Ψαχνω Fender Stratocaster για death metal.

Status
Not open for further replies.
sandiago είπε:
Αυτό που ζητάς είναι άκυρο εντελώς, τοσο ακυρο που δεν το φανταζεσαι ουτε εσυ ο ιδιος.

Τι ΄πάει να πει θές fender για να παίζεις d.metal.

. Πάρε μια κεφαλή Engl με ενσωματομένο ραδιοφωνο/mp3 player που να πιάνει σταθμούς με λαικα. μαζι με μια κλασική κιθάρα που φοράει emgs.

Δεν εχει σημασία καμία αυτο το πράγμα.

Φτιάξε μια custom, dld, ....το οτι μπορεί να υπάρχει μια τελε root, και μια fender yngwie..

with emg, dimarzios,...δεν καθιστά αυτό το θέμα σοβαρό για συζήτηση ούτε κατα διάνοια.

Πήγαινε πάρε μια απο αυτές τεσπα.,
Πρωτον, Μαλλον ειναι ακυρο οχι μονο για μενα αλλα και για τον Andreas Kisser  που τοσα χρονια παιζει με Fender stratocaster
Δευτερον αγαπητε φιλε, Αν δεν θεωρεις το θεμα αυτο σοβαρο για συζητηση δεν καταλαβαινω γιατι εκανες τον κοπο να σχολιασεις :)

Υ.Γ. Πριν κατι μερες ειμαι ευτυχησμενος κατοχος ενως ENGL Savage.! Δεν κανει οσα λες ομως με μια καλη μοντα πιστευω θα μπορει να σερβιρει κιολας και καφε με αφρογαλα και σαντιγη.

VirusSnake είπε:
με πεταλια και ενισχυτες θα σου παιξω ενα fear of the dark σε ukulele που θα σπερνει

ασε που αλλο maiden αλλο black death power thrash μεταλ με κολοκυθοκορφαδες γεμιστους με αγγουρια και φασολακια...

ο φιλος πρεπει να παρει μια ibanez και δεν θελει να το παραδεχτει
ο andreas kisser ?

o jim root ?

εγω δεν θα διαφωνουσα σε τιποτα απο αυτα αν καποιος μου ελεγε τι εχουν οι φεντερ και δεν παιζουν μεταλ και επισης αν μου πειτε απο που βγαλατε το συμπερασμα αυτο... τα εγχειρηματα σας... γιατι αν ειναι να λεμε για να λεμε δεν βγαζουμε ακρη...

επισης virus afoy symfoneis oti me ta katallala petalia kai enysxhtes bgainei hxos metal akomi kai apo oyti giati diafounoyme ?

sandiago είπε:
Είπαμε πάρε fender και βάλτεις emg. και σε μερικές μέρες θα καταλάβεις τι έκανες.

Αποχωρώ.
+100000  ;) ;D :o :P :-X :-\

Vaggelis_Revolted είπε:
Φίλτατε, μην ακούς κανέναν.

Παίζω σε death metal μπάντα και η κιθάρα μου είναι μια αμερικάνα fender strat HSS με αλλαγμένο S.Duncan Custom 5 στην bridge θέση..
Ναι αδερφε, Σε εχω δει live με τους  revolted massew στο texas club.Ειχα δει κατι φωτογραφιες παλια και δε μπορουσα να πιστεψω οτι εβγαζες τετοιο ηχο στο demo σας με την fender.Μετα σε ειδα live και επαθα πλακα. :D

georgekz750 είπε:
Συγνωμη κιολας αλλα το αρχικο μηνυμα σου ειναι αυτο,εχεις βαλει ολους να ψαχνουν λυσεις για να κανεις αυτο που θελεις με Fender stratocaster και οχι αλλη μαρκα σαν stratocaster,και τελικα καταληγεις στο οτι θα παρεις ξυλα να φτιαξεις εσυ μια που το μονο κοινο που θα εχει με Fender stratocaster (αν το εχει κι αυτο) ειναι οτι θα μοιαζει καπως? ???
Η fender ερχεται πολυ κοντα στα γουστα μου.Το μπρατσο της το θεωρω υπεροχο απλα και γενικα με εκφραζει.Θα φτιαξω μια custom  επιδει θα μου δοθει η ευκαιρια να το κανω με ελαχιστα εξοδα.Δεν αποκλειω το γεγονος να παρω Fender.
Ετσι κ αλλιως δεν θα  αγοραζα κιθαρα στα τυφλα.Ζητουσα γνωμες απο τα παιδια για να ξερω τι παιζει.Την αλλη εβδομαδα  φευγω για εξωτερικο και εκει προκειται να δοκιμασω καποιες Fender ετσι και αλλιως.

