Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.
Σκόπιμα δεν ανέφερα ότι έχω ήδη πεταλιέρα (Vox TL) για να μην ξεκινήσω οποιαδήποτε μάχη (ελπίζω να μην γίνει η αρχή τώρα που το έκανα)
Το πρόβλημά μου είναι ότι από την TL χρησιμοποιώ μόνο το delay (καλό), ελάχιστα το reverb ( :-\) , καθόλου τα γκάζια της, το κουρδιστήρι ( :-\)και το wah (οκ). άντε και στο τσακίρ κέφι κάνένα chorus/trem (καλό).
Το στυλ που ψάχνω είναι συγκεκριμένο και δεν χρειάζομαι jack-of-all-trades.
Καταλαβαίνω τους λόγους που προτείνονται τέτοιες λύσεις και δεν τις θεωρώ άχρηστες, αλλά το ψάξιμο (και το καλό που μου έκανε η TL) με οδήγησε να καταλάβω τι χρειάζομαι πραγματικά και να αφοσιωθώ σε αυτό. Μπορεί στο μέλλον να αλλάξω γνώμη, μπορεί και όχι!
Επιπλέον, νομίζω ότι και αυτή η "αναζήτηση" έχει την χαρά της, ίσως κάποιοι να συμφωνήσουν. (δεν εννοώ βέβαια ότι πρέπει να αλλάζεις τα rigs σαν τα πουκάμισα, άλλωστε πρέπει να παίζουμε και λίγο
)
Anyway, έχω ψιλο-καταλήξει στα εξής:
1.delay: inbetween roland RE-20 και EHX memory boy deluxe. Στην περίπτωση του πρώτου μάλλον δεν θα χρειαστώ reverb.
2.booster: EHX nano LPB
3.fuzz: EHX big muff
4.reverb: EHX holy grail nano (εκτός εαν πάρω το RE-20)
5.chorus/trem: EHX stereo clone theory
Δεν είμαι εντελώς σίγουρος σε ποια περίπτωση θα με καλύψει το delay time για U2 καταστάσεις στην περίπτωση του (1). Μέχρι ένα μεγάλο βαθμό με έχει καλύψει ο Gianniss, εαν κάποιος άλλος έχει μια άποψη ας βοηθήσει!