(((Καλησπέρα, ειμαι new στο noiz, παίζω d.metal πολύ καιρό.. με την μπάντα μου (η οποία είναι γνωστή τοσο στη σουηδια όσο και στην ελλάδα αλλα το αναφέρω καθαρα σαν base για την αποψή μου και ώς εκεί) έχοντας ως έδρα τη σουηδια.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πιο ακριβώς είναι το νοημα του topic και αν έχει κάποια σημασία.
Υπάρχουν 1000 +2 κιθάρες εξειδικευμένες στον χώρο, γιατι δλδ fender STATOCASTER.
Είναι σαν να θέλεις να πηδήξεις στο γκρεμό και ζητάς τη γνώμη μας.
Γιατί δλδ να πάρεις ένα τέτοιο αριστούργημα και να το καταστρέψεις?? Πάρε μια φθηνή Fender και βγάλτεις τα μάτια.
και τι στην οργή σημαίνει ''Ψαχνω
Fender Stratocaster για death metal.''
Δλδ ζητάς την άδεια μας για να ψάξεις για fender....?/
Aφου λες θες να πάρεις fender str, σε πιο ακριβώς πράγμα ζητάς τη γνώμη κάποιου??
Μπες στο site και δες εκει τις έχει όλες, ......και άλλο f str και άλλο custom, πως κατάφερες και τα έμπλεξες έτσι.
Εκτος αν θές η fender να σου φτιάξει μια custom που σημαίνει πως μάλλον κέρδισες το λαχείο.....ειλικρινά όμως.
Αναφορά στον συντονιστή 94.71.11.187 )))
ΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕΣ.
ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ 5,6..
μονο εμπειρια δεν δειχνουν ολα οσα λες και γνωσεις, αμφιβαλλω αν εχεις πιασει ποτε κιθαρα στα χερια σου.