VirusSnake είπε:
με πεταλια και ενισχυτες θα σου παιξω ενα fear of the dark σε ukulele που θα σπερνει

ασε που αλλο maiden αλλο black death power thrash μεταλ με κολοκυθοκορφαδες γεμιστους με αγγουρια και φασολακια...

ο φιλος πρεπει να παρει μια ibanez και δεν θελει να το παραδεχτει
Εχω Ibanez και μαλιστα Prestige  και ιεναι μακραν η πιο αθλια και χωρις χαρακτιρα κιθαρα που επαιξα ποτε μου.Γι,αυτο και θα την ανταλλαξω με Fender  αν μου γινει καποια προταση.
Οσο για τα προηγουμενα σχολια που εκανες απλα ακου αυτο.

Μεταλ με κολοκυθοκορφαδες γεμιστους με αγγουρια και φασολακια...Επειδη  οι κιθαρες εχουν ηχογραφιθει με fender μαλλον..

pethamenos είπε:
Ναι αδερφε, Σε εχω δει live με τους  revolted massew στο texas club.Ειχα δει κατι φωτογραφιες παλια και δε μπορουσα να πιστεψω οτι εβγαζες τετοιο ηχο στο demo σας με την fender.Μετα σε ειδα live και επαθα πλακα. :D

Μεταλ με κολοκυθοκορφαδες γεμιστους με αγγουρια και φασολακια...Επειδη  οι κιθαρες εχουν ηχογραφιθει με fender μαλλον..
Να'σαι καλά φίλτατε.

cheers  :)

Ετσι κ αλλιως δεν θα  αγοραζα κιθαρα στα τυφλα.Ζητουσα γνωμες απο τα παιδια για να ξερω τι παιζει.Την αλλη εβδομαδα  φευγω για εξωτερικο και εκει προκειται να δοκιμασω καποιες Fender ετσι και αλλιως.
Δυστυχώς δύσκολα θα βρείς Fender με ήδη περασμένους stock καφρομαγνήτες.

Όπως και να'χει καλή τύχη στην αναζήτηση.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πρεπει να μου αρεσει αυτος ο ηχος δλδ;

και παλι σου πα με σωστο ενισχυτη και σε ukulele γινεσαι van halen

ασχετο σε τι γλωσσα κελαηδαει ο τραγουδιαρης?

VirusSnake είπε:
πρεπει να μου αρεσει αυτος ο ηχος δλδ;
το αν σου αρεσει η οχι ειναι αλλο θεμα... εντελως αλλο θεμα... σημασια εχει οτι παιζεις με φεντερ μεταλ ... αν δεν σου αρεσει η χροια ειναι προσωπικο θεμα... ασε που στον τελικο ηχο που θα βγαλει ενας κιθαριστας , η κιθαρα ειναι μη σου πω και το τελευταιο πραγμα που θα αλλαξει ουσιαστικα τον ηχο... παντως εγω στα ερωτηματα μου απαντηση δεν πηρα...

aris 17561 είπε:
η κιθαρα ειναι μη σου πω και το τελευταιο πραγμα που θα αλλαξει ουσιαστικα τον ηχο...
τοτε κατσε με την ibanez  ::)

παντως εγω στα ερωτηματα μου απαντηση δεν πηρα...
επειδη ολοι εδω περα που σου παμε οχι φεντερ ειμαστε ασχετοι, μη μας κρατησεις κακια...

παρε american deluxe οπως ειπες και αλλαξε μαγνητες και θα εισαι kirk hammet

VirusSnake είπε:
επειδη ολοι εδω περα που σου παμε οχι φεντερ ειμαστε ασχετοι, μη μας κρατησεις κακια...

