- Πόντοι
- 2,368
http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1071622
ενα εξαιρετικο αρθρο που αξιζει ολοι μας να διαβασουμε....
ενα εξαιρετικο αρθρο που αξιζει ολοι μας να διαβασουμε....
marathon είπε:Ναι ρε Sf, αλλά παρεθέτω και το σχόλιο που κλείνει το άρθρο
"Πάντως μη ξεχνάμε οτι η τεχνολογική πρόοδος έχει προσφέρει πολλές δυνατότητες και έχει ανοίξει παραπάνω κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Την συλλογική ευθύνη για την κάκιστη χρήση των δυνατοτήτων αυτών, φέρουμε εμείς οι ίδιοι !"
μα αυτο ακριβως λεει το αρθρο νομιζω.Το προβλημα ειναι οτι υπαρχει τεχνολογικη προοδος αλλα δεν υπαρχει και η απαραιτητη πνευματικη προοδος. Και για την ελλειψη αυτης φταιμε αποκλειστικα εμεις οι ιδιοι.
Δεν ειπα οτι διαφωνω με το αρθρο, προσθετω και εγω απλα τη γνωμη μου. Αν και σε ορισμενα σημεια μου φαινεται οτι ο συγγραφεας καταλογιζει υπερβολικες ευθυνες στην κακη προοδο ενω αφηνει την ουρα του λιγο απεξω...ή έτσι μου φανηκε εμενα. Οπως και να εχει, καλο αρθρο, αλλα ετσι οπως ειναι γραμμενο καποιοι δεν καταλαβανε αυτο που εγραψα και παρεθεσες παραπανω, αλλα κατι αλλο (δες ορισμενα απο τα σχολια κατω απο το αρθρο).Superfunk είπε:μα αυτο ακριβως λεει το αρθρο νομιζω.![]()
marathon είπε:Ναι ρε Sf, αλλά παρεθέτω και το σχόλιο που κλείνει το άρθρο
"Πάντως μη ξεχνάμε οτι η τεχνολογική πρόοδος έχει προσφέρει πολλές δυνατότητες και έχει ανοίξει παραπάνω κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Την συλλογική ευθύνη για την κάκιστη χρήση των δυνατοτήτων αυτών, φέρουμε εμείς οι ίδιοι !"
Αυτοί καλά κάνουν. Αν "πουλούσε" ο Ταρκόφσκι, ο Μπέργκμαν και ο Γκοντάρ, τα εν λόγω κανάλια θα έδειχναν συνέχεια τις ταινίες τους. Το πρόβλημα είναι η βλακεία αυτή καθαυτή.AlarV είπε:π.χ. οι μεγαλοεπιχειρηματίες υπεύθυνοι τηλεοπτικών καναλιών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη βλακεία για να πουλήσει το κανάλι τους.