Πρωτο Jam με το Guitar Rig 3

Infernalgr

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ειπα τελικα να κανω τα στραβα ματια σ αυτα που δεν μου αρεσαν στα amp simulations, εφτιαξα προχειρα ενα ηχο που μου αρεσε, και εκανα αυτο  ::)

παρακαλω την αγαπη σας... χεχε  :) :) :)

GR_jam1.mp3

Attachments

Είπα να κάνω τα στραβά μάτια αλλά η πρόχειρη απάντηση μου είναι ότι με την εισαγωγή ετοιμάστηκα για την Madeleine Peyroux και μας βγήκε .......

Σόρρυ αλλά το κομμάτι δεν την έχει την αγάπη μου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
madeleine7.jpg

Η Madeleine και εγω σ ευχαριστουμε για τον χρονο σου. :-*

Μη με παρεξηγήσεις..... Η Madeleine την έχει αμέριστη τη αγάπη μου. Αν μιλάς μαζί της έχεις το κινητό μου με pm, so pls fwd asap  ;D

audiokostas είπε:
Μη με παρεξηγήσεις..... Η Madeleine την έχει αμέριστη τη αγάπη μου. Αν μιλάς μαζί της έχεις το κινητό μου με pm, so pls fwd asap  ;D
:P Σου στελνει λεει φιλακια

Btw αυτο που ακουσες ειναι jam πανω σε ενα τυχαιο Backing track που βρηκα. Δεν ειναι κομματι οπως λες.

Καλησπέρες!  Nice one απλά κατά τη γνώμη μου το ύφος του track  δεν ταιριάζει με τον ήχο και το παίξιμο σου...

Ή τουλάχιστον εμένα μου ακούστηκαν ξένα.. Kαι έχω την εντύπωση πως και ο audiokostas αυτό εννοεί(correct me if i'm wrong).. :)

Εντός εκτός αλλά ...........όχι επι τα αυτά.

Έχεις τεχνική, απλώς πιστεύω ότι διάλεξες λάθος στυλ backing track.

Απο το παιξιμο σου φαινεται οτι εχεις αρκετα καλες τεχνικες βασεις.

Το κομματι κατα τη γνωμη μου απαιτουσε διαφορετικο ηχο και διαφορετικη προσεγγιση στη μελωδια.

Νομιζω πως ηταν απλα μια ατυχης επιλογη backing track. Σε καποιο αλλο υποθετω πως θα μπορουσε να αναδειχτει καλυτερα το παιξιμο σου.

:)

Axelakos είπε:
Ή τουλάχιστον εμένα μου ακούστηκαν ξένα.. Kαι έχω την εντύπωση πως και ο audiokostas αυτό εννοεί(correct me if i'm wrong).. :)
U r not  ;)

Για τους προλαλισαντες, ευχαριστω για τα σχολια και τον χρονο σας, θα δοκιμασω να το προσεγγισω και διαφορετικα.

Επισης:

Με λιγο ψαξιμο στο patch εφτασα εδω. Ακουγεται σαφως καλυτερα.

(Ειναι το ιδιο take)

http://janbuchholz.com/audio/stelios/Guitar_Rig3/GR_jam.mp3

Δεν με πειράζει τόσο ο συνδιασμός του μπακ-τρακ με την κιθάρα όσο οτι η δεύτερη ακούγεται εντελώς ξένο σώμα με πρώτο . Πολύ χαμηλά σαν στάθμη και δεν κάθεται καθόλου καλά . Τεχνικά κτλ , ακούγεται οτι "το'χεις" ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back