αφορμής δοθείσης των αγγελιών. Για μένα το αν θα βρεθώ στην ψυχολογική κατάσταση να συζητήσω μια μεταβολή στην τιμη που έβαλα είναι ο τρόπος και τα soft skills με τα οποία θα με προσεγγίσει ο υποψήφιος αγοραστής.
Συνήθως δεν απαντάω. Θυμάμαι μια φορά που ένας ηλίθιος με πήρε τηλ (τοτε που έβαζα τηλ ακομα) στις 23:00 τη νυχτα και με φωνή θύρας 7/13/21 με ρώτησε "ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΡΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ" (του ενισχυτή που πούλαγα).
Αν υπάρξει ευγενής μπορει και να το συζητήσω. Εξαρτάται και απο άλλους παράγοντες.
Εγώ προσωπικά δεν κάνω παζάρια ποτέ σε τίποτα. Δεν το γουστάρω το σπορ. Αν κατι το θεωρώ υπερτιμολογημένο, προσπερνώ. Απαιτώ γενικά το ίδιο και απο τους υποψήφιους αγοραστές μου. Αν δε σου αρεσει η τιμή, δεν πειράζει, να πας στο καλό.
Εχω μια απορία όμως. Θα μπαίνατε ποτέ να πειτε σε ένα κατάστημα "Αν μου το αφήσεις αυτο -200 ευρώ το αγοράζω τώρα"?
Αυτό υπάρχει δυνατότητα να ορίζεται με αντικειμενικά κριτήρια;Πραγματικά αποτυχημένοι
Καλημέρα και καλό μήνα κ. συνήγορε. Δώσε όμως λίγο background.Συνέβη ένα περιστατικό , δεν είναι της παρούσης , δεν αφορά εμένα
Λογικά ναι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω μέτρο σύγκρισης - τα πριν. Με online αγγελίες μεγαλώσαμε και κάναμε αγορές.Οι κατηγορίες των αγοραστών που είτε κάνουν παζάρια , είτε δεν έχουν πραγματική πρόθεση να αγοράσουν και απλά σπαταλούν χρόνο είναι όντως ένα κοινωνικό φαινόμενο που γιγαντώθηκε με τις online αγγελίες.
Μου αρέσεις...αλλα πλέον μηδενική ανοχή
Πολύ εύκολο.Αυτό υπάρχει δυνατότητα να ορίζεται με αντικειμενικά κριτήρια;
Έχω αναλάβει την πώληση ενός αυτοκινήτου εντολέα μου, και εγώ κάνω τα Κονέ.Καλημέρα και καλό μήνα κ. συνήγορε. Δώσε όμως λίγο background.
Λογικά ναι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω μέτρο σύγκρισης - τα πριν. Με online αγγελίες μεγαλώσαμε και κάναμε αγορές.
Μου αρέσεις...
Αυτό εννοούμε.Αν δεν υπαρχει οικονομικη ανεση, η αγορα best buy εξοπλισμου ειναι μονοδρομος. Γενικα ειναι αστειο και να το συζηταμε, να μην τη βγαζεις ανετα και το μυαλο σου να πηγαινει στο αν εχει νιτρο και μαονι ονδουρας η κιθαρα σου, ειναι γελοια η κατασταση.
Τωρα βεβαια το μετρο της επιτυχιας του καθενος ειναι διαφορετικο, αλλος το στηριζει στην οικονομικη επιφανεια, αλλος στην οικογενειακη κατασταση, αλλος μπορει να θεωρει επιτυχια την αναρριχηση στις ταξεις της εκκλησιαςγενικα δε βγαζεις ακρη. Αν μιλαμε ομως συγκεκριμενα για τα αγαθα πολυτελειας, ε τοτε μιλαμε για εναν τομεα που αφορα καθαρα την οικονομικη επιτυχια, οποτε αν δεν, μη
![]()
Δεχθηκε πολλά τηλέφωνα και από Αθηνα.Έχω μία απορία LK. Οι επαφές σου είναι κυριως με ανθρώπους στην Επαρχία, και πιστεύεις ότι θα υπήρχε διαφορά αν ήταν κυρίως σε μεγάλα Αστικά Κέντρα;
Συμφωνω.Τρεις παρατηρήσεις:
α) Δείτε το θετικά. Μη βουτάτε στη μίρλα! Ο κόσμος έχει άλλες προτεραιότητες από τις αντίκες αυτοκίνητα.
κιθάρα; αυτοκίνητο; κάμερα; τρακτερ
Δεν κατάλαβες! Εγώ δεν είμαι για πεταμένες περιουσίες - παλιοσίδερα στο δρόμο, όχι αυτά δεν είναι για μένα!Συμφωνω.
Αυτό λέω.
Κοιτα ως προτεραιότητά σου να πληρώσεις το νοίκι σου και να φας κάνα χαμπουρκγερ.....και άσε τα ιστορικά αυτοκίνητα.
ΔΕΝ είναι για εσένα (όχι για εσενα - για αυτους που πήραν τηλέφωνο) ......μην μου τρως τον χρόνο
Το ίδιο ισχύει και για τις ακριβές κιθάρες.