Ναι ακριβώς αυτό συμβαίνει δηλαδή μπορώ να περάσω ένα χαρτί στο κενό αλλά είναι σταθερά στο ίδιο σημείο δεν έχει ανοίξει περισσότερο.Στα υπόψιν ότι μερικές κιθάρες (όπως οι Taylor πχ) κολλούν την γέφυρα μόνο στο κέντρο, ώστε να μπορεί να βγει πιο εύκολα αν χρειαστεί. Οπότε ένα φύλλο χαρτί είναι φυσιολογικό να μπαίνει από κάτω στις άκρες (όπως μου έδειχνε κάποτε ένας τεχνικός υποστηρίζοντας ότι ήταν πρόβλημα), αν είναι κάτι τέτοιο που συμβαίνει.
Αν έχει αρχίσει όμως να σηκώνεται η γέφυρα, η επισκευή εξαρτάται από το αν ξεκολλάει η αν σηκώνεται και το ξύλο από το καπάκι, τι ξύλα έχει η κιθάρα (solid η laminate), αν αξίζει οικονομικά το κόστος επισκευής κτλ.
Σχετικά καινούρια, όμως φτηνή κιθάρα . Μια αγγλική tanglewood discovery και όπως φαίνεται στη φωτογραφία έχει ρωγμή και ο καβαλάρηςΚαλησπέρα Βασίλη, αν θέλεις βάλε μας μια όσο πιο καλή φωτογραφία μπορείς. Από αυτά που γράφεις και εγώ συμπεραίνω ότι εννοείς ότι ξεκολλάει η γέφυρα από το καπάκι.
Η κιθάρα είναι καινούργια ή την πήρες μεταχειρισμένη?
Καλησπέρα Βασίλη, αν θέλεις βάλε μας μια όσο πιο καλή φωτογραφία μπορείς. Από αυτά που γράφεις και εγώ συμπεραίνω ότι εννοείς ότι ξεκολλάει η γέφυρα από το καπάκι.
Η κιθάρα είναι καινούργια ή την πήρες μεταχειρισμένη?