- Πόντοι
- 6
Βασικα η ολη ιδεα μου μπηκε οταν κοιτουσα τις κιθαρες του stephen Carpenτer των deftones.Εχει και μια 7χορδη Telecaster custom shop της ESP.Ιδουhttp://www.espguitars.com/images/gallery/07/stef-vintage-t.jpgaris 17561 είπε:φιλε μου αμα εχεις την δυνατοτητα να κατασκευασεις μονος σου ενα οργανο τοτε οι δικες μας συμβουλες σε τι μπορει να σε βοηθησουν ? μαλλον εμεις θα πρεπει να σε συμβουλευτουμε... επισης αν εισαι σε θεση να το κανεις τοτε εμεις παλι περιτευουμε αφου μονο εσυ ξερεις αν ειισαι καλος στην κατασκευη ενος μουσικου οργανου... αν εισαι καλος και το γνωριζεις το αντικειμενο , εννοειται οτι πρεπει να το κανεις να νιωσεις και την ικανοποιηση... αναμενουμε φωτο , κλιπς και τα σχετικα...αν το ξεκινησεις τελικα...καλη τυχη...
Μου αρεσε πολυ η ιδεα να φτιαξω μια ολοιδια αλλα σε κανoνικο stratocaster σχημα. Θα ηταν πανεμορφη.
Οσογια το αν μπορω να κατασκευασω μονος μου. Δεν εχω σχετικη εμπειρια ομως εχω εναν δικο μου φιλο στην ιταλια ο οποιος ειναι ηχοληπτης και σαν hobby (και οχι μονο)φτιαχνει κιθαρες μετα απο παραγγελια.χρησιμοποιειν διαφορα ξυλα που ουτε καν ηξερα οτι υπαρχουν σε κιθαρα και μπασο.Παλια οταν σπουδαζα εκει καθομουν σχεδον καθε μερα και ψιλοασχολιομουν με τριψιματα κια τετοια.