απο εδω πολλοι λιγοι ηταν αυτοι που ειπαν οχι σε φεντερ ... επισης δεν σας κραταω κακια απλα μαθε οταν λες κατι να εχεις και επιχειρημα... αν κατι δεν το εχεις δοκιμασει ποτε τοτε μην εχεις αποψη... ακου μαθε απο ανθρωπους που το εχουν κανει και μετα... βλεπεις οτι ακομη και επαγγελματιες που γραφουν εδω στο φορουμ εχουν αλλη αποψη απο εσενα και εγω τοσες σελιδες δεν διαφωνω μαζι σου απλα σου ζητω παρακλητικα πλεον να μου πεις τα επιχειρηματα σου σχετικα με την τοσο επιμονη αποψη σου... εσυ λοιπον αυτο που κανεις ειναι να επιμενεις χωρις να εχεις δοκιμασει και χωρις να εχεις επιχειρηματρα για το θεμς... οποτε παραπληροφορεις... το μονο που σου ειπα ειναι πες μου ποια φεντερ ειχες και τι μαγνητες εβαλες επανω και δεν σου εκτσε το εγχειρημα... εχω ρωτησει σχεδον ολους οσους εχουν την ιδια αποψη με εσενα και κανεις δεν εδωσε απαντηση... ξερεις γιατι ? γιατι κανενας δεν το εχει δοκιμασει... εγω ομως το δοκιμασα και πετυχε... ο sf ( o πιο πορωμενος φεντερακιας που υπαρχει ) το δοκιμασε και πετυχε ο αλλος που παιζε επαγγελματικα σε death metal mpanta to dokimase kai petyxe... εσυ παλι και πολλοι αλλοι δεν το δοκιμασανε αλλα λετε οτι απετυχε... και δεν διαφωνησα απλα ειπα να πειτε τα επιχειρηματα σας...

VirusSnake είπε:

απο εδω πολλοι λιγοι ηταν αυτοι που ειπαν οχι σε φεντερ ... επισης δεν σας κραταω κακια απλα μαθε οταν λες κατι να εχεις και επιχειρημα... αν κατι δεν το εχεις δοκιμασει ποτε τοτε μην εχεις αποψη... ακου μαθε απο ανθρωπους που το εχουν κανει και μετα... βλεπεις οτι ακομη και επαγγελματιες που γραφουν εδω στο φορουμ εχουν αλλη αποψη απο εσενα και εγω τοσες σελιδες δεν διαφωνω μαζι σου απλα σου ζητω παρακλητικα πλεον να μου πεις τα επιχειρηματα σου σχετικα με την τοσο επιμονη αποψη σου... εσυ λοιπον αυτο που κανεις ειναι να επιμενεις χωρις να εχεις δοκιμασει και χωρις να εχεις επιχειρηματρα για το θεμς... οποτε παραπληροφορεις... το μονο που σου ειπα ειναι πες μου ποια φεντερ ειχες και τι μαγνητες εβαλες επανω και δεν σου εκτσε το εγχειρημα... εχω ρωτησει σχεδον ολους οσους εχουν την ιδια αποψη με εσενα και κανεις δεν εδωσε απαντηση... ξερεις γιατι ? γιατι κανενας δεν το εχει δοκιμασει... εγω ομως το δοκιμασα και πετυχε... ο sf ( o πιο πορωμενος φεντερακιας που υπαρχει ) το δοκιμασε και πετυχε ο αλλος που παιζε επαγγελματικα σε death metal mpanta to dokimase kai petyxe... εσυ παλι και πολλοι αλλοι δεν το δοκιμασανε αλλα λετε οτι απετυχε... και δεν διαφωνησα απλα ειπα να πειτε τα επιχειρηματα σας...

Ετοιμαστείτε να κατουρηθείτε στα γέλια

Υ.Γ. Μια χαρά μπηστάει πάντως  ;D

παιδιά δεν είναι μόνο θέμα ήχου.

είναι και αν σου κάθεται καλά στην ταστιέρα, αν συμπεριφέρεται καλά στη χρήση τρέμολου, αν σε βολευει στο ξύσιμο στο δεξί χέρι..

