PRS SE Custom 24 60th Ann στα 655€!

doubletrouble είπε:
Φαντάζομαι δεν θα σταματας να παιζεις,και δεν προλαβαίνεις να γραψεις εντυπωσεις ε? ;D
Ακομα την περιμενω  :-X :-X :-X

doubletrouble κουκλιτσα η PRS να τη χαιρεσαι!!

dimmer κουραγιο ,το καλο πραμα .......

Ηρθε επιτελους!! Πολυ ευχαριστη στο παιξιμο, νιωθω στα ρυθμικα μερη να αποδιδω καλυτερα με αυτη παρα με την Ibanez μου. Πολυ βολικο το μικρο scale. Ακομα εχει υπεροχο sustaine ειδικα για την κατηγορια της.

Οι χορδες θελουν λιιιιγο κατεβασμα. Και τα κλειδια ΑΛΛΑΓΜΑ. Δεν κραταει κουρδισμα καθολου. Και δεν μιλαω επειτα απο divebombs, αλλα σε νορμαλ χρηση. Σεταρισμα λοιπον.

Α, και επειδη ειμαι γκρινιαρης μην ξεχασω να πω πως μακαρι το blue whale να ηταν μισο τονο πιο ανοιχτο  ;D

dimmer είπε:
Ηρθε επιτελους!!
Καλορίζικη. :)

Και τα κλειδια ΑΛΛΑΓΜΑ. Δεν κραταει κουρδισμα καθολου.
Μην βιάζεσαι.Άλλαξε χορδές σωστά,κάνε το σετάρισμα σου και βλέπεις.

Αν επιμείνει το πρόβλημα,τσέκαρε το nut και αν χρειαστεί άλλαξε πρώτα αυτό.

Τα κλειδιά άστα τελευταία.

Μεγειά.

Μην αλλάξεις καν χορδές ακόμα.

Δοκίμασε να στρετσάρεις αυτές που έχει μαμά.

Ευχαριστω, μαγκες!

Εριξα πολυ stretching στις χορδες πριν καν ξεκινησω να παιζω! Και το nut καλο φαινεται.

Τι να πω, αμα δειτε και το τοπικ με τα προβληματα που αντιμετωπιζω με τα μονιτορ και την καρτα ηχου, θα καταλαβετε πως δεν με θελει τελευταια... Εκει βεβαια εχω μαυρα μεσανυχτα μιας και δεν εχω εμπειρια απο καρτες ηχου για ηχογραφηση.

Κριμα μιας και ηθελα να ανεβασω κανα κλιπακι με το νεο μου μωρο (της PRS ρε...)

Πάντως,το ενδεχόμενο να είσαι σε όλα σου αγκάθα και να μην κρατάει το κούρδισμα καθόλου απλά και μόνο λόγω των κλειδιών δεν παίζει και πολύ.

Δες το.

Και τα κλειδια ΑΛΛΑΓΜΑ. Δεν κραταει κουρδισμα καθολου.
Δεν κατασκευαζονται ΠΟΥΘΕΝΑ στο κοσμο τοσο κακα κλειδια.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φταινε αυτα,τσεκαρε το nut & περνα σωστα τις χορδες ,αν εχει τρεμολο η κιθαρα σεταρε το σωστα.

Είτε το ένα είναι, είτε το άλλο, για 650 ευρώ κιθάρα αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Αν μπορείς, την πας πίσω εκεί που στην πουλησαν και στην σετάρουν / διορθώνουν όπως πρέπει.

edit: Τώρα είδα ότι την παρήγγειλες. Τέλεια. Τους την επιστρέφεις. 

Τέλεια. Τους την επιστρέφεις.  
Στελνεις δηλαδη την κιθαρα πισω γιατι δεν εχει καλο  setup...για να σου στειλουν μια που θα ειναι ΚΑΙ αυτη ΑΣΕΤΑΡΙΣΤΗ (καμμια κιθαρα σε αυτα τα λέφτα δεν ειναι σεταρισμενη απο το εργοστασιο) ΠΟΛΥ λογικο... ;D ;D ;D

Δηλαδη μονο εγω εχω SE μοντελο που δεν εχει προβλημα; Δε μπορω να καταλαβω γιατι ολοι θελουν να αλλαξουν κλειδια και nut στις SE. Η δικια μου ταξιδεψε 20 μερες απο Αμερικη και ηρθε με τελειο (για το γουστο μου) setup (χαμηλα οι χορδες). Το μονο που εκανα ηταν να τη κουρδισω γιατι την ειχαν ξεκουρδισει για το ταξιδι. Τα κλειδια κανουν τη δουλεια τους, το nut επισης. 

Επισης οι SE μετα απο ερωτηση που εκανα στην εταιρεια μου ειπαν οτι ερχονται με D'Addario χορδες οι οποιες μου αρεσουν τοσο ωστε μετα απο 15 χρονια χρησης DR θα τις δοκιμασω και στις αλλες κιθαρες μου.

H δικια μου ειναι αυτη https://www.prsguitars.com/2012/sekorinaone/specs.php εχει πιο χοντρο μπρατσο και σταθερη γεφυρα οποτε διαφερει απο τη δικια σου αλλα κλειδια και nut πρεπει να ειναι τα ιδια.

Οι βιδες στα κλειδια ειναι σφιχτες και στο νατ φαινεται να εχει γινει καλη δουλεια. Πιστευω με το σεταρισμα να λυθει το προβλημα. Δηλαδη σε κανεναν αλλο δεν ξεκουρδιζει?

Η δικιά μου δεν ξεκουρδιζει χωρίς χρήση τρεμολο μετά απο 2 ώρες παιξιμο. 

Δοκίμασα σήμερα απο περιέργεια με το τρεμολο σε σκληρή χρήση ξεκουρδιστικαν τα καντινια εντελώς.

Δεν της εχω κάνει σεταπ.

Superfunk είπε:
Στελνεις δηλαδη την κιθαρα πισω γιατι δεν εχει καλο  setup...για να σου στειλουν μια που θα ειναι ΚΑΙ αυτη ΑΣΕΤΑΡΙΣΤΗ (καμμια κιθαρα σε αυτα τα λέφτα δεν ειναι σεταρισμενη απο το εργοστασιο) ΠΟΛΥ λογικο... ;D ;D ;D

ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ότι είναι θέμα σεταρίσματος (που υπερβάλεις όταν λες όταν καμία κιθάρα σε αυτά τα λεφτά δεν έχει καλό σετάρισμα - όταν σε αυτά τα χρήματα τώρα πια αγοράζεις Gibson), όταν ο ιδιοκτήτης της μιλά για χαμηλής ποιότητας κλειδιά και ίσως να έχουμε κακο-κομμένο nut. Που τα 2 τελευταία, υποθετικά, προβλήματα ονομάζονται "κατασκευής" και όχι σεταρίσματος.

Εγώ θα την έστελνα πίσω, αν όντως ήταν αυτά τα προβλήματά της.

for the record: έχω την SE single cut Korina και δεν ξεκουρδίζεται είτε βαράω είτε την έχω βδομάδες στη θήκη.

Η ποιότητα κλειδιών, νατ κλπ καλή, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να ωφείλεται σ αυτά το ξεκούρδισμα.  ???

Το μόνο που φοβάμαι είναι πως αν χρειαστεί να ρυθμίσω το intonation κάποια στιγμή θα ναι πακέτο μ αυτό το σύστημα του "μονοκοματου καβαλάρη".

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back