γεια σασ παιδια μολισ αγορασα μια roland td4 kx....δεν γνωριζω αγγλικα για να δω τις οδηγιες.....συνδεσα τα καλωδια κτλ το module μου δειχνει οτι χτυπαω τα pads αλλα δεν ακουω ηχο.......γνωριζει κανεις τι φταιει η τι πρεπει να ρυθμισω???????????
για καινουριο το αγορασα απο drums store τωρα αν ηταν απο εκθεση τι να σου πω δεν μπορω να το ξερω...ακουστικα εβαλα πρωτα με ανοιχτο το volume k δεν ακουω τιποτα μετα το εβαλα με αλλο καλωδιο στο στερεοφωνικο μου κ παλι τιποτα.....μου δειχνει οτι χτυπαω αλλα δεν ακουω τιποτα........φοβαμε οτι εχει προβλημα......το factory reset τι κανει??????
Φιλε εννοω εχω ενυσχιτη με ηχεια ημιεπαγγελματικο κ το συνδεσα κ εκει με καλωδιο που εχω για να δω μηπως εφταιγαν τα ακουστικα.......μισο να τα αποσυνδεσω κ να τα ξανασυνδεσω ολα γιατι ισωσ καποιο λαθος να εχω κανει δεν ξερω....πες μου μονο πως μπαινει το demo αν ξερεις να το δοκιμασω......sorry k oλασ καθ΄οτι ασχετος
ok φιλε ολα οκ πηρα κ αλλο βυσμα για τα ακουστικα μαλλον δεν γινοταν εκει καλη επαφη.....παιζουν ολα κανονικα......πηρα κ ενα πεταλι για την μποτα απο ενα φιλο δανεικο μεχρι να συννενοηθω με τουσ ανθρωπουσ για το που βρικσεται το δικο μου....ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε 8)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.