ψαχνω κιθαρα

dreamerg

Νέο μέλος
Πόντοι
1
καλησπερα!  :)

ψαχνω μια κιθαρα καινουρια αναμεσα στα 400-500,χωρις τρεμολο,με 22 ταστα,χωρις active μαγνητες και επισης παιζω ποιο πολυ metal....

εχω ψαξει αλλα δεν βρισκω,ολες εχουν τρεμολο....

αν καποιος εχει βρει καμια κιθαρα με τα παραπανω χαρακτηριστικα αν γινετε να μου στειλει link  :)

σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση  :)

επισης ξεχασα να γραψω ποιο πανω οτι την θελω η κιθαρα να ειναι και καλη στα σολα

επισης ξεχασα να γραψω ποιο πανω οτι την θελω η κιθαρα να ειναι και καλη στα σολα

και αυτη κιθαρα που μου εστειλες εχει active μαγνητες,εγω θελω passive μονο

φαίνονται active αλλά είναι passive, αν δεις στη σελίδα της Fender έχει όλα τα χαρακτηριστικά

εεμ... οκ.. σορρυ δεν το προσεξα καν.....απλα τα ειδα εξωτερικα και υπεθεσα οτι ηταν active

dreamerg είπε:
θελω η κιθαρα να ειναι και καλη στα σολα
Βάλτη να μελετάει κλίμακες και αρπέτζιος. ;D ;D

dreamerg είπε:

και αυτη κιθαρα που μου εστειλες εχει active μαγνητες,εγω θελω passive μονο
στα σόλα δεν είναι καλή η κιθάαρα ,

αλλά εσύ !!  ;D ;D ;D ;D ;D

JohnyX είπε:
στα σόλα δεν είναι καλή η κιθάαρα ,

αλλά εσύ !!  ;D ;D ;D ;D ;D
το ξερω οτι παιζει τον μεγαλητερο ρολο ο παιχτης αλλα δεν θελω ξερω γω να παρω μια κιθαρα που θα παω κανω bend και θα χανεται σε μισο δευτερολεπτο ο τονος  ;)

dreamerg είπε:
δεν θελω ξερω γω να παρω μια κιθαρα που θα παω κανω bend και θα χανεται σε μισο δευτερολεπτο ο τονος  ;)
Μιλας για sustain και αυτο εχει να κανει περισσοτερο με το σωστο υψος των χορδων παρα με την μαρκα της κιθαρας.

Οσο για την προταση της Jim Root Tele, ο φιλος dreamerg ζητησε κιθαρα για ΜΕΤΑΛ, οχι καντρι.  :P

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Μιλας για sustain και αυτο εχει να κανει περισσοτερο με το σωστο υψος των χορδων παρα με την μαρκα της κιθαρας.

Οσο για την προταση της Jim Root Tele, ο φιλος dreamerg ζητησε κιθαρα για ΜΕΤΑΛ, οχι καντρι.  :P
ναι το sustain εννοουσα  :)

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Δεν ήξερα ότι οι Slipknot παίζουν country. Μάλλον όσο γερνάω μαθαίνω  ;D

mauromouris είπε:
Δεν ήξερα ότι οι Slipknot παίζουν country. Μάλλον όσο γερνάω μαθαίνω  ;D
μπορει μαλλον δεν ηξερε οτι ο jim root ειναι κιθαριστας των slipknot  :-\

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back