- Πόντοι
- 16
Το έχεις δοκιμάσει;zappa είπε:Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, δεν μπορείς να κάνεις άλλα,
και σίγουρα η ποιότητα ήχου είναι σίγουρα μέτρια.
Το έχεις δοκιμάσει;zappa είπε:Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, δεν μπορείς να κάνεις άλλα,
και σίγουρα η ποιότητα ήχου είναι σίγουρα μέτρια.
Κανανοητό... Το θέμα είναι οτι οτι πιστεύουμε είναι υποκειμενικό άρα για εμένα ειίναι το απόλυτο delay pedal για εσένα ίσως δεν είναι. Οι εμπειρίες είναι διαφορετικές και αυτά που χρειάζεται ο καθένας διαφορετικά οπότε μην βιάζεσαι να κρίνεις τον καθένα.zappa είπε:Προφανώς για να έχω άποψη,
η ένστασή μου ήταν και είναι στην λέξη απόλυτο.
ΝΑΙ μπορουν και μαλιστα σε οποιαδηποτε "καθετη σειρα" θελεις μπορεις να βαλεις το effect loop,δεν νομιζω να υπαρχει πιο ευελικτο "πεταλι" απο την Μ13 στην αγορα και οι ηχοι της ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ,ειδικα για filters,delay,modulation & reverb κατα την ταπεινη μου γνωμη πρεπει να δωσεις τα...10πλασια για να εχεις εναν..ελαφρα (ελαφρυτατα,ελαφρυτατετατα ;D) "καλυτερο" ηχο (που ουδεις βεβαια θα αντιλαμβανεται μεσα στη μπαντα η την ηχογραφηση... ;D) απο stand alone πεταλακια.VinnieT είπε:Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση πανω σε αυτο, η m13 καθως και η m9 μπορουν να μπουν μεσω fx-loop στον ενισχυτη; (εννοω αν αποδιδουν ετσι τα delay, reverb chorus εφε τους) και σε περιπτωση που μπουν πριν τον ενισχυτη μπορουν να χρησιμοποιηθουν τα ιδια εφφε (delay,reverb....) χρησιμοποιωντας την παραμορφωση του ενισχυτη; Ευχαριστω
+1000Nestoras είπε:Αν ξέρει να παίζει και τα χέρια του βγάζουν ήχο όλα τα πετάλια που αναφέρατε θα του κάνουν. Αμα ξέρατε πόσους τύπους έχω γνωρίσει που αλλάζουν τα rig τους σαν τα πουκάμισα επειδή δεν βρίσκουν λένε τον ήχο τους, ενώ στη πραγματικότητα τα χέρια τους είναι αυτά που βγάζουν το τίποτα, και το πόσα χρήματα έχουν ξοδέψει- χάσει, τότε θα σας έπιανε κλαυσίγελως.
αρα δεν θελεις ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ. ;D (Εκτος & αν θες τον ηχο του πρωτου δισκου τους που χρησιμοποιει Memory Man αλλα δεν θα εχεις tap tempo... ;D)1.delay - καλό θα ήταν με tap tempo. Έχω μια ελαφριά κλίση προς το αναλογικό αλλά δέχομαι και προτάσεις! Θα ήθελα να μπορεί να καλύψει delays τύπου U2
Φανταστικο πεταλι,αν αυτο που ζητας ειναι ενα μοντερνο "αναλογικο Tape delay",ο ηχος του ειναι ΠΟΛΥ κοντα σε αυτο που προσομοιωνει (ΕΧΩ αυτο που προσομοιωνει & μπορω να κρινω..νομιζω ;D) αλλα χωρις τον φρικτο θορυβο και την ταλαιπωρια... ;D-Ακούω πολύ καλά λόγια για το space echo. έχεις κάποια άποψη γι' αυτό?
Korg SDD-3000 digital delay (μετα το Joshua Tree αρχισε να χρησιμοποιει και δυο TC 2290 Dynamic Delays)Ο ήχος "U2" για μένα είναι το Joshua tree.
Ok, πρέπει να αποφασίσω τι τύπου delay χρειάζομαι, αυτό μάλλον μόνο με ακρόαση λύνεται! θα επανέλθω μετά από την γνωστή βόλτα.Superfunk είπε:Φανταστικο πεταλι,αν αυτο που ζητας ειναι ενα μοντερνο "αναλογικο Tape delay",ο ηχος του ειναι ΠΟΛΥ κοντα σε αυτο που προσομοιωνει (ΕΧΩ αυτο που προσομοιωνει & μπορω να κρινω..νομιζω ;D) αλλα χωρις τον φρικτο θορυβο και την ταλαιπωρια... ;D
εεεε, οκ, αυτά είναι λιιιιιγο πιο ακριβά από αυτά που σκεφτόμουν να δώσω ! ;DKorg SDD-3000 digital delay (μετα το Joshua Tree αρχισε να χρησιμοποιει και δυο TC 2290 Dynamic Delays)