• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Προτάσεις για δικάναλο ενισχυτή

Ένας δικαναλος 30+ watt ζυγίζει μίνιμουμ 20 κιλά.

Ενα pedalboard με 4-5 πετάλια, συν ένα tonex ζυγίζει περι τα 2 κιλά με τη θήκη του.
Ενα active cab, πχ dv mark 1x12, ζυγίζει κάτω από 9 κιλά.

Ένας δικαναλος 30+ watt ζυγίζει μίνιμουμ 20 κιλά.

Ενα pedalboard με 4-5 πετάλια, συν ένα tonex ζυγίζει περι τα 2 κιλά με τη θήκη του.
Ενα active cab, πχ dv mark 1x12, ζυγίζει κάτω από 9 κιλά.

Ναι, το καταλαβαίνω αυτό που λες Γιώργο. Ωστόσο, αν είναι να κάνω τον συμβιβασμό (γιατί οκ καλά ακούγεται η πεταλιέρα αλλά δεν είναι ενισχυτής), να αξίζει τη διαφορά και τον χώρο στο αμάξι πχ, καταλαβαίνεις πως το λέω φαντάζομαι. Θα άξιζε αν είχε monitors και κουβαλούσα μόνο πεταλιέρα. Ενίοτε έχω και καναδυο πιτσιρικάδες να μου κουβαλάνε οπότε δε μασάω.
Πιστεύω ότι με πεταλιέρα κατευθείαν κονσόλα αξίζει και με το παραπάνω αν θέλεις πληθώρα ήχων σε ένα live. Εγώ χρησιμοποιώ 95% καθαρά με reverb, ένα boost με λίγο drive για σόλο και άντε και κανένα crunchy ακόρντο στο τσακιρ κέφι.

Με καλύπτει ακόμα και ο Κατάνα δηλαδή. Τον Bassbreaker 30r τον λες και overkill για αυτά που χρειάζομαι. Ωστόσο κάτι με τρώει, σα να έχεις Fender MIM Telecaster, να σου κάνει πλήρως το the Tele thing, αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει εκεί έξω και η αμερικάνικη και να την ψάχνεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back