αν δεν έχεις πρόβλημα σε όλα αυτά, εντάξει, βαζεις και 2 μαγνητες και μια χαρά θα παίξει..

pethamenos είπε:
Εχω Ibanez και μαλιστα Prestige  και ιεναι μακραν η πιο αθλια και χωρις χαρακτιρα κιθαρα που επαιξα ποτε μου.Γι,αυτο και θα την ανταλλαξω με Fender  αν μου γινει καποια προταση.

Οσο για τα προηγουμενα σχολια που εκανες απλα ακου αυτο.

Δυστυχώς ο ήχος στο συγκεκριμένο κατά τ' άλλα πολύ καλό κομμάτι είναι πολύ κάτω του μετρίου. Είναι πολύ πριμαριστός, άδειος, χωρίς καθόλου low end και ξύνει ενοχλητικά. Μοιάζει σαν να ηχογραφήθηκε με ΜΤ-2 σε MG Marshall. Για να μην παρεξηγηθώ, απλή κριτική κάνω συμφωνά με αυτά που ακούω. Αν λοιπόν Πεθαμένε (ωραίο nick  :)) o στόχος σου είναι αυτός ο ήχος πρέπει επειγόντως να αναθεωρήσεις. Βέβαια δεν φταίει σε καμία μα καμία περίπτωση η fender.

Δεν μου είπες όμως, σε ρώτησα αρκετά πιο πίσω, πόσο τον πήρες τον ENGL;

Βέβαια δεν φταίει σε καμία μα καμία περίπτωση η fender.
+1 μιας και εγώ έκανα την (παρθενική μου τότε) μίξη.

Το κομματι είναι απο το πρώτο μας demo, μιξαρισμένο DIY με πενιχρά μέσα και γνώσεις. Προφανως ο πεθαμένος (μακρια απο εμάς  ;D) μένει στον ήχο του live μας όπου χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια οργανα/εξοπλισμός, και το αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό. Περί ορέξεως λοιπον.  ;)

Cheers

Δεν έιχα το κουράγιο να διαβάσω 13 σελίδες Death Metal, οπότε ξεκινάω από το τέλος.

Eπειχηρήματα για να μην πάρεις Fender Stratocaster για Death Metal.

α. Είναι ακριβή. Στη μουσική που θέλεις να παίξεις θα χρησιμοποιείς παααρα πολύ γκάζι για να ακούγεται ο οποιοσδήποτε χαρακτήρας κιθάρας. Πάρε μια φθηνότερη κιθάρα που απλά να σου κάθετε καλά στο χέρι. Επένδυσε τα υπόλοιπα λεφτά σου σε μαγνήτες, εφε και ενισχυτές. Στο τέλος της ημέρας θα είσαι πολύ πιο μάγκας.

β. Δεν έχει Floyd Rose. Που να παίξεις Death Metal με το "synchronized tremolo" της Fender. Αυτό είναι για κανα Χαβανέζικο το πολύ.

γ. Σε πολλές περιπτώσεις δε θα σε βολέψουν τα χαμηλά τάστα και το Vintage Radius της ταστιέρας. Δεν προσφέρονται τόσο για shredding. Πέρισσότερο για ακκόρντοδουλειές.

δ. Εν έτει 2010 δεν χρειάζεται να πας σε καφρομαγνήτες για το γκάζι, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν παίρνεις τη χαρά του Surfabilly που είναι οι μαγνήτες της Strat, για να χώσεις τάπα γκάζι. Είναι λίγο άκυρο, δηλαδή σκέψου λίγο πόσο πολλοί άλλοι μαγνήτες κάνουν αυτό που θές καλύτερα. Είπαμε 2010 έχουμε, οι επιλογές είναι ατελείωτες.

ε. Το να αναβαθμίσεις μια Strat για να παίξεις metal είναι σαν να αναβαθμίσεις ένα Enduro για να πάρει μέρος σε Moto GP. Aπλά καθυστερημένο.

manosx είπε:
Ετοιμαστείτε να κατουρηθείτε στα γέλια

χαχαχαχαχα... τα σπαει το βιντεακι... "sounds good.... I think"

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα